Kako je moguće osnažiti poduzeća i poduzetnike da angažiraju potrošače na mreži pomoću WordPress hosting rješenja kojima se upravlja sa suvremenim rubovima

TL; DR: Kada je Pressable započeo s radom u 2010. godini, njegov je novajlija tim znao da se WordPress može koristiti za više od bloganja. Ako ih ugostimo na pravi način, organizacije bilo koje veličine – od startapa do globalnih poduzeća – mogle bi utjecati na WordPress web stranice kao visoko uspješne poslovne platforme s kojih će emitirati svoje brendove. Od svog osnutka Pressable isporučuje WordPress hosting rješenja svjetske klase koja udovoljavaju potrebama vlasnika web mjesta. Nedavno smo sjeli s Jeffom Mulhollandom, privremenim izvršnim direktorom Pressablea i Robom Villarrealom, direktorom za podršku tvrtke, i razgovarali o predanosti domaćina korisničkoj podršci, budućnosti upravljanog WordPress hostinga i kako Pressable pomaže suvremenim tvrtkama da pozitivno utječu na donje crte u konkurentnom internetskom poslovnom prostoru.


Većini San Antonija, svibanj u Južnom Teksasu znači vrući dani, hladne noći i početak turističke sezone. Posjetitelji se u gradu slijevaju u šancima kako bi snimili snimke ispred Alamoa i mlin oko trgovina River Walk.

Ali, 2010. mjesec je započeo više od sunca u ljetu. Novoosnovani tim Pressablea u zatvorenom je poslu teško razvijao bolji pristup upravljanom WordPress hostingu – koji će pružiti sigurnost, skalabilnost i performanse novim i etabliranim tvrtkama na mreži.

Cilj je bio stvoriti platformu za osnaživanje poduzetnika i organizacija kako bi lako plasirali svoje marke i izgradili prisutnost na webu bez brige o tehničkim aspektima koji uključuju upravljanje ažuriranjima i sigurnosnim zakrpama softvera WordPress. Na ovaj način vlasnici web stranica mogli su se snaći u onome što je najvažnije – njihovim osnovnim poslovnim misijama.

“To smo učinili rano tako što smo stvorili skupove alata koji su olakšali tim grupama da izrade WordPress web stranice, rasporede ih i usredotoče se na njihov sadržaj”, rekao je Rob Villarreal, Press Support-ov direktor podrške. “Pobrinuli smo se za upravljanje, sigurnost i stvari na koje uglavnom ne želite biti usredotočeni.”

Rob Villarreal i Jeff Mulholland su pucali glavom i logotipom Pressable

Rob Villarreal i Jeff Mulholland rekli su nam kako Pressableov upravljani WordPress hosting pomaže tvrtkama da okrenu profit.

Prema Robu, ovaj pristup prema kupcima pokazao se izuzetno uspješnim. Danas tvrtke upravljaju WordPress hosting rješenja pomažu tvrtkama svih veličina – od startapa do Fortune 1000 tvrtki – da dosegnu milione potrošača širom svijeta..

“Pressable je balon u cjelovit paket alata usmjerenih na pomaganje agencijama i programerima u pokretanju web mjesta i njihovoj izgradnji što brže i učinkovitije”, rekao je Rob. “I, što je najvažnije, pružamo im stručnost i podršku kako bi to omogućili.”

Posvećenost podršci na zahtjev, koja se kuhala u etosu tvrtke

Prema Robu, kada je u pitanju korisnička podrška, Pressable pokušava spriječiti potencijalne komplikacije prije nego što uopće počnu. Tim Pressablea ustanovio je da su mnogi vlasnici stranica imali problema s WordPressom koje je bilo teško prevladati i bila im je potrebna pomoć stručnjaka.

Rob nam je rekao da je čak i Pressableova pametnija baza klijenata, uključujući agencije i programere, da želi rješenje kako olakšati teret upravljanja web mjestima..

“Oni imaju znanje i stručnost, ali, za njih, boli moraju proći kroz dugo izvučene korake postavljanja WordPress instalacija, smisliti kako implementirati SSL i postupak potrebe za instaliranjem dodataka za biti u stanju raditi predmemoriranje i sigurnosnu kopiju “, rekao je Rob.

Kako bi se izborio sa ovim poteškoćama, Rob je napomenuo da Pressable donosi rješenja kako ih se odmaknuti od procesa vođenog sigurnosti i svakodnevnih sigurnosnih kopija i ažuriranja.

Fotografija Pressable tima

Tim za tisak dostupan je svakodnevno za postavljanje pitanja i pomoć vlasnicima web lokacija u upravljanju njihovim internetskim entitetima.

“Oni se mogu bukvalno usredotočiti na gradilišta i postati uspješni, a ne brinuti se o nekima koja vremena troše”, rekao je.

A kad se pojave problemi, Pressable se ponosi pružanjem podrške s predstavnicima koji su svakodnevno dostupni na raspolaganju za postavljanje pitanja.

„Imamo potpuno internete za naše kupce, tako da sada nudimo live chat kao neposredni kanal na zahtjev za podršku“, rekao je Jeff Mulholland, Pressableov privremeni direktor. “Što je u tome sjajno je onaj tko koristi chat uživo dobiva istu stručnu podršku. Nema eskalacija ili bilo čega sličnog. Nema čekanja. Sada ga mogu dobiti na zahtjev putem chata uživo ili izravno putem e-pošte. “

Nakon što se prijave s domaćinom, vlasnici web lokacija također imaju puni pristup kompanijskom portalu za višenamjensku podršku koji uključuje opsežnu bazu znanja o samopomoći. Ova mreža podrške utjelovljuje filozofiju Pressable utemeljen je na tome da svojim kupcima omogući da rade na onome za što su strastveni, a da se ne bave složenostima web hostinga..

Upravljani hosting dizajniran s programerima i trgovcima u umu

Fokus tvrtke Pressable je stvaranje alata posebno dizajniranih s programerima i tehničarima pametnim trgovcima. Iako mnoge tvrtke imaju isti cilj, prema Robu, Pressable se razlikuje kroz jednostavnost upotrebe i praktičnu podršku.

“Ono što želimo učiniti je pomoći tehničkim korisnicima da implementiraju naše alate na način koji ima smisla za njihov rad, ne pružaju velike blokade puta i također je teško zabrljati.” Rob se nasmijao. “Što to znači, da završimo izgradnju značajki na način koji to ozbiljno uzima u obzir i pomaže čak i tehničkim programerima pružiti neku vrstu mogućnosti na tračnicama.”

Rob nam je rekao kako je Pressable tim u mogućnosti kontinuirano ispunjavati ovaj cilj zbog njegove pozadine u razvoju web i softvera. Tim koristi iste vrste radnih tokova koje želi da implementiraju kupci, što pomaže diktirati učinkovite strategije razvoja proizvoda.

Grafički prikaz procesa stvaranja i hostinga web mjesta s Pressableom

Pressableova upravljačka rješenja omogućavaju vlasnicima web lokacija da se usredotoče na poslovne misije, a ne na tehničke mogućnosti hostinga.

Međutim, glavni čimbenik u održavanju sjajnog korisničkog iskustva je otvoreni stav Pressablea da prima povratne informacije izravno od svojih korisnika.

“Slušamo mnogo ljudi u zajednici”, rekao je Rob. “Čujemo se s mnogim programerima o stvarima koje traže. I, ono što je najvažnije, mi vidimo pogreške kako se prave i dok izrađujemo značajke, a upravo se trudimo da ih se ne dogodi. “

Rob je kao primjer koristio WordPress Core. Rekao nam je da nema dobrog razloga da ga mijenjamo. Stoga Pressable ne dopušta korisnicima da mijenjaju jezgru softvera, što smanjuje učestalost pogrešaka koje stvaraju korisnici.

“Mi idemo malo dalje ne dopuštajući im da vide te datoteke ili međusobno komuniciraju s tim datotekama”, rekao je Rob. “To jednostavno nije neophodno.”

Upitan o sigurnosti za WordPress web mjesta koja Pressable upravlja, Rob je rekao da tim pojednostavljuje implementaciju SSL-a.

“Imamo SSL certifikate koji su kupcima besplatno dostupni putem Let’s Encrypt”, rekao je. “Umjesto da od njih zahtijevamo sve vrste stvari, standardno ih stavljamo na raspolaganje. Ako ga odluče onemogućiti ili ga moraju ponovo omogućiti, sve se događa klikom na gumb. “

Skalabibilna i prilagodljiva rješenja e-trgovine za mala i srednja poduzeća i poduzeća

Pritisak omogućava korisnicima stvaranje jednog ili kloniranje postojećih WordPress web mjesta jednim klikom, pozivanje suradnika i izradu bez dijeljenja lozinki te izradu faze prije potpune implementacije. Sve su postavke performansi optimizirane kako bi se web stranice pokrenule tri puta brže sigurnosnim nadogradnjama i automatskim ažuriranjima WordPress Core-a u skladu s novim izdanjima.

Za male i srednje tvrtke koje trebaju rješenja za e-trgovinu, Pressable nudi platformu WooCommerce koja omogućuje brzu, skalabilnu i sigurnu internetsku trgovinu i blagajne. Pressable također nudi snažne marketinške i SEO alate koji djeluju na tome da se osigura da će se kupčeve web lokacije visoko rangirati u rezultatima pretraživanja i dosegnuti ciljnu publiku. Cilj je pružiti internetsko iskustvo kupnje koje potiče konverzije i Pressable donosi.

Kolaž logotipa WooCommerce i Pressable

Pressable pruža siguran hosting za trgovske web stranice koje pokreće WooCommerce platforma.

Za organizacije na razini poduzeća, Pressable nudi potpuno prilagodljiva rješenja s namjenskim resursima, tako da je Pressable spreman pomoći bilo kojem klijentu da li trebaju brzo obnavljati web mjesta ili upravljati velikim prometom.

Klijenti također imaju prostora da povećaju i do 20 puta više od svoje normalne stope prometa s dnevnim sigurnosnim kopijama, CDN-om i planovima cijena koji se ne kažnjavaju zbog velikog broja prometa. Za zaštitu podataka klijenta, Pressable koristi svoje fizičko razdvajanje hardvera i zatvorena korisnička okruženja.

Evoluirajuća rješenja s potražnjom suvremenog digitalnog marketinga

Kad je Pressable na scenu stupio 2010. godine, tvrtka je imala za cilj promijeniti lice upravljanog WordPress hostinga svojim pristupom usredotočenim na klijenta i tehničkom stručnošću. Danas Pressable ne pokazuje znakove usporavanja svojih napora za pokretanjem inovacija u hosting prostoru u kombinaciji s potražnjom klijenata. Prema Jeffu, buduća usmjeranost razvoja tvrtke postavljena je upravo na to.

“Dolazi od povratnih informacija partnera – jer je to zaista bio veliki dio načina na koji smo odlučili raditi posao”, rekao je Jeff. “Ali jako se oslanjamo na ljude koji koriste Pressable da bi svaki dan svaki dan obavljali važne stvari, jer bolje od svih znamo da oni znaju što je potrebno.”

U smislu vrijednosti za svoje klijente, Pressable djeluje u skladu s filozofijom da je više bolje. Jeff je rekao da je Pressableov razvojni tim zauzet dodavanjem novih značajki na upravljačkoj ploči i dodatnim opcijama koje kupcima olakšavaju kretanje web mjesta i postavljanje na njih.

“Nedavno smo besplatno dodali JetPack premiju za svakog kupca”, rekao je Jeff. “To dobiva bilo koju korisničku automatsku izradu sigurnosnih kopija, obnavljanja i migracija izvan mjesta; mreža za kupovinu oglasa; video hosting izvan mjesta; i dodatni CDN. Pokušat ćemo raditi na takvim stvarima bez povećanja cijena, “rekao je Jeff.

Međutim, glavni cilj Pressablea ostaje usko surađivati ​​sa svojim kupcima. To pomaže kompaniji da najbolje služi njihovim potrebama i omogućuje timu da nauči što tvrtke na današnjem tržištu trebaju za uspjeh.

“Želimo da naši partneri znaju da će uvijek imati ljudi koji će ih slušati, koji će pomagati, koji su voljni da budu fleksibilni i koji će im udovoljiti”, rekao je Jeff.

“Naš uspjeh je uspjeh naših partnera”, složio se Rob.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me