Подход, ориентиран към клиента: надеждните и мащабируеми решения на Hostimul помагат на потребителите от всички нива на умения да изграждат и поддържат онлайн присъствие

TL; DR: Основан през 2017 г., Hostimul бързо печели репутация на своите надеждни, мащабируеми и конкурентни цени на хостинг решения. Основната цел на компанията е да спечели непоколебимото доверие на своите клиенти, като предоставя денонощна поддръжка, която им е необходима за изграждане и поддържане на успешно онлайн присъствие. С 30-дневен пробен период и 100% гаранция за удовлетвореност на всички споделени планове, Hostimul продължава ангажимента си да постави на първо място потребителя.


Вече няма съмнение, че сме изцяло потопени в технологична ера. Общоизвестно е, че ние социализираме чрез онлайн платформи, пазаруваме виртуални пазари, делегираме професионални задачи на изкуствен интелект и дори обучаваме децата си чрез дигитална педагогика.

Имайки предвид това, бихте си помислили, че почти всички в света на бизнеса биха знаели как да установят присъствие онлайн – или поне да разберете колко е от решаващо значение за това. Но това не е така. Въпреки че 97% от потребителите отиват онлайн, за да изследват местните продукти и услуги, преди да направят покупка, 36% от малките предприятия все още нямат онлайн представителство.

Хостимул лого

Hostimul предлага мълниеносни решения, подкрепени от поддръжка на клиенти.

За да помогнат на тези бизнеси да се свържат онлайн възможно най-бързо и ефективно, компании като Hostimul предоставят набор от хостинг услуги, създадени да мащабират с нарастващите бизнеси – и те са подкрепени от денонощна поддръжка на клиенти.

„Нашите 24/7 хостинг специалисти са винаги на разположение, за да ви помогнат, независимо от това колко знаете за хостинга“, каза Парвин Хусейни, мениджър продажби в Hostimul. „От начинаещи до напреднали професионалисти, нашите специалисти могат да работят с клиенти от всички нива на опит, за да отговарят на въпроси в кратък период от време.“

Основан през 2017 г., Hostimul работи усилено, за да спечели доверието на своята клиентска база само за две години. Днес компанията се гордее със своя надежден, отзивчив екип за поддръжка и 100% гаранция за удовлетвореност. С достъпни ценови точки и широка гама от споделени, виртуални и специализирани планове, Hostimul продължава да премахва пречките за навлизане на онлайн пазари за нововъзникващи и утвърдени бизнеси..

Високопроизводителни, виртуални и специализирани хостинг решения

Пълният набор от споделени, виртуални и специализирани сървъри на Hostimul е създаден, за да предложи решение за всяка нужда на клиента. Споделените хостинг пакети на компанията позволяват на много потребители да използват един и същ сървър, създавайки икономична опция за уеб сайтове за малки фирми, лични страници, блогове и форуми.

Клиентите с уебсайтове с висок трафик, които търсят свободата и контрола, за да адаптират своите хостинг решения според индивидуалните нужди, могат да се насладят на предимствата на специалните хостинг планове на Hostimul. Всички специализирани сървъри се хостват в надеждни центрове за данни от Tier III, разположени в Далас, Лос Анджелис и Холандия. Всяко местоположение разполага с излишни ресурси за захранване и охлаждане, денонощна защита за сигурност, видеонаблюдение и автоматизирани пожарогасители.

Графика, изобразяваща Hostimul сървъри

Компанията предлага пълен избор от споделени, виртуални и специализирани хостинг решения.

За да постигнат баланс между цена и ефективност, клиентите могат да се обърнат към мащабируемите виртуални хостинг планове на Hostimul, които са по-достъпни от специализираните сървъри, но предлагат по-голяма стабилност и контрол в сравнение с плановете за споделяне на хостинг. Всички облачни VPS планове се предлагат с неограничен достъп до root, осигуряващ пълен контрол на сървъра.

Предвид търсенето на WordPress, който захранва приблизително 35% от интернет, Hostimul също предлага планове, изрично оптимизирани за CMS чрез подобрена производителност и вградена защита от специфични WordPress атаки. Предлага се чрез тристепенни пакети с увеличаване на дисковото пространство, хостинг WordPress хостингът е проектиран да помогне на потребителите да създадат професионален сайт за минути.

Сигурни, надеждни услуги Предотвратяват скъпо време на престой в мрежата

Животът в дигитален свят има своите недостатъци, включително изобилие от онлайн престъпници, които искат да експлоатират онлайн бизнеса и потребителите. Съвременните заплахи идват под много форми. Извършителите използват атаки за разпределено отказване на услуга (DDoS), за да направят ресурсите недостъпни, като затрупат мрежата с излишък от трафик. В други случаи престъпниците изпращат вируси и откупни програми чрез злонамерени прикачени файлове за електронна поща.

Имайки това предвид, Hostimul проектира своето портфолио от хостинг услуги с акцент върху сигурността. За да предпази клиентите от днешните заплахи, Hostimal предлага съществена защита от DDoS на всички облачни сървъри безплатно, както и автоматични ежедневни резервни копия, които гарантират пълно възстановяване в случай на загуба на данни.

В допълнение, компанията предлага професионално решение против спам с усъвършенствани инструменти за филтриране, които защитават потребителите от фишинг атаки, злонамерен софтуер и вируси. Тези инструменти не само предпазват от загуба на чувствителни данни, но намаляват вероятността от престой – което представлява значителна заплаха за бизнеса с електронна търговия, струвайки им средно 5 600 долара на минута.

За да се гарантира, че посетителите на уебсайтове, хоствани от Hostimul, се чувстват в безопасност, всички планове идват с безплатни SSL сертификати, които безопасно криптират данни, изпратени от браузъра на клиента до сървъра на компанията. SSL сертификатите са основен приоритет за съвременните сайтове: Ако нямате такъв, Google ще показва предупреждение „Не е сигурно“ в URL лентата на посетителя. Тези две прости думи служат като червен флаг за посетителите и вероятно ще ги прогонят.

Достъпни ценови точки и 24/7 Обслужване на клиенти

Хостинг пазарът е най-малко наситен. Към 2018 г. индустрията за облачни компютри и хостинг е на стойност приблизително 118 милиарда долара и се очаква да достигне 156 милиарда долара до 2020 г..

За компании като Hostimul да оцелеят на това ниво на конкуренция, най-високото обслужване на клиентите е от ключово значение. В крайна сметка 44% от потребителите пренасят бизнеса си другаде, след като получават лошо обслужване на клиентите. И това е лесно да се направи, когато са изправени пред множество възможности.

Ето защо, вместо да се опитва да спечели бързо възможно най-много клиенти, Hostimul се фокусира върху свързването на достъпни цени с качествена поддръжка. Въз основа на скорошен преглед на клиентите, публикуван на TrustPilot, стратегията работи.

„Този ​​уебсайт предлага страхотни и справедливи цени за хостинг на VPS“, заяви Йонас Паули. „Понякога ниската цена означава по-малко обслужване – но в случая не! Надеждната и ангажирана поддръжка на Hostimul отговаря на заявки в рамките на минути. “

Щедър 30-дневен пробен период

Не сте сигурни дали Hostimul е доставчикът за вас? Компанията предлага 30-дневна гаранция за връщане на парите за всички споделени хостинг планове, която позволява на клиентите да се запознаят с услугата без финансов риск. Новите клиенти също могат да получат 10% отстъпка от първата си покупка на уеб хостинг.

„Удовлетвореността на клиентите е наш основен приоритет“, каза Парвин. „Ако изпробвате нашата уеб хостинг услуга и не сте удовлетворени по някаква причина, можете да поискате 100% възстановяване в рамките на 30 дни.“

С този вид предпазна мрежа няма причина 36% от собствениците на малки фирми, които все още нямат онлайн представителство, да не разширяват своите цифрови хоризонти.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me