Kako Storm Internet nastavlja pomagati tvrtkama u upravljanju rizikom i kretanju digitalnom transformacijom pomoću oblaka sječiva i upravljanih IT rješenja

TL; DR: Cyber ​​obveze učinile su vođenje IT-a skupo i rizično, zbog čega se sve više tvrtki okreće Storm Internetu za upravljana rješenja. Uz svoje akreditacije za kvalitetu i sigurnost – ISO 9001 i ISO 27001 – Storm Internet nudi i upravljane informatičke usluge koje su ujedno i učinkovite i praktične. Tvrtka nadograđuje svoju oblačnu infrastrukturu kako bi klijentima pružila potrebnu snagu za digitalnu transformaciju. Poduzeća se oslanjaju na Storm Internet za moderna rješenja, a planira u 2019. dodati snažnije usluge i vrijednost.


Storm Internet je uvijek pokušavao zadržati svoj oblak i upravljao uslugama hostinga puno prije krivulje. I bez obzira na sljedeću inovaciju ili regulativu, tvrtka želi osmisliti rješenja koja eliminiraju probleme prije nego što dođu do svojih britanskih klijenata.

Davno prije nego što je Opća uredba o zaštiti podataka (GDPR) stupila na snagu u svibnju 2018., Storm Internet bio je pripremljen za novi set zakona o privatnosti podataka koji reguliraju E.U. I u 2019. godini i dalje ostaje na vodećem rubu cloud hosting tehnologije i najboljih praksi.

Oluja Internet logotip

Storm Internet pokušava svoje kupce voditi ispred inovacija u hosting tehnologiji i regulaciji podataka.

“Željeli smo uputiti kupca koji prolazi i provjeri sve kutije kako bi se osiguralo da je njihov pružatelj usluga hostinga najbolji”, rekao je Nick Stead, šef prodaje i poslovnog razvoja na Storm Internetu. „Zbog toga smo ove godine ispunili naše certifikate ISO 9001 i ISO 27001. Ove akreditacije potvrđuju naš naporni rad i dokazuju da je usluga vrijedna. “

Akreditacija ISO 9001 potvrđuje da Storm Internet posjeduje sustave upravljanja najvišim kvalitetom, dok njegova akreditacija ISO 27001 potvrđuje da je njegova infrastruktura jedna od najsigurnijih u poslu. Dok Storm pruža uslugu mnogim malim i srednjim poduzećima, tvrtka proširuje svoje usluge na veće korporacije i poduzeća. Posljednje vjerodajnice dokaz su da su Storm standardi kvalitete i sigurnosti dovoljno snažni da podržavaju tvrtke bilo koje veličine.

No, kako je Storm Internet tim uzbuđen proširiti svoju klijentsku bazu, ponosan je i što privlači mala i srednja poduzeća koja i dalje potiču toliko velik rast Interneta. Misija tvrtke je ispuniti tri ključna obećanja klijentima – stručno upravljanje sigurnošću podataka, dostupnošću i sigurnosnim kopijama..

“Ne težimo biti najjeftiniji pružatelj usluga hostinga – ali težimo biti među najboljima”, rekao je Nick.

Zašto tvrtke prelaze na upravljane IT usluge

Kako male start-up tvrtke sve više traže oblačna rješenja za sve svoje potrebe za hostingom, mnoge veće tvrtke koriste ekonomiju razmjera kako bi podmirile troškove i rizik tereta vlastite infrastrukture.

U međuvremenu, srednje tvrtke nalaze se u sredini, s pretpostavkom da si one ne mogu priuštiti nadogradnju.

“Te tvrtke sve više govore:” Ne želimo više gnjavažu “, rekao je Nick. “Zovu nas i govore:” Imamo vlastite poslužitelje, ali upravo smo imali problem vraćanja iz sigurnosne kopije. Razmišljamo o tome da se riješimo svega toga. Možete li nam pomoći? ” Upravo to radimo. “

Budući da je toliko novih kupaca zainteresirano za njegove proizvode, nagrađivani Storm Internet tim potrošio je sve više vremena i resursa na razvoj i proširenje svojih upravljanih IT usluga. Sada Storm može upravljati i nadzirati IT operacije za mjesečni trošak koji je mnogo manje rizičan – i jeftiniji – od tvrtki koje same upravljaju infrastrukturom.

Fotografija internetskog tima Storm koji prihvaća ISPA nagradu

Tvrtka je osvojila vrhunske nagrade za kvalitetu u pet uzastopnih godina od Udruženja davatelja internetskih usluga.

“Poduzeća nemaju vremena niti žele imati problema s osiguravanjem i održavanjem svog podatkovnog okruženja, posebno sa svim novim zakonodavstvom koje je na snazi”, rekao je Nick. „Oni se žele usredotočiti na rast svog poslovanja. Tu smo ušli i pokušali napraviti razliku. Preuzimajući odgovornost za klijentovu sigurnost podataka, kontinuitet web stranica i DR, naši klijenti ne samo da imaju potpuni mir, već se mogu usredotočiti i na ono što im je važno, osiguravajući da im posao uspije. “

Jedan od Stormovih upravljanih IT kupaca bila je mala tvrtka u Engleskoj koja je izgubila sve svoje podatke nakon što je prekid pogodio prethodnog pružatelja usluga hostinga. Nakon procjene štete, tvrtka je prešla u Oluju i od tada nije pretrpjela kvar.

“Mala poduzeća ne trebaju ili žele biti stručnjaci za poslužitelje. Lijepo je samo imati naručenu uslugu za kontakt putem e-pošte ili telefona kako bi se naše usluge održavale “, rekla je tvrtka u internetskom svjedočenju.

Aktivno smanjenje poslovnog rizika i „cyber odgovornosti“

MSP-ovi mogu imati vlastiti IT ili CTO, ali obično nemaju resurse da cijeli tim posvete sigurnosti. Storm pruža tom timu StormSecure i njegov Storm Security Center – onaj koji je uvijek tu da osigura da sve funkcionira. A tvrtke koje koriste usluge Storma mogu uštedjeti novac na područjima koja možda ne očekuju. Na primjer, Stormova upravljana IT rješenja smanjuju potencijalni teret rizika i troškove izloženosti.

“Nažalost, poruku nije lako prenijeti jer je ljudi još ne shvataju dovoljno ozbiljno”, rekao je Nick. „Najnovija statistika pokazuje da se broj poduzeća koja ulažu u zaštitu povećava gotovo proporcionalno broju poduzeća za koja se pokazuje da su pod utjecajem cyber obveza. To znači da puno tvrtki zatvara vrata nakon što konj zakuca. “

Snimka zaslona Oluja

Storm Internet sigurnosna rješenja mogu zaštititi klijente u rasponu veličina od malih i srednjih poduzeća do poduzeća.

Nick je također primijetio da se osiguravajuća društva počinju prilagođavati ovom novom krajoliku. Kazao je da mnogi pronalaze načine za isključivanje cyber obveza u svojim politikama, pa tvrtke moraju veliki dio rizika snositi sami. Prema Nicku, samo jedno ili dva osiguravajuća društva specijalizirala su se za osiguranje cyber odgovornosti.

Nažalost, cyber-napadi se događaju često, a mali, interni IT osoblje nije spremno nositi se s ozbiljnim kršenjima. A kada se pojave, osiguranje vjerojatno neće pokriti štetu. Kada se te prekomjerno izložene tvrtke nađu u velikom napadu, njihovo poslovanje možda neće preživjeti. Zato usvajanje IT rješenja koja se upravljaju Stormom može biti mjera za uštedu poslovanja – ali to nije jedini način na koji Storm štiti svoje klijente.

Izgradnja otpornih, pouzdanih i sigurnih rješenja u oblaku

Storm Internet već 17 godina nudi svoju uslugu u oblaku i ostaje od IT krivulje – i konkurencije – od tada.

“Iako smo manji od mnogih drugih imena domaćinstava, također imamo tendenciju da smo pouzdaniji od njih”, rekao je Nick.

Javni oblak tvrtke pokreće se u podatkovnom centru Tier 4 i nikada nije imao neplaniranih prekida rada. I za svo vrijeme u kojem je radila, klijentima je pružao elastičnu i pouzdanu uslugu.

Sada se Storm Internet usredotočuje na to da svoje rješenje u oblaku učini još boljim.

“Osnovna tehnologija koju smo isprobali i testirana, ali nije bila apsolutno najbrža na tržištu”, rekao je Nick. “Zbog toga smo to i prilagodili Prebacili smo našu interkonekciju sa brzine od 1 GB na 10 GB i poboljšali smo medij za pohranu na najnoviji SSD standard. “

Nekoliko kupaca već koristi svoj novi i poboljšani oblak – a Storm se priprema za službeno pokretanje usluge. Uskoro će preostali klijenti imati priliku nadograditi se na rješenje koje uključuje najnovije softversko definirane pohrambene infrastrukture i SSD hardver visokih performansi – zajedno s istom tehnologijom hipervizora u koju se Storm kupci povjerili..

Novi klijenti koji žele iskoristiti uslugu oblaka s turbo punjenjem Storm Internet vjerovatno će biti impresionirani personaliziranom prirodom svoje usluge. Tvrtka kroji svaki aspekt svojih proizvoda da zadovolji potrebe klijenta – od sporazuma o razini usluge do zahtjeva za praćenje. To su vrsta pogodnih rješenja koja male i srednje tvrtke ne mogu dobiti od većine domaćina – ali Storm to rado isporučuje.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me