Kako YouStable pomaže tvrtkama da emituju svoje marke putem ključ u ruke, web dizajn i SEO rješenja

TL; DR: Indijska tvrtka za razvoj domaćina i web stranica YouStable osnovana je 2015. godine i već ima puno obožavatelja. Tvrtka ne pruža samo hosting, web dizajn i SEO mogućnosti, već također uspostavlja privlačnu ravnotežu između usluge i cijene. Klijenti iz cijelog svijeta također biraju YouStable za svoje osoblje s korisnom podrškom, koje je uvijek na raspolaganju za rješavanje problema. A, kao što je predsjednik uprave Rajesh Chauhan napomenuo, tvrtka planira nastaviti s rastom zadovoljavajući jedinstvene potrebe malih i srednjih poduzeća.


YouStable, tvrtka za hosting i web razvoj koja je osnovana u Indiji 2015. godine, već je uspjela skupiti privržene stručnjake. Tvrtka je posvećena pomaganju poduzetnicima i malim i srednjim poduzećima da postanu online s robusnim hosting uslugama i povećaju njihov domet putem zdravih SEO strategija.

A ta je posvećenost na punom zaslonu u nekim uglednim kupcima recenzija tvrtke.

Shivam Mishra, predsjednik Uprave za pomoć malim i srednjim poduzećima, rekao je: „YouStable je bio izvrstan za moje web stranice. Riječ je o upravljanju WordPressom bez ograničavanja korisnika na način na koji to radi drugi domaćin. “

Drugi izvršni direktor, Bhavay Dawar iz SoftSolvatea, govorio je o predanosti i kreativnosti tvrtke: „YouStable Technologies ima obučeno, kvalificirano osoblje, kao i usluge brze podrške. Rad s YouStable Technologies osjeća komunikaciju s vrlo kreativnim ljudima. “

Iako su pohvale postale uobičajene za pružatelja usluga hostinga, dizajna i SEO usluga, YouStable je započeo s više skromnih ciljeva.

YouStable logotip

YouStable je pouzdan partner za hosting, dizajn web stranica i SEO za mnoge male i srednje tvrtke u Indiji.

“Kada smo započeli, željeli smo ponuditi optimizaciju brzine, popraviti interne veze i razviti optimizaciju ključnih riječi za web stranice tvrtke”, rekao je izvršni direktor YouStable-a Rajesh Chauhan.

Od tih početnih ciljeva, tvrtka je proširila fokus i svoje usluge. Danas YouStable nudi web hosting, usluge naziva domena, dizajn web stranica, pa čak i skupne tekstualne poruke za tvrtke. Njegove SEO usluge također pružaju manjim klijentima priliku da dosegnu korisnike i kupce širom svijeta, koristeći provjerene tehnike kako bi poboljšale svoje poruke i poboljšale ocjenu pretraživanja..

Te su usluge zašto je YouStable postao toliko popularan u tako kratkom razdoblju. Većina proizvoda tvrtke ciljano je pomoći malim i srednjim poslovnim klijentima da privuku i ponovo pokrenu korisničke baze.

MSP-ovi su privlačeni za YouStableov paket usluga i njegovu brzu korisničku podršku. Iako je tim malen, tvrtka i dalje kupcima pruža široku paletu stručnosti – od HTML-a i PHP-a do grafičkog dizajna i animacije.

Web stranica tvrtke najbolje sažima svoju kulturu: “YouStable nije samo brend koji pruža usluge hostinga klijentima. Mi smo tim strastvenih ljudi koji sanjaju pružiti najbolje moguće usluge. “

Povoljan i robustan web hosting nema kvalitetu žrtve

Iako YouStable nudi razne usluge, njegova web hosting platforma jednaka je onoj popularnih namjenskih domaćina. Tvrtka koristi ažuriranu infrastrukturu kako bi osigurala dosljednost. Konkretno, poslužitelji tvrtke poboljšani su SSD, što poboljšava njihovu stabilnost – i pouzdanost.

“Imamo skoro 100% produžetka”, rekao je Rajesh.

A ta konzistentna usluga ne dolazi s skupocjenom cijenom. Korisnici mogu isprobati YouStable za samo 2,49 USD mjesečno za najmanji paket ili 9,99 USD mjesečno za najveći.

Najmanji mjesečni paket YouStable-a savršen je za male tvrtke koji tek ulazi u web hosting i uključuje 1 GB SSD-a, 100 GB propusne širine, prilagodljivu web stranicu, pet računa e-pošte i korisničku podršku 24 sata dnevno. Najbolji dio? Novi kupci testiraju ove usluge za samo 0,01 mjeseca usluge. Nakon probnog razdoblja, paket ostaje dostupan po cijeni nižoj od 5 USD mjesečno.

Na drugom kraju spektra, YouStableov profesionalni paket nudi 50 GB SSD prostora za pohranu, neograničenu propusnost, 10 web stranica, neograničen račun e-pošte i neograničenu bazu podataka. Nakon probnog razdoblja za ovaj paket, tvrtkama je potrebno koštati manje od 15 dolara mjesečno.

A svaka razina usluge dolazi s razmjernom količinom besplatnih SEO usluga. YouStable pomaže optimizirati svaku web stranicu da se poveća u ljestvici pretraživanja putem značajki koje uključuju sigurnosne provjere i pomoć pri postavljanju.

Nadalje, tvrtka nudi trenutnu skalabilnost ako se klijentove potrebe za hostingom brzo promijene. Ako poduzeće opazi priljev sezonskih kupaca, može se prebaciti na značajniji paket. YouStable također nudi tvrtkama fleksibilnost da se vrate na manji paket ako odluče.

SEO usluge, web dizajn i imena domena Pomoć web-lokacijama daju bolji rezultat u rezultatima pretraživanja

Usluge optimizacije za tražilice (SEO) pomažu u tome da web stranice budu vidljivije u tražilicama, a YouStable nudi ih malim tvrtkama koje im najviše trebaju..

Za tvrtke s godišnjim planovima, YouStable nudi besplatno optimizaciju web stranica na njihovoj primarnoj domeni. Tvrtka osigurava da je domena prilagođena trenutnom Googleovom algoritmu, koristeći alate kao što su Instalacija SSL-a, Optimizacija brzine, Preusmjeravanje 301 i Postavljanje predmemorije. YouStable obećava da će poboljšati rangiranje web stranica na više od 30 tražilica kroz svoj postupak optimizacije.

Sjajni dizajn web stranica, koji pruža YouStable, također može osigurati da se web mjesto istakne potencijalnim kupcima. A posvećen tim pomaže klijentima u uređivanju njihovih web lokacija kako bi privukli najviše prometa.

“Imamo posvećene timove za dizajn web stranica i web hosting”, rekao je Rajesh. „I naš odjel za dizajn web stranica rado pomaže tvrtkama koje trebaju.“

Tim može kreirati web stranice optimizirane za mnogo različitih uređaja – uključujući tablete i prijenosna računala – te dizajnirao web stranice za tvrtke od Indije do Teksasa.

Grafički prikaz YouStable tima

Od stjecanja imena domena do visokog ranga u rezultatima pretraživanja, YouStable tim pomaže klijentima u uspjehu.

No, prije nego što web stranica može dizajnirati web stranicu ili uspostaviti SEO, ona mora steći naziv domene koji će poboljšati poslovanje. Kupnja učinkovitog imena domene, kao i druge slične web stranice, može pružiti web mjestu tvrtke značajnu priliku za neposredan rast tržišnog udjela.

“To je jedan od glavnih faktora rangiranja vaše web stranice. Dakle, treba imati posvećenu IP adresu “, rekao je Rajesh.

YouStable nudi jednostavne usluge hostinga domena po niskoj paušalnoj stopi godišnje. Korisnici mogu odabrati vrstu URL-a koju traže – uključujući .com, .net i .org – a YouStable će obraditi registraciju.

Tvrtka također pruža upravljanje DNS-om, račune e-pošte, prosljeđivanje domene i zaštitu od krađe domena za tu godinu.

YouStable će također migrirati sve značajke i datoteke s prethodnog web mjesta na novu domenu koja se nalazi na njegovim poslužiteljima.

YouStable teži poticanju razvoja tehničkog središta u Indiji

YouStable je napredovao pružanjem niza usluga i gotovo 100% produžetka na konkurentnom indijskom hosting tržištu. Međutim, njegova korisnička podrška i brza usluga postali su posjetnica tvrtke.

Jedan klijent, SEO Expert, Arsh Kapoor, rekao je da je došao na YouStable nakon što je imao loše iskustvo s hostingom na drugim web stranicama. U recenziji je rekao da je YouStable spasio njega i njegove web stranice od kojih je 15 tvrtki s tom tvrtkom. “Usluga koju dobivam zaista je sjajna. Oni zaista jako podržavaju i (pružaju upute o) upitima poslužitelja osobno “, rekao je.

YouStable je sa sjedištem u Lucknow-u, velikom gradu na sjeveru Indije, koji brzo razvija reputaciju tehnološkog središta u regiji. Ova regionalna koncentracija tvrtkama olakšava uspostavljanje relevantnih veza s drugim procvatnim IT operacijama.

“Pruža nam priliku da imamo lokalnog partnera u SEO”, rekao je Rajesh.

YouStable također ima velike planove za budućnost, ne samo za sebe već i za grad koji naziva domom. Kao dio svoje misije, tvrtka želi pružiti najbolje usluge web hostinga i razvoja ljudima u Indiji. Ali njegova šira svrha je usrećiti klijente širom svijeta svojim pristupačnim značajkama i čvrstom podrškom.

“Ako je kupac sretan, naše poslovanje će biti dobro”, rekao je Rajesh.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me