Образно – WordPress инструменти, създадени за фотографи, за да покажат своето изкуство и експериментират с филантропски базиран капитализъм

TL; DR: Изгряваща звезда в дигиталното медийно пространство, Imagely оперира с мисия да помогне на фотографите да увеличат и подобрят присъствието си в мрежата, като същевременно осигуряват средства за връщане на света в процеса. Новите и опитни фотографи се възползват от характеристиките на компанията, за да създават богати на съдържание уебсайтове и галерии с лесни за използване инструменти, проектирани да играят добре с WordPress. Имахме възможност да седнем със Скот Уайън Кивовиц, главен представител на общността на Imagely, който ни даде лъжичка за най-добрите теми на компанията, хостинг, плъгини за WordPress и експертни SEO познания. Скот ни каза, че Imagely е искрено ангажиран с хуманитарни и екологични въпроси, което привлича социално съзнателни фотографи към платформата на колело.


Тежък минометен огън валя отгоре, докато Дмитрий Беляков прибираше камерата си. Той беше по задание заедно с репортерския си партньор Марк Франшети, обхващайки сепаратистките сили в района на Донбас в Украйна и беше почти убит, докато влизаше в зоната на кръстосания огън.

В продължение на седмици той се движеше в района нон-стоп, документирайки ситуацията от всички страни.

„Конфликтът не е приключил. Това беше само в състояние на сън, готов да изригне отново “, каза Дмитрий. „Но вниманието на световните медии беше сведено до нула и стана невъзможно да се намери задача.“

След като има дългосрочно желание да продължи работата си в Украйна, Дмитрий излезе с идея, която да му позволи да отиде по-дълбоко и да запише живот в буферната зона.

“Десетки хиляди хора бяха осъдени да прекарат месеци близо до фронтовите линии в опасни, замразяващи мазета с малко храна и почти никаква медицинска помощ”, каза той.

За да излезе тази история, Дмитри кандидатства за фонда Imagely и е избран за победител през 2016 година. Това му позволи да преследва страстта си и да продължи да излъчва пагубните ефекти от продължаващия конфликт.

Imagely е страстно да гарантира, че фотографите имат онлайн място, от което да доставят своите визуални съобщения, и именно тази мисия е ключов елемент в Imagely спечелването на доверието на своите клиенти. В допълнение към своите премиум теми, хостинг, плъгини за WordPress и създатели на страници, искреният ангажимент на Imagely към хуманитарните и екологичните проблеми печели над ангажирани фотографи, като Димитри, от цял ​​свят.

Даване на глас на фотографите чрез уеб дизайн, хостинг и SEO

Imagely, по-рано известен като Photocrati, е започнат като обикновен блог за обучение по фотография. И дори в ранното си повторение, компанията беше посветена на ангажирането с филантропия.

„Целта на Photocrati е да събере достатъчно пари за заплащане на заплатата на собственика, но и да събере достатъчно пари за безвъзмездна помощ за фотография за хуманитарни и екологични фотографи“, казва Скот Уидън Кивовиц, главен представител на общността на Imagely.

Отначало Photocrati беше просто платформа за фотографски блогове и фонд, но в крайна сметка компанията завърти и изгради тема на WordPress специално за фотографите, които промениха как творците могат да предлагат на пазара и да продават работата си онлайн.

Скот Уайдън Кивовиц и логото на Imagely

Image Wyden Kivowitz от Imagely ни каза как компанията помага на фотографите да изграждат онлайн присъствие с WordPress.

„Това беше една от първите теми, която направи пълна електронна търговия и всичко за фотографите“, каза Скот. „Цялата тази функционалност е вградена в темата.“

Приблизително четири години в стартиращите си дни Photocrati придоби галерия NextGEN.

„Цялата причина за придобиването на NextGEN Gallery беше да се замени вградената галерийна система на Photocrati с по-здрава и в същото време да предложи електронната търговия на своите тогава 1 милион потребители“, заяви Скот.

Скоро след това Photocrati ребрандира като Imagely, за да представи по-добре своя разширяващ се набор от услуги. Новият фокус на компанията беше съсредоточен върху предоставянето на инструментите на инструментите, за да улеснят живота си онлайн, за да могат да се върнат да правят това, което правят най-добре – да снимат убедителни снимки.

Темите на Imagely са основните точки за продажба на потребителите. А класическата му тема Photocrati все още е сред най-продаваните на платформата.

“Има звънци и свирки за всяко малко нещо”, каза Скот. „Това е много здрава тема и има множество настройки за персонализиране.“

Темите Imagely са теми за деца Genesis и използват минималистичния подход за фотографа, който предпочита да опрости нещата само с няколко опции за персонализиране.

Най-важното е, че това, което Imagely е открил в текущите си разговори с фотографи, е, че има голямо търсене на повече бизнес инструменти. Скот ни каза, че рекламодателите искат всички онлайн инструменти, от които се нуждаят, под един покрив, вместо да се налага да използват множество услуги.

„По-голямата част от мрежата използва WordPress, така че хората искат фактуриране и резервация и CRM и всички тези неща“, каза Скот. “Имаше всички тези инструменти за други индустрии, но не и за фотографите конкретно, и ние искаме да ги доставим.”

Сред решенията на Imagely са инструменти, насочени към оптимизиране на SEO, интуитивни създатели на страници и масив от приставки, разработени с бизнес мисии на фотографите.

Създайте зашеметяващи визуализации с NextGEN Gallery и Lightroom Plugins

Imagely прикачва, че галерията NextGEN беше една от първите плъгини на WordPress Gallery и продължава да бъде най-популярната, откакто е създадена. Според Скот NextGEN позволява на фотографите да „управляват, показват, доказват и продават снимки като професионалист“, но плъгинът не винаги е бил толкова красив, колкото днес.

„Задният край беше грозен, а предният край – грозен“, засмя се Скот.

Оттогава компанията се усъвършенства в NextGEN Gallery чрез обновяване на интерфейса на приставката.

„Една от най-популярните заявки на потребителите е да направят предния и задния край красиви в безплатната версия, така че това е нещо, върху което работим в момента“, каза Скот. „Задният край вече е разкрасен и вече е в бета версия.“

Imagely планира да предостави безплатно някои от своите по-красиви дизайни, но също така пусна и шаблонна система, която ще позволи на сайта да предлага платени услуги за надграждане на дизайна.

Друг бонус е, че NextGEN Gallery се интегрира плавно с плъгин Lightroom на Adobe. Интеграцията позволява на потребителите да публикуват и управляват галерии на своите WordPress сайтове директно от Lightroom, така че работният процес е безпроблемен.

Imagely, който предлага базова месечна такса без скрити разходи, служи като опция за пестене на пари за своите клиенти. служи като опция за спестяване на пари за своите клиенти. Повечето сайтове за фотография работят с трети производители, които добавят такси за услуги. Колкото повече клиенти използват доставчиците (хостинг, фотопечат и т.н.), толкова повече такси за тези доставчически услуги. В Imagely това, което виждате, е това, което получавате – няма дори допълнителни такси, с интеграция PrintLab. Образно служи като хост, принтер и търговец на дребно.

Поддържане на рекламните послания в рамките на знанието чрез поддръжка от най-високо ниво и подкасти

Според Скот 100% от това, което Imagely прави, се подхранва от заявки на клиенти. Не по-малко важно обаче е кое е най-изгодно от финансова гледна точка за управлението на компанията.

„Ние приемаме всички имейли и поддържаме текущ списък за това колко хора искат дадена функция“, каза Скот. „Ето как се решава какъв ще бъде следващият потенциален приоритет на компанията.“

Когато клиентите купуват първокласни плъгини на Imagely, те не само гарантират набор от функции, включително динамични галерии, инструменти за електронна търговия и водещи в отрасли приставки – те също имат достъп до професионалния екип за поддръжка на компанията за решаване на проблеми. А за фотографите, които се регистрират за пакета за цял живот на Imagely, тази поддръжка е гарантирана завинаги.

Допълнителни ресурси за поддръжка се намират в редовните блогове и публикации на Imagely, които предлагат забавни и информативни подкасти с участието на различни фотографи, дизайнери и технически експерти, които говорят за актуалните тенденции и последните новини на компанията. Блогът на компанията е дестинация, към която творците могат да се обърнат, за да научат най-добрите практики за SEO, уеб дизайн, социални медии и други теми.

Изграждане на глобално социално присъствие с мисия за връщане

За да се върне на света и да запази оригиналното наследство на Photocrati жив, Imagely предлага на фотографите възможността да направят промяна, като присъдят 5000 долара за хуманитарен или екологичен фотографски проект, като усилията на Димитри в Украйна.

След като бъде отпусната безвъзмездна помощ, победителят става Imagely Fellow за календарната година. Imagely не е просто ефективен при предоставянето на висококачествен, иновативен уеб дизайн, хостинг и плъгини – компанията е посветена на напредъка на занаята на фотографията, а социалната справедливост причинява важност за човечеството.

„Целта е да се осигури подкрепа за проекти, които ще имат осезаемо и положително въздействие върху света“, каза Скот.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me