Novo od HostMDS: Obnovljene, jeftine hosting usluge i svjetska klasa za pomoć vlasnicima web lokacija da ostvare svoje poslovne vizije na mreži

TL; DR: HostMDS preuzeo je novi život kad ga je 2016. godine kupio kanadski hosting velikan Cirrus Tech. Danas tvrtka prebacuje web aplikacije iz podatkovnih centara poslovne klase strateški smještenih u središtu Toronta i Vaugana kako bi poslužili užurbanom regionalnom tržištu i osigurali poštivanje stroge kanadske privatnosti propisi. Tijekom proteklog desetljeća HostMDS je transformirao liniju zajedničkih, virtualnih i namjenskih poslužiteljskih planova i rješenja za kolokaciju kako bi osigurao infrastrukturu optimiziranu za performanse i sigurnost. Kao rezultat toga, domaćin je u stanju držati korak s sličnostima Azure, Googlea i Amazona u konkurentnom hosting prostoru za masovno tržište, istovremeno poslužujući praktični pristup i osobni osjećaj manjeg pružatelja usluga.


“Cilj je bio sniziti cijenu hostinga za osobne korisnike”, rekao je Mehdi Salek, navodeći akviziciju HostMDS za 2016. od strane Cirrus Tech-a kao potez koji je ojačao kanadski hosting prostor za masovno tržište.

Kao direktor prodaje za obje organizacije, Mehdi nam je ispričao kako je jedna strana tvrtke Cirrus Tech i dalje fokusirana na organizacije srednje i poduzetničke razine, dok HostMDS uživa u hostingu za pojedince i male tvrtke.

“Ideja je bila razlikovati dva branda i istovremeno ponuditi kvalitetna rješenja za različite publike”, rekao je Mehdi.

A za kupce HostMDS metamorfoza se pokazala osobito korisnom.

“Takvo postavljanje omogućava nam snižavanje cijene jer teret troškova pada na infrastrukturu poduzeća”, kazao je Mehdi.

Logotip HostMDS i grafika dječaka u letu

HostMDS pomaže malim i srednjim poduzećima i vlasnicima osobnih web stranica širom svijeta u izgradnji web stranice putem skalabilnih hosting rješenja.

Cirrus Tech i HostMDS imaju isti cilj – pružiti “sigurna, pouzdana rješenja s visokom razinom usluge”, rekao je Mehdi. A odnos između dviju marki pruža idealnu ravnotežu između cjenovnih i infrastrukturnih očekivanja za oba skupa kupaca.

Sada je HostMDS predstavio svoju najnoviju liniju zajedničkih, virtualnih i namjenskih poslužiteljskih planova i rješenja za kolokaciju – a sve rade iz brze mreže sa sjedištem u Torontu, s 99,99% produžene stope. Nove ponude odražavaju posvećenost tvrtke pomaganju kupcima u izgradnji pristupačne mrežne prisutnosti kroz moćna i sigurna rješenja za hosting podržana od strane tima IT stručnjaka.

Datacentri temeljeni na Torontu koje isporučuje tvrtka za usklađivanje s usklađenošću

Centri podataka HostMDS-a strateški su smješteni u centru Toronta i obližnjeg Vaughan-a. Kao jedno od najbrže rastućih IT tržišta u Sjevernoj Americi, ovo je područje glavno poslovno središte na istočnoj obali. To je također dom najvećeg internetskog centra za razmjenu podataka u Kanadi – Toronto Internet Exchange (TorIX).

Za kupce koji su lokalni na tom području, bliski geografski položaj izjednačava se s poboljšanim performansama njihovih web aplikacija. HostMDS datacentri također se svakodnevno prate i imaju podignute podove, kontrolu klime i požara i neprekidno napajanje.

Ali ovo nisu jedini izvlačenja. Mehdi je rekao da lokacija baza podataka tvrtke također osigurava pridržavanje lokalnih propisa o zaštiti privatnosti, poput kanadskog Zakona o zaštiti osobnih podataka i elektroničkih dokumenata (PIPEDA), koji štiti vlasničke podatke.

Fotografija obrisa Toronta

HostMDS je strateški locirao svoje centre podataka u Torontu kako bi kupcima pružio visoke performanse i sigurnost.

Vlasnici web lokacija širom svijeta promatraju razvoj američkih zakona o nadzoru, koji stvaraju rastuće zabrinutosti o privatnosti. Kao rezultat toga, mnogi pojedinci i tvrtke žele ugostiti web entitete drugdje, čineći kanadske propise o privatnosti sve atraktivnijim.

Kanadski zakoni također određuju gdje institucije savezne vlade mogu ugostiti svoje podatke.

“Na primjer, zakon mora tražiti od bolnica i nekih sveučilišta da podaci ostanu u Kanadi”, rekao je Mehdi.

Kao pružatelj usluga koje pružaju internetske usluge takvim institucijama – i svi koji žele ugostiti web mjesto u granicama Kanade – HostMDS je u skladu s ovim propisima o privatnosti. Tvrtka ozbiljno shvaća zaštitu podataka i čak nadilazi ono što propisi trebaju da bi ostali ispred najboljih sigurnosnih praksi u industriji.

Izgradite internetsku prisutnost s pristupačnim, neograničenim web hostingom

Posljednja linija neograničenih planova za web hosting za HostMDS je WordPress spremna, opremljena cPanelom, besplatnom domenom i neograničenim diskovnim prostorom i širinom pojasa, rekao je Mehdi. Neograničeni planovi pružaju klijentima bez rizika rizik proširenja internetske prisutnosti bez straha da će zatražiti neočekivane troškove.

“Pogledali smo na tržište kako bismo vidjeli kako zadržati konkurentsku prednost, ali istovremeno rješavati potrebe i zahtjeve klijenta”, rekao je Mehdi, dodavši da se planovi temelje na osnovi povratnih informacija kupaca. “Razgovarali smo s različitim korisnicima i web dizajnerima te smo prisustvovali različitim seminarima i susretima kako bismo identificirali što naše klijente traže.”

Identificirajući sigurnost kao glavni problem, HostMDS udružio se sa SpamExperts® kako bi osigurao pretinac pristigle pošte bez neželjenih e-poruka.

“Pomoću njihovih alata i rješenja uspjeli smo smanjiti broj neželjenih korisnika za 95%”, rekao je Mehdi.

Tvrtka se također udružila s Let’s Encrypt ponudom SSL enkripcije – što je Mehdi opisao kao kritično za zaštitu osjetljivih podataka o klijentima.

Za kupce koji su novi na webu, ustajanje i trčanje je jednostavno i isplativo s aktivacijom jednim klikom, nultom naknadom za postavljanje i bezbrižnost koja pruža 30-dnevna garancija povrata novca.

“Za nas je najvažnije iskustvo kupca i jednostavnost upotrebe”, rekao je Mehdi. “Preuzimamo povratne informacije o korisničkom iskustvu i promjenama koje bi željeli ozbiljno vidjeti.”

Snažni VPS i namjenski planovi poslužitelja na mreži velike brzine

HostMDS je također obnovio potpuno upravljani VPS, namjenski poslužitelj i planove za kolokaciju. Kupci koji traže dodatnu kontrolu i mogućnosti web hostinga imati će koristi od virtualnih privatnih poslužitelja tvrtke.

VPS rješenja nude skalabilnu infrastrukturu koja se može prilagoditi svim potrebama. I ekonomični i snažni, ovi poslužitelji poslovne klase mogu se pohvaliti pouzdanom propusnošću s cijenama koje kreću od samo nekoliko dolara mjesečno.

Logotip HostMDS i dječak u znanstveno-fantastičnom kostimu

HostMDS nudi brojne VPS i namjenske opcije poslužitelja za korisnike koji trebaju više energije za svoje web aplikacije.

HostMDS je također predstavio četiri fleksibilna namjenska poslužiteljska paketa s prilagodljivim opcijama CPU-a, RAM-a i prostora na disku. Planovi kojima se može upravljati ili se ne upravljaju, nude visoku stabilnost potpomognutu 24/7 nadzorom, anti-DDoS rješenja i brzo osiguravanje.

Kako bi zaokružio svoj robustan katalog usluga, HostMDS-ova tri plana smještaja nude klijentima osiguran pristup objektu, 24-satni nadzor i NOC na licu mjesta. A to uključuje sve prednosti svojstvene centrima podataka koji su strateški smješteni u Torontu. Iako kolokacija može biti skupa, HostMDS nudi uslugu po konkurentnim cijenama dostupnim malim i srednjim poduzećima.

Učinkovitost uravnoteženja & Sigurnost uz održavanje konkurentskih ivica

Najnovije ponude HostMDS-a odraz su nagona tvrtke da se suoči sa svim pokušajima koji dođu na put. Domaćin izvodi sva zaustavljanja kako bi kupcima pružio najbolje moguće performanse i sigurnost dok se natječe s glavnim igračima poput Azure, Googlea i Amazona.

“Veće tvrtke pojačavaju igru, a sada cjelokupno tržište očekuje bolju kvalitetu”, kazao je Mehdi. “Moramo prihvatiti izazov.”

Na primjer, Mehdi nam je rekao da je nedavno razgovarao s klijentom koji je izrazio interes za upravljanje cijelim hosting rješenjem s njegovog mobilnog telefona – i rekao je da kompanija pronalazi prijedloge poput ovog koji potiče.

“Ovo su izazovi sa kojima smo sada suočeni”, rekao je. “Ono što me najviše uzbuđuje je u osnovi uvođenje različitih tehnologija i pokušaj evolucije s tržištem.”

Za razliku od gore spomenutih divova u industriji, HostMDS je u stanju njegovati povezanost s lokalnom zajednicom. Pod kapom tvrtke Cirrus Tech, koja je sada jedna od najvećih kanadskih web hosting kompanija, HostMDS se također razlikuje kroz fokus na javni angažman..

“Nastojimo sarađivati ​​s obrazovnim ustanovama i sveučilištima kako bismo potaknuli studente da istražuju različita rješenja”, kazao je Mehdi.

S poslovne strane, tvrtka je posvećena pomaganju lokalnim malim i srednjim poduzećima u razvoju i napretku.

“Ovdje postoje zajednice koje pomažu malim poduzećima, pa mi sarađujemo s njima, pružamo naše usluge i, u nekim slučajevima, nudimo besplatna rješenja za hosting za start-up kompanije”, rekao je Mehdi.

Za kanadsku kompaniju koja se želi vratiti zajednici u kojoj je započela, takav je pristup teško pobijediti.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me