Platforma digitalnog iskustva WP Engine-a – Kako fokus na agilnost, integraciju i inteligenciju pomaže 75K + tvrtkama da rastu svoje robne marke

TL; DR: Žiri je – WordPress je najpopularniji sustav za upravljanje sadržajem (CMS) na tržištu, koji napaja gotovo 30% svih web stranica. A za mrežne organizacije koje žele da se njihova WordPress svojstva izdvoje iz paketa, postoji jednostavno rješenje. WP Engine izgradio je svoju WordPress platformu za digitalno iskustvo kako bi potaknuo rast poslovanja na webu. Platforma se usredotočuje na okretnost, integracije i inteligenciju radi poboljšanja performansi i optimizacije interakcija posjetitelja s internetskim dodirnim točkama. Nedavno smo sjeli s potpredsjednikom WP Engine-a za web strategiju Davidom Vogelpohlom, koji nam je rekao kako kupci koji imaju 75.000 plus koriste platformu kompanije kako bi ostvarili svoje poslovne vizije i uživali u velikim povratima ulaganja.


Kad je Fran odlučila pokrenuti web dizajn, predviđala je da će je prvu godinu dočekati pregršt klijenata i strma krivulja učenja – i bila je u pravu u oba razloga. Njezini rani marketinški napori isplatili su se i Fran je udario u zemlju, dizajnirajući web stranice za brojne lokalne tvrtke. No, riječ o njezinoj vještini i kreativnosti brzo se proširila i otkrila je da poslovanje i web mjesto povećava brzinu koja nije očekivala.

Da bi se pozabavila tim rastom, Fran se upisala u upravljani WordPress hosting hosting plan da pojednostavi svoju web stranicu kako bi se mogla usredotočiti na jačanje odnosa s kupcima umjesto da brine o performansama, sigurnosnim kopijama i drugim tehničkim problemima. Međutim, kako je vrijeme odmicalo, Fran je shvatio da plan nije voden onako kako se oglašava. Težina orkestriranja svakog aspekta rastućeg poslovnog mjesta i dalje joj je počivala na ramenima. Tada je naišla na WP Engine i njegovu WordPress digitalnu iskustvenu platformu te odmah prebacila hostove.

Tisuće tvrtki i vlasnika web lokacija, poput Fran, obratili su se WP Engineu kako bi izvukli maksimum iz svojih web lokacija. Potpuno upravljana platforma tvrtke nudi niz alata koji su u prednosti u agilnosti, performansama, integracijama i djelotvornoj inteligenciji..

David Vogelpohl je glava i logotip WP Engine

David Vogelpohl iz WP Engine-a rekao je da tvrtka Digital Experience Platform pomaže tvrtkama da se razmjere na mreži.

Bilo da je riječ o poduzeću koje želi iskoristiti podatke o posjetiteljima kako bi stvorio pročišćenije korisničko iskustvo ili se početnik koji se želi usredotočiti na temeljne poslovne ciljeve umjesto na tehničke složenosti WordPress-a, rješenja WP Engine-a razvijena su kako bi se izravno bavili potrebama kupaca i pomogli u razvoju njihovog poslovanja..

“Najveći izazovi s kojima smo se susreli kod naših kupaca je skaliranje WordPress-a u njihovim organizacijama”, rekao je David Vogelpohl, potpredsjednik WP Engine-a za web strategiju. “Poduzeća su bila zainteresirana za širenje WordPress-a izvan web lokacija kampanje, što je u velikoj mjeri vođeno fleksibilnošću i troškovima.”

Potpuno upravljana WordPress platforma koja potiče rast poslovanja

Upravljani WordPress hosting pomaže u pojednostavljivanju web stranica kako bi se tvrtke manje mogle usredotočiti na pokretanje svojih web lokacija i više na angažiranje korisničke baze. Ovo je posebno korisno za manje tvrtke kojima nedostaju namjenski IT odjeli

Također, s širokom popularnošću platforme WordPress (CMS ovlašćuje gotovo 30% svih web stranica) povećava se potražnja za kvalitetnim, potpuno upravljanim WordPress hostingom. Što se opreme tiče, planovi WP Engine-a omogućeni su od strane vrhunske, pouzdane globalne infrastrukture u partnerstvu s tvrtkama poput Googlea i Amazon Web Services koja omogućuje vrhunske performanse i gotovo 100% produženje rada. Što se tiče usluga, platforma za digitalno iskustvo usluge WP Engine uključuje automatsko sigurnosno kopiranje, sigurnosne provjere i druge opcije optimizacije.

WP Engine sebe smatra potpunom platformom za digitalno iskustvo, a ne kao jednostavnim upravljačem WordPress stranica. Kao takvo, tvrtka pomaže tvrtkama povećati korisničko iskustvo s uvidljivim uvidima i ugrađenim SEO i sigurnosnim značajkama koje povećavaju promet, konverzije i povjerenje u robne marke..

“WP Engine bio je jedan od prvih pokretača u toj niši”, rekao je David. “Ne upravljamo samo opremom ili Apacheom; zapravo pomažemo u očuvanju sigurnosnih slojeva aplikacija i pružamo alate za podršku toj aplikaciji. “

Osim izravne pomoći, WP Engine nudi i 24/7 podršku svog globalnog tima stručnjaka za WordPress za bilo kakve probleme koji prolaze kroz pukotine.

Plan puta proizvoda u skladu s ciljevima modernog poduzeća

Misija WP Engine-a je obavljati složen posao u pozadini posla tako da tvrtke ne moraju. Kao takva, njegova temeljna filozofija stoji na četiri stupa performansi, okretnosti, integracije i inteligencije. U pogledu performansi, upravljani sloj hostinga je brz i siguran, a agilnost je ono što omogućava tvrtkama brže postavljanje iskustava.

“Imamo postojeće proizvode s novim elementima, poput integracije Google Analytics i drugih koji rade s Googleovim i Amazonovim oblačnim uslugama”, rekao je David. “Naša mapa puta s proizvodima zaista je u skladu s načinom na koji možemo pomoći kupcima da se integriraju još više.”

Fotografija tima WP Engine

Osnovna misija tima WP Engine-a je opsluživanje kupaca kroz robusna upravljana WordPress rješenja.

Što se inteligencije tiče, WP Engine nudi brojne značajke kojima je cilj pružiti kupcima uvid u unutarnji rad WordPress-a, uključujući i njegovu strukturu podataka. Na primjer, dodatak za sadržajnu izvedbu izvlači sirove podatke s usluge Google Analytics i optimizira ih za WordPress platformu, omogućujući vlasnicima web lokacija da znaju koje stranice, kategorije i oznake imaju najbolje rezultate. Iako je WordPress prikladan CMS za mnoge tvrtke, WP Engine ga utvrđuje za optimalnu pouzdanost, konverzije i prilagođenost korisnicima..

“Naša misija je pomoći našim kupcima da pobijede putem interneta”, rekao je David. “Gledajući naše izjave, kažu:” Nisam se ni zbog čega ni morao brinuti – samo sam se usredotočio na svoj posao i razvijao ga. “

Dodaci i resursi za pomoć klijentima da posluju onako kako žele

Kako bi se bolje poslužile tvrtke, WP Engineov centar za rješenja osigurava neke od najučinkovitijih WordPress dodataka, uključujući Yoast SEO, Page Performance i Lingotek Translation, među mnogim drugima. Međutim, fokus WP Engine-a nije samo pružanje širokog spektra alata, već pružanje alata koji najviše pogoduju poslovnom uspjehu..

Takvi su alati usmjereni na četiri stupa WP Engine-a, koji pomažu web mjestu da se nesmetano, sigurno i inteligentno kreće kako bi se omogućilo najbolje digitalno iskustvo za tvrtke i kupce..

“Ako pogledate druge digitalne platforme za doživljaj, ovdje postoji samo popis mogućnosti”, rekao je David. “Pristupamo stvarima iz otvorenijeg konteksta – kako dopustiti našim kupcima da demokratiziraju iskustva koja stvaraju i olakšavaju njihovo objavljivanje na tržištu.”

Snimka zaslona stranice WP Engine Solution Center

WP Engine Solution Center sadrži najnovije i najučinkovitije dodatke za optimizaciju WordPress stranica.

Iako se opisuje kao praktični pristup, upravljani WordPress hosting – ako se pravilno obavlja – omogućava tvrtkama slobodu da slijede svoje ciljeve punom brzinom. Za poduzeća, upravljani hosting djeluje kao dodatak postojećim IT i marketinškim timovima, pa čak štedi novac umjesto zapošljavanja specijaliziranih stručnjaka.

Za mnogo manje tvrtke, upravljanje WordPress hostingom može biti najbliža IT timu ili marketinškom odjelu koje ima. Također, budući da je WP Engine visoko specijaliziran, njegovi timovi vjerojatno su korisniji od internih timova koji nemaju formalnu WordPress obuku.

“WP Engine je isključivo fokusiran na WordPress u našoj platformi za digitalno iskustvo”, rekao je David. “Svi su – od vrha do dna – usredotočeni na samo ovaj jedan proizvod.”

Cilj: Stvaranje otvorenijeg i jednostavnijeg WordPress iskustva

Svrha podržavanja performansi, okretnosti, integracije i inteligencije je stvoriti uvjerljiviji digitalni doživljaj. S poslovne strane, promet i kupce je lakše privući i zadržati uz pomoć SEO-a, pouzdanih sigurnosnih potvrda i – u konačnici – web mjesta koje radi brzo i pouzdano. Isto tako, kupci cijene beskompromisno iskustvo kada posjećuju stranicu i posluju s tvrtkom.

“Opća je tema za nas zaista otvorenost naše platforme”, rekao je David. “Ovo je i u smislu podrške zajednici otvorenog koda i u mogućnosti naše platforme da se integrira u aplikacije i radne tokove naših kupaca.”

U svojim kontinuiranim naporima da web-lokacije učine korisnijim i učinkovitijim, budući planovi WP Engine-a uključuju dodavanje novih značajki i poboljšanje postojećih. Davida je posebno zanimljivo nedavno uključivanje Gutenberga u WordPress 5.0, koji služi kao glavna prekretnica i za WordPress i za WP Engine. Gutenbergova platforma – čiji se dijelovi još uvijek razvijaju, uvodi blok-zasnovan pristup koji omogućava čišće korisničko sučelje, kao i izravan prozor u oči kupaca. Gutenbergovo korisničko sučelje uklanja distrakcije uzrokovane skučenim izbornicima i omogućuje vlasniku web mjesta da vidi kako stranica izgleda prije objavljivanja.

WP Engine opslužuje tisuće klijenata i surađuje s preko 100 000 programera kako bi pomogao svojim kupcima u stvaranju boljih iskustava za korisnike. Pomoću dodataka, kao što je LingoTek Translation, kupci WP Engine-a bolje su opremljeni za širenje na veća tržišta, dok dodaci koji se temelje na performansama olakšavaju skaliranje.

Kao specijalizirani domaćin, WP Engine je izgradio cijeli poslovni model na tome da postane majstor WordPress hostinga, vodeći klijente prema najboljim dodacima i pružajući znatnu stručnost u drugim područjima. Isporučujući potpuno upravljanu platformu, WP Engine djeluje kao produžetak nečijeg tima, zalažući se za veći poslovni uspjeh. Bez tereta tehničkih nagađanja, poslovanje na način na koji neko želi postaje puno lakše.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me