Kako BIZ.NF pomaže ekološki osviještenim tvrtkama pretvoriti dobit na mrežu putem 100% zelenih rješenja i virtualnog hosting rješenja

TL; DR: Snažna inicijativa za DOP postala je uobičajena u današnjem društveno i ekološki osviještenom svijetu. Radeći u industriji koja ovisi o neprekidnoj snazi, mnogi pružatelji usluga hostinga te programe grade oko zelene energije. Od 2003. godine, Biz.nf posvećen je pokretanju svojih poslužitelja na 100% obnovljive energije. Tvrtka isporučuje čitav niz web rješenja, uključujući dijeljenje i virtualni poslužitelj hostinga, registraciju domena i postavke e-trgovine sa podrškom SSL-u za Joomla! i WordPress. Ovo, u kombinaciji s jeftinom mrežom podrške i omnichannel podrške, tisuće kupaca okreće se Biz.nf-ovoj ekološkoj, klaster tehnologiji zasnovanoj na poticanju njihovih web aplikacija.


Današnji potrošači neprestano su bombardovani reklamama. Oglasi se sada pojavljuju na mobilnim uređajima koje nosimo u našim džepovima, na osobnim računalima i na našim televizorima. Tako da nije čudo što su milenijalci i pripadnici Generacije Z, koji su odrasli u ovom hrabrom novom svijetu, razvili opažljivo oko kada su u pitanju tvrtke koje se bave svojim poslom..

Više od 80% milenijala kaže da se ne želi osjećati izmanipulirano ili natjerano na donošenje odluka o kupnji. Zapravo, njihova spremnost za kupnju od nekog poduzeća pokreće 60% njihove percepcije organizacije. Kao rezultat toga, mnogi se u ovoj novoj generaciji potrošača okreću tvrtkama s misijama koje odražavaju njihove vlastite vrijednosti.

Biz.nf logo i izjava o zelenom hostingu

Biz.nf prepoznao je potražnju za ekološki svjesnim rješenjima za hosting, zbog čega su njegovi serveri 100% zeleni.

A kao ekološki orijentirani pružatelj usluga hosting, Biz.nf privlači tisuće ovih kupaca sa 100% poslužiteljima sa zelenim pogonom. Biz.nf ima inicijativu za društveno odgovorno poslovanje (CSR) usmjerenu prema okolišu uklopljenu u svoju filozofiju – ali misija domaćina tu ne završava. Biz.nf posvećen je posluživanju visoko učinkovitih web rješenja koja zahtjeva konkurentni internetski poslovni prostor.

Tvrtka pruža vrhunski zajednički i virtualni poslužitelj hosting i SSL podržane planove e-trgovine za WordPress i Joomla! potaknuta vjetroelektranama. Najbolji dio? Sve je u ponudi s praktičnom podrškom od strane Biz.nf tima po cijenama dostupnim vlasnicima web lokacija gotovo na bilo koji proračun.

Pragmatični paketi za hosting s naglaskom na sigurnost

Biz.nf nudi mnoštvo hosting rješenja za poslovne i fizičke osobe. Vlasnici web lokacija mogu koristiti Biz.nf-ove besplatne, osobne ili poslovne planove za izgradnju web-prisutnosti. Međutim, jedna stvar koju svi zajednički paketi tvrtke imaju je fokus na sigurnost.

Biz.nf je posvećen osiguravanju sigurnosti web-lokacija svojih kupaca i koristi stabilan OS sa sjedištem u Linuxu koji pruža snažno gostovanje zasnovano na klasterima na poslužiteljima visokog cenovnog razreda. Tvrtka pruža zaštitu vatrozida, sigurnosne kopije RAID-a i neprekidno nadgledanje poslužitelja u sigurnom okruženju podatkovnih centara.

Biz.nfov besplatni plan hostinga pruža puno prostora za blogere. No, onima koji trebaju malo više snage, osobni i poslovni paketi možda bi bili prikladniji. Ovi planovi nude neograničen prostor i širinu pojasa bez naknada za postavljanje; osobni plan ugošćuje samo dva imena domena, dok poslovni plan sadrži neograničen broj domena.

Snimka zaslona skupa značajki plana Biz.nf

Biz.nf-ovi planovi hostinga pružaju performanse i sigurnost potrebnu za postizanje vrhunskog poslovnog prostora na webu.

Svi planovi dolaze s ključnim značajkama, uključujući podršku za MySQL i neobavezne web programere za Joomla! i WordPress. Korisnici također imaju koristi od Biz.nf instaliranja CMS-a jednim klikom za druge popularne platforme, kao što su Drupal i Concrete5. Osim toga, osobni i poslovni paketi imaju mogućnost e-trgovine s ugrađenim košaricama, CRM-om i marketinškim rješenjima. Zajednički SSL certifikati također su dostupni s mogućnošću kupnje certifikata za privatnu upotrebu ako je potrebno.

Za više operativne tehnologije, Biz.nf-ovi VPS paketi omogućuju potpunu kontrolu nad instalacijama aplikacija. Vlasnici web mjesta dobivaju potpuni korijenski pristup i privatnost, a zajamčeni su im namjenski resursi poslužitelja, uključujući CPU, memoriju i propusnost. Biz.nf preporučuje svoje VPS planove za veće, resursne web stranice koje su prerasle zajedničko hosting okruženje, ali su samo sramežljivi da trebaju namjenski poslužitelj.

VPS usluge su unaprijed instalirane s Debian 7.2 Wheezy i CentOS 6.0 sustavima. Za više tehničkih korisnika dostupna je prilagođena particija koja će proširiti mogućnosti web mjesta putem Biz.nf platforme XEN Hypervison. Pomoću particioniranja korisnici mogu na svakom fizičkom poslužitelju pokrenuti više od jednog virtualnog poslužitelja.

Uklanjanje prepreka troškova prilikom ulaska na internetsko tržište

Snižavanje režijskih troškova – stanje je većine vlasnika tvrtki, a web-tvrtke nisu iznimka. Za mnoge male i srednje tvrtke koje pokreću internetske prostore, svaki proračunski dolar izuzetno je vrijedan, pa čak i najmanje smanjenje troškova hostinga može imati veliki utjecaj na konačne zaključke.

Raznolikost besplatnih usluga koje Biz.nf nudi predstavlja bogatstvo resursa za pojedince i tvrtke koji razmišljaju o proračunu. Bez obzira koje vlasnike web mjesta za rješenje odabrali, uživat će u paketima bogatim značajkama sa strukturama cijena izgrađenim oko pristupačnosti.

Iako je Biz.nf besplatna i standardna cijena hostinga teško pobijediti, čak su i snažnije opcije hostinga, poput neograničenog poslovnog plana i VPS paketa povoljne za proračun, pružajući malim tvrtkama pristup resursima potrebnim za natjecanje na mreži.

Popis nekih besplatnih web rješenja koje nudi Biz.nf

Na Biz.nf sve je pristupačnost, a domaćin donosi razna besplatna rješenja koja pojednostavljuju početak rada.

Na primjer, ako želite privući više klijenata koji će poboljšati poslovanje na vašoj web lokaciji e-trgovine, poslovni paketi Biz.nf mogu biti upravo ono što vam treba. Ovi planovi dolaze s integriranim video i fotogalerijama, košaricama i marketinškim alatima, među ostalim opcijama, koji pomažu u emitiranju vaše marke i pretvaranju posjetitelja u kupce.

Biz.nf-ovi besplatni alati za izradu web stranica dostupni su u besplatnim i neograničenim planovima hostinga. Oba paketa također omogućuju vlasnicima web lokacija da koriste prednosti tvrtkinih alata za instalaciju i konfiguraciju WordPressa. Ako je WordPress vaš CMS po izboru, vlasnici web mjesta imaju pristup velikom izboru softvera profesionalno dizajniranih tema i dodataka.

Drugi po popularnosti tek WordPress, Joomla! organizacije širom svijeta koriste se kao alat za izdavanje web stranica. Kao i sa svojim WordPress uslugama, i Biz.nf nudi besplatnu instalaciju aplikacija, automatsku konfiguraciju i niz Joomla! predlošci i proširenja.

Tehnička podrška Omnichannel izgrađena oko potrebe kupaca

Većina je potrošača iskusila frustraciju traženja korisničke pomoći kretanjem beskonačnim telefonskim stablima ili slanjem ulaznica za podršku licima bez lica. Kao rezultat toga, mnogi svoj posao vode drugdje u potrazi za boljom uslugom. U stvari, gotovo 80% potrošača skače na posao zbog ovih vrsta loših iskustava.

Biz.nf prepoznaje da, kako bi ostao konkurentan, mora pružiti vrhunsku podršku vlasnicima web lokacija – i tvrtka pruža. Tim za korisničku podršku stručnjaka domaćina dostupan je 24 sata dnevno za sve korisnike hostinga i domene.

Grafički i tekstski prikaz Biz.nf-ove korisničke podrške

Biz.nf pruža omnichannel mrežu podrške koja uključuje sustave samopomoći i uslugu uživo od predstavnika.

Biz.nf također nudi integriranu kontekstno orijentiranu bazu znanja za lakši odgovor na pitanja kupaca. Korisnici mogu pronaći rješenja za probleme vezane uz web mjesto putem Centra za podršku na upravljačkoj ploči.

Kao dodatak tome, Biz.nf na vrlo detaljnoj stranici za često postavljana pitanja navodi rješenja za 85% najčešćih pitanja koje tvrtka prima. Domaćin potiče samopomoć kroz ove mogućnosti. Međutim, ako kupci ne mogu pronaći odgovore koji su im potrebni, mogu otvoriti Trouble Ticket za personaliziraniju pomoć jedan na jedan. Za one s upitima prije kupnje, Biz.nf je odmah dostupan putem live chat-a.

Predanost održivosti kroz ekološku snagu

Kako društveno svjesnija poduzetnička poduzeća izlaze na tržište, Biz.nf shvaća koliko je važno ponuditi poslovna rješenja koja odgovaraju njihovim vrijednostima. Zato domaćin zapošljava dobavljača energije za svoj centar podataka, koji nudi pristup koji ne sadrži ugljik.

Biz.nf reklamira kako njegov zeleni web hosting sustav smanjuje emisiju ugljika na nivoima sličnim uklanjanju 17,5 milijuna vozila s puta. Zahvaljujući Biz.nf ekološkom hostingu, tvrtke koje se bave njihovim utjecajem na ugljik imaju priliku umanjiti svoj utjecaj na okoliš.

Ova CSR inicijativa djeluje i kao model za ostatak industrije hostinga – dokazuje da ako radimo ono što je pogodno za okoliš može rezultirati većom bazom korisnika za domaćine i pristupačnim, visoko uspješnim rješenjima za svoje kupce..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me