Kako Cyren 100-postotna sigurnosna rješenja štede tvrtke štede vrijeme i novac tvrtkom prepoznavanjem i ublažavanjem prijetnji brzinom munje

TL; DR: U novoj eri računalstva u oblaku je važnije nego ikad prije da tvrtke postanu sigurne da su njihovi korisnici i podatkovna imovina zaštićeni od zlonamjernih namjera. Zato se tisuće organizacija širom svijeta obraćaju Cyrenu radi sigurnosnih rješenja tvrtke SaaS. Cyren nudi i bržu i sveobuhvatniju internetsku sigurnost putem slojevitog pristupa koji koristi inteligenciju prijetnji od preko 1,3 milijarde korisnika zaštićenih Cyrenovim uslugama. Razmjer Cyren-ove mreže, najveći sigurnosni oblak na svijetu, omogućuje joj pružanje zaštite u stvarnom vremenu i uključivanje i blokiranje prijetnji na bilo kojem uređaju na bilo kojoj lokaciji. Cyrenin set alata je sveobuhvatan i smanjuje potrebu da se tvrtke okrenu višestrukim dobavljačima kako bi umanjile različite opasnosti. Zbog toga i svoje sposobnosti da odmah prepozna i ukloni potencijalne opasnosti za podatke i infrastrukturu, Cyren štedi vrijeme i novac poduzeća, a svojim partnerima pruža mirnoću da su njihovi korisnici i informacije sigurni..


Kao i kod mnogih modernih poduzeća, i Mayflex, ugledni distributer IT proizvoda u Velikoj Britaniji, suočen je s uobičajenim sigurnosnim izazovima koji dolaze s našim sve većim svijetom na mreži. Tvrtka je trebala isporučiti aplikacije i osigurati uređaje svojih skoro 300 zaposlenika i brzo shvatila da njeno naslijeđeno sigurnosno rješenje ne ide u korak sa sigurnosnim zahtjevima neprekidnog internetskog okruženja prijetnji.

Mayflexov IT tim otkrio je da je pristup internetu onemogućen zbog nestanka sigurnosnih uređaja, a zaposlenici su, kad bi mogli stupiti na mrežu, povezivali zaražene uređaje s mrežom. Zbog toga je tim trošio neuobičajenu količinu dragocjenog vremena pokušavajući prepoznati i upravljati problemima brzinom kojom je nemoguće održati. Tada se Mayflex za pomoć obratio Cyrenu i njegovim 100% sigurnosnim rješenjima u oblaku.

“Bez sumnje, osjećamo se sigurnijima kada je Cyren na mjestu”, rekao je Martyn Bassett, Mayflexov analitičar za mrežnu podršku. “Bez ponovnog pokretanja sustava i prekida usluge više nema prekida radnog dana, pa su korisnička iskustva znatno poboljšana.”

Nakon primjene sigurnosnih rješenja za web i e-poštu Cyren, Mayflex je uspio zaštititi zaposlenike gdje god su povezivali svoje uređaje, uklanjajući mogućnost infekcija ulaska u mrežu. Prekidi s Internetom otklonjeni su jednom kada je zamijenjen stari Mayflexov sigurnosni aparat, a vrijeme i novac koji je tvrtka izgubila u upravljanju sigurnošću zamijenjeni su za povećanu efikasnost i uštedu troškova..

Grafički prikaz glave i štoperice Dan Maiera s Cyreninim logotipom i tekstom

Cyren’s Dan Maier rekao nam je kako pristup zaštitarske tvrtke pomaže u zaštiti podataka organizacija.

Vrsta zaštite utemeljena na oblaku koju Cyren nudi nudi nekoliko prednosti u odnosu na alternative temeljene na uređajima, kao što se vidi u primjeru Mayflexa. Rješenja koja žive unutar oblaka sposobnija su zaštititi sustave s mnogo većom okretnošću.

“Sigurnost se razvila u posljednjih pet do 10 godina iz više razloga”, rekao je Dan Maier, Cyrenin potpredsjednik marketinga. “Aplikacije se sele u oblak i iz centra podataka.”

Korištenjem obavještajnih podataka o prijetnjama prikupljenih od više od 300 milijuna prijetnji blokiranih svaki dan, Cyrenin višeslojni pristup pruža sveobuhvatnu zaštitu koja omogućava tvrtkama da pojednostave IT operacije, zaštite mreže i korisnike i pruže vidljivost u svom prometu.

Omnichannel zaštita koju pruža najveći svjetski sigurnosni oblak

Zbog svojih naprednih mogućnosti, sigurnost na temelju SaaS-a trenutno je najbolji način za brzo prepoznavanje i ublažavanje prijetnji. Dan nam je rekao kako su Cyrenina rješenja tako učinkovita jer su zasnovana na masovnoj vidljivosti u webu i prometu e-pošte i prijetnji kao što se događaju u globalu..

“Budući da imamo ovaj ogroman sigurnosni oblak, u mogućnosti smo vidjeti prijetnje i zaustaviti ih brže nego gotovo bilo koji drugi u industriji”, rekao je Dan.

Iako je razumijevanje prijetnji nakon infekcije vrlo važno, Cyrenin je pristup jedna od prevencija, unaprijed prepoznavanje sumnjivog ponašanja i koda. To je višeslojni pristup koji identificira i ublažava napade prije nego što dođu do korisničkog uređaja ili korporativne mreže gdje mogu utjecati na operacije.

“Zaustavljamo prijetnje prije nego što dođu do vaših korisnika – prije nego što uđu u vašu pristiglu poštu ili preuzmu u preglednik”, rekao je Dan. “Ovaj je višeslojni pristup potreban – inače je nemoguće zaustaviti svaku prijetnju od ulaska u organizaciju.”

Preventivno štiteći se od prijetnji, Cyren štedi tvrtku vrijeme, trud i novac koji bi se inače potrošili na sanaciju već zaraženog sustava.

Cyrenina rješenja obuhvaćaju sigurnost e-pošte i weba, kao i DNS filtriranje, postavljanje sandučića i sigurnost aplikacija u oblaku kako bi se osigurala zaštita sa svake strane. Uz duboku sigurnosnu stručnost, Cyren koristi vlastite patentirane tehnologije otkrivanja, kao što su RPD (ponavljajuća detekcija uzoraka) ili novi niz sigurnosnih sandučića u oblaku, koji se integrira s web i e-poštom za napredni sloj zaštite od današnjeg, stalno sofisticiranog, visoko sofisticiranog. malware.

Zaštita udaljene radne snage protiv ekosustava koji se razvija

Prema Danu, mnoge moderne organizacije troše nepotrebno vrijeme i energiju upravljajući hardverskim kutijama na kojima rade njihova sigurnosna rješenja. Ovi uređaji moraju biti stalno zakrpani i nadograđivani, često se pokreću s centrima podataka o velikoj potrošnji energije i moraju se instalirati u više ureda tvrtke i na prodajnim mjestima – ili se promet mora preusmjeravati na njih, dodajući troškove i administrativne troškove za IT timove i dodavanje kašnjenje na korisničko iskustvo.

100-postotna sigurnosna rješenja koja se temelje na oblaku uklanjaju ogromne troškove i teret vezan uz ovaj tradicionalni pristup. Lokalni uređaji, iako su dovoljni da zaštite infrastrukturu, više nisu sposobni učinkovito zaustaviti mnoštvo naprednih prijetnji.

Kako se udaljeni uredi postaju sve češći i rade se tamo gdje su zaposlenici, zaposlenici su u biti izvan tradicionalnog sigurnosnog perimetra, a zaštita koju pružaju lokalni uređaji posebno je kratka u zaštiti ovih mobilnih korisnika.

“Ljudi rade na cesti, povezujući se s otvorenim WiFi-om iz Starbucksa i hotela”, rekao je Dan. “Kako su prijetnje sve sofisticiranije, jedini način na koji će rješenja biti dovoljno brza i dovoljno učinkovita jest osiguravanje sigurnosti u oblaku.”

Korisnici koji se ručno prijavljuju u VPN s radnih stanica u uredu moraju čekati sigurnost utemeljenu na uređajima, što je mnogo sporije i daleko više ograničeno. Suprotno tome, skenerima i filtrima koji se temelje na oblaku koji Cyren djeluje može se pristupiti u bilo koje vrijeme s bilo kojeg ovlaštenog uređaja jer je u oblaku sigurnost “uvijek uključena”, a nisu ograničena geografskim ograničenjima.

Slojeviti pristup nudi sveobuhvatnu sigurnost na webu pod jednim krovom

Cyren-ova platforma utemeljena na oblaku omogućuje slojevito i sveobuhvatno sredstvo zaštite koje u nekoliko sekundi otkriva i poništava prijetnje.

“Loši su momci postali pametniji i inovativniji”, rekao je Dan. “Zlonamjerni softver je postao više izbjegavajući, a krađanje identiteta postalo je veliki problem.”

Cyren-ova višekanalna sigurnosna platforma koja omogućava vidljivost u više navrata i integrira analizu putem weba, e-pošte, e-pošte i DNS-a, a višestruki slojevi sigurnosti koji obuhvaćaju filtriranje URL-ova, analizu reputacije, zaštitu od zlonamjernog softvera i sigurnosne programe za uklanjanje aplikacija uklanjaju potrebu za rad s više dobavljača sigurnosti. Omogućujući jedinstvena, ključna rješenja za mala i srednja poduzeća i poduzeća putem pretplate, Cyren čini provedbu temeljne zaštite prikladnom i isplativom.

“Nema načina da se to zaobiđe – pravi način osiguranja je slojevit pristup”, rekao je Dan. “Za pokrivanje različitih vrsta prijetnji morate koristiti više različitih tehnika.”

Cyren-ov Global View sigurnosni oblak svakodnevno prati milijarde transakcija, koristeći tehnike poput strojnog učenja i napredne analize podataka. Koristeći niz oblaka sandboxa, Cyren može promatrati kako se prijetnje ponašaju u virtualnom okruženju. Tijekom analize koristi se više sandučića s pijeskom kako bi se uzeli u obzir različiti faktori i tehnike, omogućujući automatiziranom sustavu da temeljito prouči sumnjive datoteke i utvrdi njihovu razinu prijetnje. Sprječavanjem prijetnji mnogo prije nego što imaju priliku zaraziti sustave, sveobuhvatne sigurnosne mjere štede novac tvrtki i glavobolje povezane s preuređivanjem i ispadima.

Budućnost: Sjena IT otkrića u središtu & Blokiraj zlonamjerne aplikacije u oblaku

Kako bi pomogla tvrtkama da budu u toku s razvojem prirode IT-a i matricom prijetnji, Cyren je nedavno uvela otkrivanje informatičkog informiranja u sjeni i napravila je uvid u SSL promet s HTTPS web stranica – sve veći sigurnosni jaz za većinu poduzeća – lako ostvarivo.

“Širimo se na sigurnost aplikacija u oblaku”, rekao je Dan. “To znači zaštitu organizacija kada koriste oblačne aplikacije. Iako je podskup web sigurnosti, to ima neke posebne zahtjeve. “

IT odjeli moraju odrediti rizik uobičajenih aplikacija trećih strana zasnovanih na oblaku poput Dropboxa i Evernotea. Skriveno IT otkrivanje otkriva pogreške u usklađivanju i upotrebi neodobrenih aplikacija. Sjene aplikacije potencijalno izlažu tvrtku novim vektorima prijetnji i propuštanju podataka.

“Još jedno područje u kojem sam osobno vrlo uzbuđen je oko SSL inspekcije”, rekao je Dan.

SSL je kreiran za zaštitu podataka o korisnicima, ali pametni hakeri i dalje ga mogu iskoristiti, jer šifriranje jamči privatnost, ali ne jamči da je sigurno ono što se prenosi. Zapravo, oko 37% zlonamjernog softvera prikriveno se isporučuje preko SSL-a, što je značajno više u posljednje dvije godine, piše Dan.

“Samo je mali postotak tvrtki implementirao SSL inspekciju”, rekao je. “Ovu je funkcionalnost vrlo teško isporučiti putem lokalnih uređaja jer zahtijeva puno CPU ciklusa.”

Zbog ovih poteškoća pomicanje na SSL inspekciju utemeljeno na oblaku ima savršen smisao, gdje se masivni i visoko elastični kapaciteti za računanje u oblaku mogu dovesti do šifriranog prometa.

Osnovana 1991. godine, Cyren je pomogla tvrtkama da ostanu sigurne više od 25 godina. Tvrtke poput Microsofta i Googlea koriste Cyren tehnologije za podmirivanje svojih sigurnosnih potreba. Cyren djeluje s misijom da zaustavi napade eliminirajući načine izlaganja. A kroz svoj novi fokus na otkrivanje informatičke sjene i SSL inspekciju, Cyren ne pokazuje znakove usporavanja svoje nabore da bi bila “prva koja će otkriti, prvo zaštititi.”

“Naš je cilj biti najbolja tvrtka koja se bavi zaštitom oblaka na svijetu”, rekao je Dan. “Osjećam da su naša kultura i ideologija ključ za dolazak do tamo.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me