Ozbiljno u pogledu sigurnosti: SonicFast nudi pristupačan, DDoS zaštićen hosting koji podržava iskusna korisnička podrška

TL; DR: SonicFast, pružatelj zajedničkih, virtualnih i namjenskih hosting rješenja sa sjedištem u Velikoj Britaniji, pomaže poduzećima da izgrade internetsku prisutnost putem prvog pristupa sigurnosti. Napredna DDoS zaštita tvrtke sprječava napade, dok SonicVPN usluga osigurava privatnost za klijente širom svijeta. S dodatnim dizajnom, razvojem i upravljanjem poslužiteljem, plus 24/7 podršku tima sigurnosnih stručnjaka, SonicFast pruža sve što je tvrtkama potrebno za razvoj u današnjoj digitalnoj areni..


1989. godine britanski znanstvenik Tim Berners-Lee podnio je prijedlog novog načina razmjene informacija među istraživačima, u osnovi izmišljajući World Wide Web.

Ove godine, tri desetljeća od tog povijesnog događaja, podijelio je zabrinutost da je njegovo stvaranje “pružilo priliku prevarantima, dalo glas onima koji šire mržnju i olakšalo počinjenje svih vrsta zločina.”

Sigurnosni stručnjaci sigurno bi se složili. Internetski kriminal se povećava u količini i sofisticiranosti, što čini internet opasnijim nego ikad. Distribuirani napadi uskraćivanja usluge (DDoS) – u kojima loši akteri preplavljuju internetsku uslugu prometom kako bi potrošili sve svoje resurse – postaju posebno složeni. Što je još gore, prodavači na crnom tržištu stavljaju takve mogućnosti u ruke kriminalaca koji nemaju tehničke vještine – ponekad i za samo 150 dolara.

Logotip SonicFast

Hosting rješenja za SonicFast osmišljena su s DDoS zaštitom.

Na vrhu prehrambenog lanca nalaze se oni koji razmještaju DDoS Layer 7 napade – koji ciljaju procese na aplikacijskom sloju i stoga ih je posebno teško otkriti. Ali nije izgubljena sva nada: Da bi ublažili takve prijetnje, pružatelji usluga hostinga, uključujući SonicFast, sada nude usluge posebno dizajnirane za zaštitu vaših mrežnih sredstava.

“SonicFast osnovan je 2016. godine da bi ponudio rješenja za hosting sa fokusom na cyber-sigurnost”, rekao je Mauro Carini, COO iz SonicFast-a. „Naš tim sigurnosnih stručnjaka specijaliziran je za pružanje zaštite razine sloja 7 DDoS, posebno za male i srednje tvrtke.“

Ujedinjeni, pružatelj zajedničkog, virtualnog i namjenskog hostinga sa sjedištem u Velikoj Britaniji također je sveobuhvatna rješenja za dizajn, razvoj i upravljanje poslužiteljem. I ako vam je ikada potrebna pomoć, ne bojte se: sve usluge podržavaju 24/7 podrška poznatog i iskusnog tima SonicFast-a.

Dijeljena, virtualna i namjenska rješenja s naprednom DDoS zaštitom

SonicFast pruža širok spektar rješenja za hosting dizajniranih da udovolje različitim potrebama svojih kupaca. Oni koji imaju male web stranice često se odlučuju za jedan od četiri zajednička plana tvrtke, koji uključuju neograničenu propusnost, podršku 24/7, cPanel i dnevne sigurnosne kopije..

Za nižu cijenu, planovi za pokretanje, pokretanje i poduzeća nude osnovnu DDoS zaštitu. Ako želite zaštititi svoje poslovanje od napada više razine, svakako odaberite oklopni plan SonicFast, koji uključuje naprednu DDoS zaštitu putem Corero SmartWall sustava obrane od prijetnji i prilagođenih filtera. Kupci mogu dodati zaštitu razine Layer 7 u bilo koji paket za 20 eura mjesečno.

Grafički prikaz zaštite od DDoS razine 7

Tvrtka se brani od DDoS napada Layer 7, koje je neke od najtežih za otkriti.

Kupci koji traže visoko učinkovita, skalabilna rješenja s posvećenim IP-om trebaju razmotriti virtualne planove hostinga SonicFast. Tvrtka nudi izbor tehnologije za virtualizaciju OpenVZ (Linux) ili KVM (Linux ili Windows). Svi virtualni poslužitelji dolaze s naprednom DDoS zaštitom.

Tvrtke s web lokacijama bilo koje veličine u potrazi za sigurnim rješenjem i još većom procesorskom snagom često se okreću namjenskim poslužiteljima SonicFast-a zaštićenim DDoS-om, smještenima u centrima podataka u Londonu, Karibima i Hong Kongu. Tvrtka također nudi sigurne, visoke performanse igračkih servera zaštićenih Corero za Minecraft, Grand Theft Auto V, Left 4 Dead i Counter-Strike: Global Offtack, između ostalih igara.

“Vjerujemo da produženje rada određuje ne samo višak usluge, već i anti-DDoS zaštita”, rekao je Mauro. “Sve su naše usluge zaštićene od DDoS napada i svakodnevno provodimo ispitivanja kako bismo poboljšali i ažurirali zaštitu.”

Pored vrhunske sigurnosti, tvrtka pruža transparentne cijene. Korisnici mogu sigurno plaćati koristeći PayPal ili Bitcoin bez prethodnih troškova, obveza ili naknada za raskid.

Sve na jednom mjestu za dizajn, razvoj i upravljanje poslužiteljem

Ako tražite dobavljača “ključ u ruke” za sve što je potrebno za izgradnju i održavanje web stranice, SonicFast je dobra oklada.

Uz svoje sigurne usluge hostinga, tvrtka ima na raspolaganju osoblje za upravljanje poslužiteljima koji će služiti kao produžetak vašeg IT tima. Također omogućuje kupcima da diktiraju razinu svojih obveza – od jednokratnih usluga do kompletne podrške za hosting s bijelim oznakama, uključujući e-poštu, ulaznice i chat uživo.

“Bavit ćemo se gotovo svime, uključujući nadzor, konfiguraciju, održavanje, ažuriranja, sigurnost, sigurnosno kopiranje i virtualizaciju”, rekao je Mauro. “Naš tim ima dugogodišnje iskustvo u razvoju, dizajnu i sigurnosti.”

SonicFast zna vrijednost dobrog dizajna u pomaganju tvrtkama da se istaknu od konkurencije. Atraktivna, dobro organizirana web stranica koja jasno govori o robnoj marki tvrtke i razmjenjivanju poruka imat će snažan prvi dojam – baš kao što će i amaterski otjerati posjetitelje. Bez obzira na to je li cilj dizajnirati web stranicu od nule ili postojeći dizajn prebaciti na novu razinu, kreativni tim SonicFast-a uvijek je spreman pomoći.

Ali to nije sve: SonicFast također nudi razvojne usluge dizajnirane za pojednostavljenje poslovnih operacija i pružanje vrijednosti kupcima. Opcije uključuju sve, od potpuno funkcionalnih web aplikacija, baza podataka i API-ja do izrade tehničkih skupova. Cijene ovih opcija dostupne su samo putem prilagođenih ponuda.

Zaštitite svoju privatnost: Sigurno pregledavanje SonicVPN-om

Bez obzira želite li zaobići internetsku cenzuru, zaštititi aktivnosti pregledavanja dok ste na javnom wifiju ili ublažiti sigurnosne rizike, virtualna privatna mreža (VPN) izvrstan je alat za preuzimanje kontrole internetske privatnosti.

Tehnologija koja djeluje usmjeravanjem prometa šifriranim putem tako da ga hakeri i vladini entiteti ne mogu presresti, sve se više preporučuje s porastom cenzure, kontrole i nadzora širom svijeta..

Kako bi pomogao kupcima da povrate slobodu i kontrolu nad svojim mrežnim podacima, SonicFast nudi snažnu zaštitu putem sestrinske tvrtke SonicVPN. Kao dio svoje obveze zaštite privatnosti korisnika, tvrtka nikada neće promatrati, spremati ili kontrolirati promet, održavajući kupce anonimnim i sigurnim.

SonicVPN logotip

SonicVPN radi na očuvanju mrežne slobode i privatnosti putem svoje virtualne privatne mreže.

Usluge SonicVPN dostupne su putem trostranog plana s cijenama temeljenim na broju dopuštenih istodobnih veza. Svi planovi uključuju neograničenu propusnost, 256-bitnu enkripciju, DDoS zaštitu i podršku 24/7. Svaka sadrži mogućnost sigurnog pristupa sadržaju širom svijeta putem lokacija poslužitelja u SAD-u, Velikoj Britaniji, Italiji, Rumunjskoj, Rusiji i Turskoj..

Prema web stranici SonicVPN, čelnici industrije poput stručnjaka za zaštitu privatnosti Christopher Reed preporučuju korištenje VPN-a tvrtke za surfanje Internetom. “Danas se upotreba VPN-a preporučuje svima koji surfaju webom kako bi izbjegli špijuniranje svojih provajdera ili hakera”, rekao je u citatu na toj web stranici..

Besplatne migracije i podrška podalje od stručnjaka za sigurnost

Ako razmišljate o prelasku na SonicFast od drugog pružatelja usluga hostinga, imate sreće: Predani tim stručnjaka tvrtke upravljat će cijelim procesom umjesto vas.

Da biste bili sigurni u uslugu, tim za podršku tvrtke dostupan je 24 sata dnevno i 7 sata dnevno kako bi vam pomogao u bilo kakvim problemima putem live chat-a ili ulaznica za podršku.

Zadovoljni kupci mogu čak i zaraditi novac prijavom nove klijente putem preporučnog programa SonicFast koji nudi fiksnu proviziju za svakog novog kupca. Tvrtka je uvjerena da će njezin snažni sigurnosni stav dovesti do rasta kroz marketing od usta do usta.

“Mi volimo svoj posao jer pomažemo ljudima i zato smo stalno na mreži”, rekao je Mauro. “Nudimo razinu usluge kupcima koju veće tvrtke ne mogu pružiti.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map