Merchant Maverick: Предоставяне на безпристрастни отзиви за софтуерни и бизнес решения, за да помогне на организациите да вземат по-информирани решения за покупка

TL; DR: Основана през 2009 г. като източник на безпристрастни отзиви за обработка на кредитни карти, Merchant Maverick се превърна в стабилен сайт за сравнение, който предоставя обучение на малки и средни предприятия за широк спектър от софтуер и услуги, свързани с търговците. Сега предлагайки безплатни ръководства за начинаещи, за да стартират онлайн търговците, компанията се наложи като авторитетен и доверен глас в пространството за електронна търговия. Наскоро седнахме с Лиз Хъл, водеща писателка за електронна търговия в Merchant Maverick, за да обсъдим как широкият набор от ресурси на компанията, уникалното обслужване на клиентите и гъвкавата култура на офиса са допринесли за нейния успех.


Несигурността, присъща на предприемачеството, не е за слабо сърце; всъщност процесът често е синоним на поемане на риск. Но, както знаят най-разумните собственици на малък бизнес, успехът при стартиране изисква не скок на вярата, а изчислен набор от маневри около дълъг списък от рискове.

Днес, тъй като електронната търговия продължава да претендира за продажби на дребно – с прогнозираните 17% от транзакциите, които ще се извършват онлайн до 2022 г., предприемачите трябва да добавят избор на търговска сметка към този списък. Без търговска сметка, която позволява необходимите взаимодействия между доставчици, клиенти, мрежи с кредитни карти и платежни процесори, предприемачите не могат да приемат плащания с карти. Въпреки че индустрията за електронна търговия се радва на бърз прираст на растежа през последното десетилетие, тя също спечели злощастна репутация на измами и измами. В резултат на това собствениците на малки фирми трябва да направят своето надлежно старание в тази област, за да постигнат успех.

Merchant Maverick, сайт за сравнение на софтуер и услуги, свързани с търговията, се роди от неудовлетвореността на основателя Амад Ебрахими от електронната търговия през 2009 г..

„Това беше сенчеста индустрия, която се нуждаеше от безпристрастни отзиви“, казва Лиз Хъл, водещ писател в електронната търговия в Merchant Maverick.

Лиз Хъл и главната снимка на логото на Merchant Maverick

Лиз Хъл от Merchant Maverick заяви, че сайтът помага на МСП да вземат информирани решения за покупка на софтуер, свързан с търговеца.

Амад, който стартира кариерата си като продавач и консултант в уебсайта на eBay, се фокусира първоначално върху обработката на кредитни карти, преди да разшири сайта, за да включи прегледи и рейтинги на софтуера за продажба, колички за пазаруване и услуги за мобилни плащания.

В допълнение към тези оценки, Merchant Maverick сега предлага образователни инструменти и дори персонализирани съвети за малкия бизнес. В крайна сметка целта на компанията е да поеме тежестта на задълбочените изследвания, така че предприемачите да не се налага, освобождавайки време да се съсредоточат върху управлението на бизнеса си.

Сравнения на доставчика на услуги, създадени, за да спестят време и пари

Като ръководител на рецензиите за електронна търговия на Merchant Maverick, Liz счита за вертикала своето бебе.

„Разглеждам всяка компания, чета всичко, което имат на сайта им, чета всяко ревю, което имат онлайн, и изпробвам техните продукти“, каза Лиз. „Оттам синтезирам собственото си ревю.“

Общата й цел е да идентифицира най-добрите доставчици на софтуер за собствениците на малък бизнес. Liz ни каза, че тъй като повечето малки фирми не разполагат с широко екип от ИТ екипи, собствениците на фирми търсят решения, които са лесни за стартиране и са бюджетни.

Снимка на рецензии на Merchant Maverick

Merchant Maverick представя отзиви за редица бизнес решения – от търговски акаунти до софтуер за доставка.

Имайки това предвид, на достъпните, богати на функции и лесни за използване платформи, съчетани с отлично обслужване на клиентите, обикновено се дават по-високи резултати.

„Все още даваме добри резултати за отличен, здрав софтуер, който е по-скъп; просто ще поставим квалификатори, ако това не е идеално за собствениците на малък бизнес “, каза Лиз.

И ако Merchant Maverick популяризира компания, можете да сте сигурни, че тя е тази, в която рецензиращите й наистина вярват.

„Ако е добър преглед, може да се свържем с компания и да кажем„ Ей, ние имаме наистина страхотен преглед на вас онлайн, бихте ли искали да бъдете партньорски партньор с нас? “Но това е напълно извън моята работа – каза Лиз. „Като рецензент и писател съм напълно отстранен от партньорските партньорства. Ето защо го поддържаме безпристрастен. “

Обслужване на изключително обслужване на клиенти с персонализирани съвети

Лиз каза, че работата й не е завършена след публикуването на преглед – винаги е готова да предостави практическа помощ на читателите, които се свързват с нея чрез коментари, имейли и дори директни съобщения в Twitter.

„Това винаги е забавно; те ми дават няколко неща, които търсят, ще отговоря с малко въпроси и можем да работим по пътя си към няколко варианта, които биха могли да им помогнат “, каза Лиз.

Екранна снимка на началната страница на Merchant Maverick

Чрез комбиниране на отзивите на сайта и сравненията на продуктите фирмите могат да намерят решение, което най-добре отговаря на техните нужди.

Рядкост сайт може да предложи на клиентите това ниво на ангажираност и Лиз поема сериозно задължението.

„Чувствам се отговорна за техния бизнес избор и се опитвам да го направя възможно най-точно“, каза тя.

В края на деня Liz препоръчва на читателите да комбинират отзиви с реално тестване на продукти, за да намерят най-доброто си качество. Тя ни каза, че читателите трябва да започнат с най-добрите рецензии на Merchant Maverick на страницата за сравнение на сайта. Оттам потребителите могат да избират продуктите, от които се интересуват, и да се регистрират за безплатна пробна версия.

„Може да откриете, че докато една компания е чудесна за много търговци, тя пропуска петте най-важни функции за вас“, каза Лиз. „Няма да знаете, освен ако не опитате.“

Безплатни ръководства за начинаещи за електронна търговия, за да накарате и работи търговците

Миналата година Merchant Maverick започна да пуска колекция от ръководства, които начинаещите търговци могат да изтеглят безплатно в удобен цифров формат. Курсовете за катастрофа предлагат съвети без глупости, разбити на лесно смилаеми сегменти.

„В момента имаме три налични -„ Ръководство за начинаещи “за обработка на плащания,„ Ръководство за начинаещи за създаване на онлайн магазин “и нашето съвсем ново„ Ръководство за начинаещи “за заеми за малък бизнес“, каза Лиз.

Ръководството за начинаещи за обработка на плащания е идеално за нови онлайн продавачи, които се борят с въпроси за обработка на кредитни карти и търговски сметки. Темите обхващат гамата и включват как ефективно да се договаря договор, да разберат как се определят тарифите, да се идентифицират допълнителните услуги, от които наистина се нуждаете, да разберете риска и сигурността и да оцените хардуерните опции.

Екранна снимка на водачите на търговеца Маверик

Ръководствата на Merchant Maverick доставят курсове за крах по редица теми, свързани с бизнеса.

Собствениците на малък бизнес, които търсят съвет за продажба на продукти онлайн, ще намерят „Ръководството за начинаещи за стартиране на онлайн магазин“ за особено полезно, допълнено със стъпка по стъпка инструкции за настройка на онлайн магазин, избор на софтуерно решение за електронна търговия и създаване на бизнес Приближаване.

Предприемачите, които зависят от заемите за малък бизнес, за да финансират своите начинания, могат да се обърнат към „Ръководство за начинаещи за заеми за малък бизнес“ за практически указания за намиране на заеми, навигиране на процеса на кандидатстване и тълкуване и сравняване на оферти за заем.

В допълнение към ръководствата, сайтът съдържа калкулатор за заем за малък бизнес, калкулатор за краткосрочен бизнес заем, калкулатор за авансово плащане на търговци и серия за това как да настроите акаунт на QuickBooks. Лиз каза, че читателите трябва да следят за допълнителни ресурси, които слизат от щуката в близко бъдеще.

„Днес удряме електронните книги доста силно“, каза тя.

Тайната на успеха: Силна култура и гъвкав баланс между работата и живота

Привидно безкрайните ресурси на Merchant Maverick и превъзходните предложения за обслужване на клиенти са подкрепени от силна култура с гъвкава работна сила, която е 100% отдалечена.

Екипът на компанията се състои от около 20 души в цялата страна, които си сътрудничат чрез Slack и видеоконференции.

“Като цяло ги познавам като снимки на техните лица и забавните неща, които казват”, каза Лиз. „Ето как правим нашите срещи. По-голямата част от времето си взаимодействаме в текст и това беше наистина забавно! “

Приемайки отдалечена работна сила, Merchant Maverick е имал възможността да наеме най-добрия талант независимо от местоположението, както и да осигури огромни награди на своите служители.

„Има невероятна гъвкавост“, каза Лиз. „Много от живота на членовете на моя екип не работят без работа, която им позволява да взимат децата си от училище в 4:30 всеки ден или да отидат при лекар при нужда. Много е гъвкава. “

Преди първата среща на компанията в Палм Спрингс миналия ноември, повечето членове на персонала никога не са се срещали лице в лице. Лиз ни каза, че събирането е идеалната възможност за изграждане на екип и обмен на работни истории и най-добри практики. В края на оттеглянето членовете на екипа откриха, че споделят много прилики, сред които и благодарност за телекомуникациите.

„Нашият трудов живот ще бъде различен поради опита; по-богат, по-удовлетворителен и по-ефективен ”, написа писателят и управляващ редактор на Merchant Maverick Джули Титърингтън в блог в чест на срещата. „Имахме толкова късмет, че отново успяхме да върнем това, което научихме там, с нова оценка за нашия гъвкав баланс между професионален и личен живот.“

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me