Как YouStable помага на бизнеса да излъчва своите марки чрез хостинг „до ключ“, уеб дизайн и SEO решения

TL; DR: Индийската компания за разработка на домакини и уебсайтове YouStable е създадена през 2015 г. и вече има много фенове. Компанията предлага не само възможности за хостинг, уеб дизайн и SEO, но и постига привлекателен баланс между услуга и цена. Клиенти от цял ​​свят също избират YouStable за неговия отзивчив персонал за поддръжка на клиенти, който винаги е на разположение, за да помогне за решаване на проблеми. И както отбеляза изпълнителният директор Раджеш Чаухан, компанията планира да продължи да расте, като се грижи за уникалните нужди на малките и средни предприятия.


YouStable, фирма за хостинг и уеб разработка, основана в Индия през 2015 г., вече успя да събере посветено следване. Компанията се ангажира да помогне на предприемачите и малките и средните предприятия да се свържат с онлайн услуги със здрави хостинг услуги и да разширят обхвата си чрез стабилни SEO стратегии.

И тази отдаденост е на пълна показност в някои от блестящите отзиви на клиентите на компанията.

Шивам Мишра, изпълнителен директор на „Помощ за МСП“, каза: „YouStable беше чудесен за моите уебсайтове. Те „получават“ управляван хостинг на WordPress, без да ограничават потребителите, както правят редица други управлявани хостове. “

Друг изпълнителен директор, Bhavay Dawar от SoftSolvate, говори за ангажираността и креативността на компанията: „YouStable Technologies разполага с обучен, квалифициран персонал, както и услуги за бърза поддръжка. Работата с YouStable Technologies изглежда като общуване с много креативни хора. “

Докато похвалите станаха обичайни за доставчика на хостинг, дизайн и SEO услуги, YouStable започна с по-скромни цели в ума.

YouStable лого

YouStable е надежден партньор за хостинг, дизайн на уебсайтове и SEO за много SMB в Индия.

„Когато стартирахме, имахме за цел да предложим оптимизация на скоростта, да оправим вътрешни връзки и да разработим оптимизация на ключови думи за уебсайтове на компанията“, заяви изпълнителният директор на YouStable Раджеш Чаухан.

От тези първоначални цели компанията разшири фокуса си и предлаганите услуги. Днес YouStable предлага уеб хостинг, услуги за имена на домейни, дизайн на уебсайтове и дори групови текстови съобщения за бизнеса. Нейните SEO услуги също така дават възможност на по-малките клиенти да достигат до потребители и клиенти по целия свят, като използват доказани техники за разширяване на съобщенията си и подобряване на класирането им при търсене..

Тези услуги са защо YouStable стана толкова популярен за толкова кратък период. Повечето от продуктите на компанията са насочени да помагат на клиентите на малкия и средния бизнес да привличат и да активизират отново клиентските бази.

SMB се привличат към пакета от услуги на YouStable и неговата отзивчива поддръжка на клиенти. Въпреки че екипът е малък, компанията все още предоставя на клиентите широк спектър от знания – от HTML и PHP до графичен дизайн и анимация.

Уебсайтът на компанията най-добре обобщава културата му: „YouStable не е само марка, която предоставя хостинг услуги на клиентите. Ние сме екип от страстни хора, които имат мечта да предоставят най-добрите възможни услуги. “

Достъпният и здрав уеб хостинг няма качество на жертвите

Докато YouStable предлага разнообразни услуги, неговата уеб хостинг платформа е наравно с тази на популярните специализирани хостове. Компанията използва актуализирана инфраструктура, за да гарантира последователност. По-специално сървърите на компанията са подобрени със SSD, което подобрява тяхната стабилност – и надеждност.

„Имаме близо 100% време за изпълнение“, каза Раджеш.

И тази последователна услуга не идва със скъп ценови маркер. Потребителите могат да изпробват YouStable само за $ 2,49 на месец за най-малкия му пакет или $ 9,99 на месец за най-големия.

Най-малкият месечен пакет на YouStable е идеален за малки фирми, които просто влизат в уеб хостинг и включва 1 GB SSD съхранение, 100 GB честотна лента, персонализиран уебсайт, пет имейл акаунта и 24/7 поддръжка на клиенти. Най-добрата част? Новите клиенти получават тестово шофиране на тези услуги за месеца на обслужване само за 0,01 долара. След пробния период пакетът остава достъпен при по-малко от 5 долара на месец.

В другия край на спектъра, професионалният пакет на YouStable осигурява 50 GB SSD хранилище, неограничена честотна лента, 10 уебсайта, неограничен имейл акаунт и неограничен брой бази данни. След изтичане на пробния период за този пакет, той все още струва на бизнеса по-малко от 15 долара на месец, за да продължи.

И всяко ниво на обслужване идва с пропорционално количество безплатни SEO услуги. YouStable помага да се оптимизира всеки уебсайт, за да се повиши в класацията за търсене чрез функции, които включват проверки за сигурност и помощ при настройка.

Освен това, компанията предлага незабавна мащабируемост, ако хостингът на клиента се променя бързо. Ако бизнесът види приток на сезонни клиенти, той може да премине към по-съществен пакет. YouStable също така предлага на бизнеса гъвкавостта да преминат обратно към по-малък пакет, ако решат.

SEO услуги, уеб дизайн и имена на домейни помагат на сайтовете да се класират по-добре в резултатите от търсенето

Услугите за оптимизация на търсачките (SEO) помагат да се правят по-видими уебсайтовете в търсачките, а YouStable предоставя такива на малките фирми, които се нуждаят от тях най-много.

За компании с годишни планове YouStable предлага безплатно оптимизиране на уебсайтове на основния им домейн. Компанията гарантира, че домейнът е съобразен с текущия алгоритъм на Google, като използва инструменти като Инсталиране на SSL, Оптимизация на скоростта, Пренасочване на 301 и Настройка на кеша. YouStable обещава да подобри класирането на уебсайтове на повече от 30 търсачки чрез процеса на оптимизация.

Привлекателният дизайн на уебсайта, който YouStable предоставя, също може да гарантира, че уебсайтът се откроява пред потенциалните клиенти. И специален екип помага на клиентите да оправят сайтовете си, за да привлекат най-много трафик.

„Имаме специализирани екипи както за дизайн на уебсайтове, така и за уеб хостинг“, каза Раджеш. „И нашият отдел за дизайн на уебсайтове винаги се радва да помогне на бизнеса, който се нуждае от това.“

Екипът може да създаде уебсайтове, оптимизирани за много различни устройства – включително таблети и лаптопи – и да създаде уебсайтове за компании от Индия до Тексас.

Графика на екипа на YouStable

От придобиване на имена на домейни до високо класиране в резултатите от търсенето, екипът на YouStable помага на клиентите да успеят.

Но преди даден сайт може да създаде уебсайт или да установи SEO, той трябва да придобие име на домейн, което ще стимулира бизнеса. Закупуването на ефективно име на домейн, както и други подобни сайтове, може да предостави на уебсайта на компанията значителна възможност за незабавен растеж на пазарния дял.

„Това е един от основните фактори за подреждането на уебсайта Ви. Така че трябва да има специален IP адрес “, каза Раджеш.

YouStable предлага прости услуги за хостинг на домейни с ниска фиксирана ставка годишно. Потребителите могат да избират типа URL адрес, който търсят – включително .com, .net и .org – и YouStable ще се справи с регистрацията.

Компанията осигурява управление на DNS, имейл акаунти, пренасочване на домейн и защита срещу кражба на домейн и за тази година.

YouStable също ще мигрира всички функции и файлове от предишен уебсайт в нов домейн, хостван на сървърите му.

YouStable цели да насърчи развитието на технологичния център в Индия

YouStable процъфтява, като предоставя редица услуги и близо 100% продължителност на конкурентния индийски хостинг пазар. Но поддръжката на клиентите и отзивчивото му обслужване също са се превърнали в телефонната карта на компанията.

Един клиент, SEO експерт Арш Капур каза, че е дошъл в YouStable, след като има лошо преживяване, хостинг на уебсайтовете си другаде. В преглед той каза, че YouStable спасява него и уебсайтовете му, от които е домакин на 15 с компанията. „Услугата, която получавам, е наистина страхотна. Те наистина са много подкрепящи и (дават насоки за) сървърни заявки лично “, каза той.

YouStable е базиран в Лакнау, голям град в Северна Индия, който бързо развива репутация на технологичен център в региона. Тази регионална концентрация улеснява компаниите да осъществяват съответните връзки с други процъфтяващи ИТ операции.

„Това ни предоставя шанс да имаме местен партньор в SEO“, каза Раджеш.

YouStable също има големи планове за бъдещето, не само за себе си, но и за града, който нарича дом. Като част от своята мисия, компанията иска да предостави най-добрите уеб хостинг и услуги за развитие на хората в Индия. Но по-широката му цел е да направи клиентите по целия свят доволни от своите достъпни функции и здрава поддръжка.

„Ако клиентът е доволен, бизнесът ни ще бъде добър“, каза Раджеш.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map