Kako Cloudways pomaže internetskim tvrtkama implementirati, nadzirati i održavati web-lokacije visokih performansi putem upravljanog hostinga platforme Cloud-a-a-Service

TL; DR: Osnovan 2011. godine, kao odgovor na potražnju tržišta za hosting rješenjem usmjerenim na kupca, Cloudways je brzo stekao privlačnost u industriji sa robusnom upravljanom oblačnom platformom. Cloudways svoju svrhu vidi u obradi tehničkih aspekata hostinga kako bi se vlasnici web mjesta mogli usredotočiti na svoje temeljne poslovne ciljeve. A tvrtka Cloud platform-as-a-Service (CPaaS) tvrtke pruža organizacijama koje omogućuju izgradnju i razmjenu web aplikacija putem brojnih infrastrukturnih opcija, uključujući AWS, Google i DigitalOcean, među ostalim. Cloudways je posvećen razvoju svojih proizvoda i pristupu podršci oko korisničkog iskustva, zbog čega se tvrtke širom svijeta okreću domaćinu da bi napajale njihove kritične aplikacije.


Kao rastuća agencija za razvoj web stranica, Joslex Studios nadgleda proces dizajniranja za responzivne web stranice stalno rastuće baze kupaca. Iako je tvrtka bila prilično vješta u kreiranju kvalitetnih, funkcionalnih stranica, Joslexov tim shvatio je da njegovi poslužitelji nisu dorasli zadatku upravljanja brzim rastom. Vrijeme učitavanja bilo je više od pet sekundi na mnogim web lokacijama njegovih klijenata, a Joslex je smatrao da je to neprihvatljivo.

Tvrtka je znala koliko su važna vremena učitavanja za tvrtke koje služe učinkovitom privlačenju kupaca, a imala je za cilj smanjiti stope na manje od sekunde. Tada se Joslex obratio Cloudwaysu za rješenje.

„Zaista nam je bio potreban partner koji bi mogao podnijeti optimizaciju poslužitelja za nas“, rekao je Jeff Weese, Joslexov osnivač. “Željeli smo upravljanu platformu koja je optimizirana za WordPress … I našli smo savršeno podudaranje.”

Joslex je testirao novu Cloud platform-as-a-Service (CPaaS) tvrtke Cloudways koristeći besplatno probno razdoblje i primijetio značajno poboljšanje brzine opterećenja. Jeff je smatrao da je kombinacija pouzdanog rada, stalne podrške i brzog učinka idealan za njegovu tvrtku. I nakon što je svoju infrastrukturu premjestio na upravljanu platformu oblaka, Joslex je uspio postići cilj učitavanja jedne sekunde i vidio je da su stope zadovoljstva kupaca porasle.

Od svog osnutka Cloudways je surađivao sa središnjom misijom za pomoć organizacijama, poput Joslexa, u upravljanju i razmjenjivanju njihovih web aplikacija kako bi se mogli usredotočiti na ono što je najvažnije – na klijente i njihova krajnja pitanja.

„Imali smo iskustva sa web lokacijama koje koriste WordPress, WooCommerce, Magento i mnoge druge aplikacije temeljene na CMS-u i PHP-u“, rekao je Owais Khan, marketing menadžer u Cloudways-u. “Naš je posao djelovati kao stručnjaci gdje rješavamo optimizaciju, administraciju, sigurnost, skalabilnost i performanse poslužitelja.”

Osnovano kako bi se tvrtke usredotočile na klijente – a ne detalje hostinga

Cloudways većinu svog ranog uspjeha duguje prilagodljivosti, nudeći rješenja prilagođena jedinstvenim potrebama klijenta. Čak i u kasnim 2000-ima, hosting industriji je još uvijek nedostajao velik broj pristupačnih mogućnosti za nova poduzeća – pitanja koja se tiču ​​transparentnosti, pristupačnosti i praktičnosti učinili su pronalaženje idealnog domaćina značajnim izazovom..

“Započeli smo oko 2011. kada je bilo više opcija hostinga”, rekao je Owais. “Međutim, mnogi od njih bili su komplicirani za korisnike i nedostajali su im taj element praktičnosti. Uhvatili smo neku potezu jer smo u to vrijeme pojedinačno upravljali korisnicima i poslužiteljima. “

Snimka zaslona sučelja aplikacije Cloudways

Naš je tim mogao testirati platformu i otkrili su da je jednostavno dodavanje aplikacija za samo minutu.

Kao što se vidi s Joslex Studios, Cloudways ne pruža samo tehničku podršku – tvrtka pruža izravne konzultacije za najbolje strategije upravljanja i postavke. Svojim klijentima nudeći visoku razinu svestranosti, Cloudways olakšava tvrtkama da se usredotoče na svoje krajnje korisnike.

Tvrtka izvodi nagađanja iz upravljanja poslužiteljem, tako da tvrtke nisu preplavljene informatičkim problemima i tehničkim detaljima. Ovo je posebno vrijedno za mala poduzeća bez IT odjela.

„Naš je cilj bio da se te agencije i e-commerce tvrtke fokusiraju na svoju osnovnu djelatnost i sve tehnološke stvari prepuste nama“, rekao je Owais. “Vršimo prljav posao i pomažemo ovim tvrtkama da se usredotoče prije svega na brzi rast svog poslovanja.”

Upravljana platforma za hosting u oblaku stvorena za organizacije za skaliranje

Fleksibilnost platforme Cloudways ide uporedo s potrebama za povećanjem broja poduzeća. Njegov model isplativosti pomaže rastućim tvrtkama s malim proračunima prikupiti potrebne resurse bez potrebe da se obavežu na prekomjerni paket. Jednom kada šire tokovi prihoda počnu teći, ta se poduzeća mogu u skladu s tim povećati.

“Sve možete upravljati – bilo da je to vaš poslužitelj ili web aplikacija – čak i ako niste tehnički”, rekao je Owais. “A postupak nadogradnje na proširene usluge je jednostavan.”

Prema Owaisu, postoji nekoliko tehničkih detalja koji su potrebni za uspostavljanje i pokretanje. Korisnici prvo odaberu željene aplikacije, pokupe pružatelja usluge oblaka i zatim željenu veličinu poslužitelja – to je to.

Tijekom godina Cloudways je dodao podršku za više aplikacija, poput Drupal i Magento, Laravel, koje se često koriste u mrežnim trgovinama. Cloudways je također udružio AWS, Google, Digital Ocean, Vultr i Kyup kako bi pomogao u napajanju svoje platforme.

“Započeli smo tako što smo prvo ponudili Amazon kao pružatelja usluga, a imali smo i WordPress, Magento i nekoliko drugih aplikacija”, rekao je Owais. „Sada nudimo pet različitih pružatelja usluga oblaka i više od 14 različitih aplikacija. A bilo koja aplikacija bazirana na PHP-u također se bez problema može ugostiti na našoj platformi. “

Razvoj proizvoda i pristup podršci ugrađenom oko UX-a

Cloudways ima za cilj pružiti vrhunsku podršku i performanse temeljene na najboljem mogućem korisničkom iskustvu. Izvorni Cloudways CPaaS proizvod predstavljen je 2014. No, do 2016., programeri su primijetili da je korisničko sučelje počelo izgledati zastarjelo. Prilikom obnavljanja sučelja, Owais nam je rekao kako je Cloudways crpio nadahnuće od mnoštva svojih korisnika.

“Prilično smo oprezni s obzirom na korisničku bazu,” rekao je. “Sve je obnovljeno, nekoliko poboljšanja je učinjeno, a dobivene povratne informacije bile su vrlo pozitivne.”

Owais Khan puca iz glave i logoa Cloudways

Owais Khan, marketing menadžer u Cloudwaysu, rekao nam je kako se tvrtka obrati korisnicima za inspiraciju na R&D.

Budući da je Cloudways tvrtka za pokretanje usluga, ne mora pokazati velike prinose investitorima. Kao rezultat toga, tvrtka se može iskoristiti za korisničko iskustvo i preusmjeriti povrat ulaganja prema poboljšanju cjelokupnog korisničkog iskustva. Cloudways je spreman pružiti velik stupanj fleksibilnosti, lakoće i transparentnosti koji se često ne viđa u industriji.

“Sve dok usrećujete svoje kupce, vaši kupci vam pomažu da rastete”, rekao je Owais. “To je glavni razlog našeg uspjeha.”

Kad klijenti odaberu prilagođene planove temeljene na modelu plaćanja uz naplatu, Cloudways dobiva izravan uvid u to koje su opcije najpopularnije i što treba uvesti u buduće planove i proizvode.

Budući da Cloudways privlači toliko jedinstvenih klijenata, njegov pristup inovacijama glatko se uskladio s promjenama u industriji. Tvrtka je postupno implementirala mnoge značajke i aplikacije te prema potrebi osmislila najučinkovitije CPaaS rješenje.

“Dodali smo gotovo 90% naših značajki na temelju potreba kupaca”, rekao je Owais. “Sve što radimo temelji se na onome što naši kupci traže od nas.”

U beta verziji: Novi dodaci dizajnirani da poboljšaju performanse aplikacija

U 2016. tim korisnika za uspjeh korisnika na Cloudwaysu bio je preplavljen zahtjevima za podršku u vezi sa složenošću keširanja na WordPress web lokacijama. Kao tvrtka koja se bavi CPaaS-om, Cloudways se brine za brzinu stranice i ostale čimbenike performansi koje je moguće poboljšati optimizacijom – pa je osmislio rješenje.

Instalacija Cloudwaysovog dodatka za predmemoriranje WordPress-a Breeze jedan je od najbržih i najjednostavnijih načina za povećanje performansi web mjesta. Breeze je besplatan i 100% plug-and-play. Korisnici mogu jednostavno instalirati dodatak i zaboraviti na predmemoriranje.

Pored WordPress-a, za izradu poslovnih stranica koriste se i drugi popularni alati, poput Magento, Joomla i WooCommerce. Dodaci ili moduli za ove proizvode pomažu pojednostaviti i programere i iskustvo krajnjih korisnika. Cloudways sada nudi dodatak za predmemoriju pune stranice za Magento i planira objaviti još značajki u skoroj budućnosti. Prema nedavnoj najavi tvrtke, Cloudways će lansirati nove značajke, uključujući Cloudways Cluster, CDN, Linode i Block Storage.

Cloudways je stvoren iz potražnje korisnika za povoljnijim i jednostavnijim hosting rješenjem. I, na kraju, Cloudways uspijeva uspostaviti ravnotežu između pristupačnosti, prilagođavanja i ljubaznosti.

„Naš cilj je uvijek bio da postignemo jednostavnost, jednostavnost i transparentnost hostinga po prihvatljivim cijenama“, rekao je Owais. “I velik dio svog uspjeha dugujemo praktičnom pristupu.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me