Kako FreshSites pomaže britanskim tvrtkama da dosegnu internetsku publiku kroz pouzdanost u oblaku i fokus na pružanje zvjezdane korisničke podrške

TL; DR: FreshSites osnovan je 2011. godine kako bi ispunio potrebu za responzivnim web hostingom u Velikoj Britaniji. Neil Skoglund i njegov tim namjeravali su stvoriti lokalno, pouzdano i prilagodljivo rješenje, a FreshSites je uspostavio reputaciju u britanskim tvrtkama kao uslužno usmjereno hosting partner. Tvrtka ne oglašava svoje usluge; umjesto da se oslanja na pozitivne kritike i usmenu riječ kako bi privukao nove klijente. Konačno, misija FreshSitesa je pojednostaviti hosting za poduzetnike koji se žele fokusirati na rast svojih marki, a ne uranjanje u tehnologiju.


Početkom 2010-ih britanskim tvrtkama nije bilo lako iskoristiti pouzdanost lokalnog pružatelja usluga hostinga. Većina poznatih poduzetnika web domaćina nije bila omiljena kod kupaca, a lokalni SMB-ovi imali su nekoliko opcija unutar zemlje. Međutim, problem s odabirom hostinga izvan zemlje bio je kašnjenje – ili ukupno vrijeme potrebno za slanje paketa podataka – jer su web stranice sa sjedištem u Velikoj Britaniji često bile prisiljene ugovoriti usluge od web hosting kompanija tisućama kilometara daleko.

“Ako je tvrtka u Engleskoj domaćin web-lokacije na američkom poslužitelju, kašnjenje na tom mjestu je smiješno”, rekao je Neil Skoglund, generalni direktor FreshSitesa.

Neil je primijetio problem s kašnjenjem u Velikoj Britaniji kada je bio dio tima za dizajn web stranica u Londonu. Ne samo da se web stranice tvrtke polako učitavaju, već su se i njeni klijenti borili za kontakt s timom za pomoć radi rješavanja problema.

Logo tvrtke FreshSites

FreshSites osnovan je radi pružanja lokalnog hostinga američkim tvrtkama.

“Dosadili smo nam”, rekao je Neil. “Dakle, odlučili smo sami postati domaćini jer to nitko ne radi.”

FreshSites rođen je 2011. godine iz te želje da pruži konzistentne usluge web hostinga u Velikoj Britaniji, a Neil je bio direktor.

Sedam godina nakon što je osnovana, kašnjenje koje je Neil-ova tvrtka iskusila je stvar prošlosti, a FreshSites jedna je od malobrojnih pouzdanih lokalnih hosting opcija u Velikoj Britaniji. Tvrtka se također bavi drugim pitanjima s kojima se mnoge tvrtke susreću s globalnim domaćinima.

“Velike tvrtke za hosting lako je postaviti ako znate što radite, ali ako ne, to je gotovo nemoguće. A ima malo podrške – ponekad i po 24 sata ili više “, rekao je Neil.

FreshSites razlikuje se lokalnom uslugom, niskim kašnjenjem i brzih usluga. I to čini dok nudi hosting pakete za tvrtke bilo koje veličine i misije.

Misija: Pristup internetu trebao bi biti jednostavan za sve tvrtke

Mnoge veće hosting tvrtke reklamiraju svoju jednostavnost korištenja u bilo kojoj poslovnoj situaciji. No, poduzetnici, startap i SMB-ovi možda ne mogu naći one opcije hostinga tako intuitivne.

Na primjer, neki domaćini nude instalacijski paket s jednim klikom, ali ta značajka može sadržavati upozorenje.

“Ono što vam ne kažu je da, ako se pokrećete prvi put, nećete znati treba li ići u imenik ili koje dodatke morate instalirati”, rekao je Neil.

FreshSites prepoznaje da većina tvrtki samo želi stupiti na mrežu i započeti s stvaranjem sadržaja, ne istražujući dodatke i otkrivajući unutarnji rad svoje nadzorne ploče..

Snimka ekrana prednosti FreshSitesa

FreshSites nudi razne pogodnosti za svoje hosting korisnike, uključujući 99,98% produženog ugovora o suradnji.

Tvrtka nudi dva osnovna paketa: WordPress hosting i upravljani WordPress hosting. Za tvrtke koje imaju samo jedno WP web mjesto, FreshSites osiguravaju 1 GB SSD pohranu, 10 GB mjesečnog prijenosa i pet računa e-pošte uz jednu nisku godišnju naknadu. Za tvrtke kojima treba malo više, sljedeći sloj podržava 10 WP web mjesta s 10 GB SSD prostora, 100 GB mjesečnog prijenosa i neograničen račun e-pošte.

Upravljani WordPress planovi hostinga čine život poduzetnika još jednostavnijim uz automatska ažuriranja, 99,98-postotno jamstvo za rad i dežurnu korisničku podršku. Manja mjesta mogu započeti s planom koji uključuje jednu jezgru CPU-a, 1 GB RAM-a i 90-dnevne sigurnosne kopije. Veće tvrtke mogu između ostalog odabrati plan s dvije CPU jezgre i 4 GB RAM-a.

FreshSites također je nedavno ušao na tržište preprodavača kako bi pomogao lokalnim web dizajnerima. To je zbog toga što tvrtka razumije da nekim malim i srednjim poduzećima treba više praktične pomoći prilikom razvoja web stranice.

“Prodajemo usluge, ali kad nazovete, još uvijek imate nekoga iz FreshSitesa koji zna o čemu razgovaraju”, rekao je Neil.

Moto: Sve je u tome da pomognemo kupcima u uspjehu

FreshSites posvećen je korisničkoj podršci na način na koji većina tvrtki nije – bez obzira jesu li lokalne ili međunarodne. Zapravo je Neil rekao da je podrška tvrtke jedno od najvećih prodajnih mjesta.

Tvrtka želi odgovoriti na svaku kartu u roku od 20 minuta tijekom redovnog radnog vremena. Izvan tih sati nastoji riješiti probleme u roku od dva sata, a predstavnici rado koriste chat ili se, za razliku od nekih web tvrtki, javljaju na telefon.

“Netko je uvijek na drugom kraju telefona ili internetskog chata s vama da razgovaramo o bilo kojim problemima. A tvrtke koje znaju da se mogu probiti do nas mogu biti velika stvar “, rekao je Neil.

Ta posvećenost usluzi kupcima pomogla je da FreshSites znatno poraste u posljednjih sedam godina. A kompanija nema čak ni budžet za oglašavanje. Umjesto toga, oslanja se samo na zadovoljne kupce kako bi privukli nove klijente.

Snimka ekrana prednosti FreshSitesa

Lokalni hosting i responzivna usluga kupcima pružaju bezbrižno poslovanje u Sjedinjenim Državama.

S takvim zvjezdanim mrežnim pregledima, lako je shvatiti zašto tvrtke smatraju FreshSites tako atraktivnim.

Jedan je kupac pohvalio uslugu tvrtke u izjavama, rekavši: “Oni nude neke od najboljih usluga kupcima koje sam ikada dobio. Oni su super responzivni, rado pomažu u bilo čemu, a prijateljski su i profesionalni dok to rade. Toliko sam impresioniran i zahvalan te ću ih ubuduće koristiti što je češće moguće i preporučivati. “

Još jedan klijent izražava te osjećaje: „Fantastična usluga – nevjerojatno brzi, jasni i korisni odgovori. Stvarno se osjeća kao da je tim tu da vam pomogne oko svega što vam treba kad god vam zatreba. Ne mogu preporučiti više! “

A te su recenzije samo mali uzorak mnogih kupaca koji su preporučili FreshSites. Tvrtka se može pohvaliti blizu ocjena s pet zvjezdica sa stotinama recenzija na raznim platformama.

“To je sasvim dobro za malu tvrtku”, rekao je Neil.

Budućnost: izgradnja rješenja koja odgovaraju potrebama korisnika

FreshSites želi osigurati tvrtkama u Velikoj Britaniji personalizirane hosting pakete i podršku. S tim ciljem ima na umu i kreirana prilagođena rješenja za hosting na temelju povratnih informacija korisnika. A njegov vlasnički sustav omogućava FreshSites korisnicima da testiraju različite postavke, a ne da koriste samo out-of-the-box rješenje.

Na primjer, kupci su nedavno počeli preporučivati ​​da FreshSites koristi WP Rocket kako bi ubrzao svoju uslugu WordPress hostinga. Nakon što je istražio dodatak, tim je odlučio dodati ga svom rješenju za upravljani hosting.

Nadalje, Neil je rekao da tvrtka uvijek testira PHP verzije i web preglednike kako bi osigurala da njegovi paketi neometano funkcioniraju za klijente.

Te su mogućnosti prilagodbe daleko od početka 2010-ih, kada su Neil i njegov tim razvili FreshSites nakon što su prepoznali potrebu za lokalnom hosting tvrtkom..

Tvrtka je pronašla načine da se još više istakne na tržištu nudeći potpunu podršku i 99,98% produženog ugovora o suradnji.

Kroz sve to FreshSites je održao uvjerenje da bi web hosting trebao biti jednostavan kako bi se poduzetnici mogli usredotočiti na svoje poslovanje.

“Pokretanje web stranice ne bi trebalo biti teško. Naša misija je olakšati tvrtkama da se usredotoče na sadržaj, dok se mi fokusiramo na tehnologiju koja ga čini “, rekao je Neil.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me