Obnova stvaranja sadržaja: Articoolo pomaže trgovcima da prestanu gubiti vrijeme stvarajući jedinstvene, algoritam generirane članke

TL; DR: Umjesto da predaju upute pisanju tim pisaca, Articoolo korisnici angažiraju umjetnu inteligenciju aplikacije kako bi stvorili jedinstveni sadržaj u strogim rokovima. Dizajnerske agencije, trgovci i drugi mogu proizvesti jeftine, prilagođene članke u djeliću vremena obično povezanog s stvaranjem sadržaja. Articooloov tim matematičara, računarskih stručnjaka i stručnjaka za pisanje kombinira automatizaciju koja štedi vrijeme s kontekstualnom nijansom, kreativnošću i ljudskim dodirom potrebnim za stvaranje smislenih izraza koji ilustriraju i poboljšavaju robne poruke svojih kupaca..


Što čini dobrog pisca? Prema algoritmu koji stoji iza Articoolovog generatora sadržaja, “Veliki pisac je izvanredan.”

Još u beta izdanju, Articoolo želi pomoći poduzetnicima, dizajnerskim agencijama i trgovcima da ubrzaju vrijeme na tržištu pružajući prilagođeni sadržaj stvoren kao odgovor na određene ključne riječi. Umjesto da ulažete dovoljno vremena i novca u uredničke timove i procese, Articoolo kupci mogu dobiti članak od 500 riječi u samo minutu ili dvije.

“Mnogi se pisci bacaju na objavljivanje … ali nekoliko njih dominira svu pažnju”, nastavlja članak Articoolo s 569 riječi. “Postoji nešto o njima jedinstveno. Njihov glas i stil nemoguće je ponoviti. Oni su plodni i čini se da se neprestano pojavljuju na vašem feedu. “

Articoolo kombinira umjetnu inteligenciju i automatizaciju s ljudskim dodirom potrebnim za kreativnost i otkrivanje nijansi, identificirajući suptilan kontekst i osjećaje, uz važne ključne riječi, u potrazi za povezanim resursima na kojima možete rekonstruirati poruke kupcima..

“Da biste postigli uspjeh, o vama morate vrijediti govora”, napisao je Articoolo umjetnu inteligenciju. “Morate biti vidljivi. Morate biti izvanredni. “

Uravnotežavanje automatizacije i učinkovitosti s ljudskim dodirom i kreativnošću

Articoolo rukovoditelji uzgojili su raznovrstan tim računalnih znanstvenika, matematičara, pisaca i marketinških stručnjaka kako bi stvorili automatiziranu aplikaciju za proces pisanja visokog dodira, izjavio je glavni direktor marketinga Ben Green.

“Iako svatko od nas ima drugačiju pozadinu, svi razumijemo da automatizacija preuzima stvaranje sadržaja, kao što je to učinjeno na mnogim drugim poljima”, rekao je. “Nismo mogli pronaći pristojno rješenje, pa smo ga odlučili razviti.”

Snimka zaslona Articoola

Articoolo istražuje i stvara sadržaj kako bi se uklapao u određene teme i ključne riječi korisnika.

Nakon dvije godine razvoja osnovnih algoritama ove usluge, izraelski startup predstavio se za mase sredinom 2016. godine. Articoolo koristi istraživanje usmjereno na ključne riječi kako bi se usredotočilo na marketing sadržaja i optimizaciju pretraživača. Ovaj pristup ga izdvaja od ostalih generatora teksta koji koriste platformu za automatizaciju i umjetnu inteligenciju za razvoj vijesti.

Articoolo ima cilj zamijeniti početni postupak stvaranja teksta pružanjem prividno grubog sadržaja koji obično zahtijeva uređivanje. Tim je razvio svoje algoritme za otkrivanje konteksta i osjećaja, ali prepušta korisnicima da učvršćuju svoje poruke.

“Razumijemo važnost ljudskog dodira”, rekao je Ben. “Osiguravamo da naši korisnici razumiju da im pružamo samo početnu točku. Oni mogu uštedjeti većinu vremena stvaranja, ali se očekuje da prelaze članak kako bi ga pročitali i dodali svoje stajalište. “

Od naslova do teksta: Articoolo obrađuje svaki dio stvaranja sadržaja

Iako se Articooloov portfelj usluga tijekom posljednjih nekoliko godina proširio na generiranje naslova, sažetke i prepisivanja, tvrtka usredotočuje svoje napore na stvaranje čistog sadržaja.

“Pokušali smo analizirati što je čitav skup potreba stvaralaca sadržaja i pružiti im cjelovito rješenje potpomognuto raznim alatima”, rekao je Ben. “Još uvijek vjerujem da je naš glavni alat, pisac članka, najsnažniji i upotrebljivi.”

Osim WordPress dodatka i API usluga koje prepakiraju osnovne usluge tvrtke, ostali Articoolo isporučeni proizvodi uključuju:

  • Članak prepisiva gdje kupci mogu unijeti do 500 riječi.
  • Generacija naslova bilo s URL-a ili teksta poslanog od strane korisnika.
  • Sažeci članaka koji destiliraju sadržaj na 20 rečenica ili manje.
  • Pretraživanje slika koje predlažu povezane slike na temelju URL-a ili sadržaja.
  • Pisačeva mala pomagač nudi ideje i slike povezane s korisničkim ključnim riječima.
  • Pretraživanje citata identificirati izvor citata koji se koriste u člancima o kupcima.

Korisnici koji stvaraju članak jednostavno unesu dvije do pet riječi o nekoj temi, a zatim mogu birati između različitih predloženih tema, odlučiti grubu duljinu članka i prebaciti se između opcija za “bolju čitljivost” ili “poboljšanu jedinstvenost”.

Nakon minutu ili dvije, Articoolo pruža pregled članka sa izmakanim rečenicama, osim nekoliko rečenica. Tada korisnici mogu odlučiti kupiti cjelokupni tekst za jedan ili više dolara. Pretplatni paketi i skupne cijene omogućuju kupcima da primaju do 250 članaka mjesečno.

Podučavanje algoritama umjetne inteligencije o kontekstu i nijansi

Uvodeći umjetnu inteligenciju u procese pisanja i uređivanja, Ben je rekao da je glavna prednost koju Articoolo nudi kupcima dramatično smanjiti vrijeme potrebno za proizvodnju zanimljivog i informativnog sadržaja.

“Kad pišete članak, potrošite većinu svog vremena smisleći ideje, pronađući srodne informacije i stvorite svoju priču”, rekao je Ben. “Naš algoritam sve to radi u sekundi, tako da vam ostaje samo samo čitanje i dovršavanje vašeg članka.”

Kad korisnik unese svoju temu za generiranje članaka, algoritam Articoolo radi na analizi i razumijevanju konteksta tih ključnih riječi. Na primjer, Articoolo otkriva razliku između ploda Apple, globalne tehnološke tvrtke i jabuke.

Nakon što algoritam uspostavi referentni okvir oko određenog predmeta, on traži povezane resurse i sadržaj koji okružuje ključne riječi. Skeptici oštrih očiju često mogu pronaći originalne izvore brzom pretraživanjem Googlea, iako tvrtka obećava da će jedinstveni članci biti plagijat. Articoolo zatim rekonstruira različite informacije i osjećaje u jedan kohezantan tekst teksta koji je prepisan i analiziran za čitljivost pomoću mehanizma za obradu prirodnih jezika.

“Naš je algoritam oponašao ljudski mozak kada smo tražili da napiše članak”, rekao je Ben. „Pomoću identifikacije ključnih riječi razumije kontekst teme i pronalazi resurse. I radeći semantičku analizu, konstruira novi članak. Zatim, uz pomoć prirodne obrade jezika, prepisuje tekst kako bi ga učinio jedinstvenim. Cijeli proces traje samo oko jedne minute. “

Kupci lokaci i povratne informacije Poboljšajte Articoolo

Kao i kod platformi koja se uvelike oslanjaju na umjetnu inteligenciju i automatizaciju, Articoolov algoritam neprestano se prilagođava i nadograđuje kako bi se prilagodio potrebama kupaca i poboljšao njegove jezične vještine, rekao je Ben.

“AI tehnologija ne može u potpunosti zamijeniti ljudsku vještinu pisanja, a to vjerojatno nikad neće, ali želimo pomoći piscima da svoj posao brže i efikasnije obavljaju pružajući sjajno rješenje”, rekao je Ben.

Tim je nedavno pokrenuo Articoolo na španjolskom, francuskom i njemačkom jeziku, zajedno s kineskim i japanskim. Sedamdeset posto klijenata ove kompanije potiče iz Azije, rekao je Ben, dodajući da kompanija vjeruje da Kina ima najveći potencijal tvrtke u razvoju.

„Poznato je da većina engleskog sadržaja koji je danas objavljen na webu kreira u mjestima poput Indije i Pakistana od strane samozaposlenih pisaca sadržaja“, rekao je. „Želimo osnažiti te ljude pružajući im sjajne alate za stvaranje sadržaja za vrlo niske troškove.“

Pored unapređenja tehnologije s razvojem AI sektora, Articoolo redovito traži doprinos raznih kupaca o tome kako može poboljšati svoje poslovanje. Tvrtka trenutno provodi nekoliko pilot testova s ​​poslovnim kupcima kako bi dobili svoj doprinos.

“Dobijamo puno vrijednih povratnih informacija od naših kupaca i trudimo se planirati naša rješenja prema njihovim potrebama”, rekao je Ben. „Naš tim proizvoda uključuje stručnjake za sadržaj, tako da razumijemo ovu industriju i znamo što joj treba.“

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me