Как Weebly е овластил над 45 милиона предприемачи за изграждане на онлайн марки и достигане на разширена аудитория за миналото десетилетие

TL; DR: През последното десетилетие Weebly помага на повече от 45 милиона фирми и блогъри по целия свят, излъчващи своите марки и послания към масите. Лесната за потребителя платформа на уеб хоста улеснява предприемачите да създават онлайн търговски пространства с интуитивни инструменти, включително известния си уеб конструктор с плъзгане и пускане, шаблони за професионален клас и интегрирани решения за маркетинг и електронна търговия, сред много други. С поддръжката на клиентите от най-високо ниво и хостинг планове на конкурентни цени, Weebly е посветен на подпомагане на начинаещите предприемачи да изградят бизнеса си от нула до успех.


През 2014 г. Ракел Вамос и Дов Варгас се занимаваха с йога шест години. По онова време те са хонирали своя занаят под ръководството на прочутия Шри Дхарма Митра и са се превърнали в успешни йога инструктори в Ню Йорк.

Търсейки да създадат инструмент, който да помогне на начинаещите йога практикуващи и да овладеят йоги да развият мобилност безопасно и ефективно, двойката сложи глава и си представи нов подход към медитативния фитнес с дхарма йога колело.

Ракел и Дов бяха свидетели на предимствата на изобретението си, подпорка с формата на колело, която подпомага йога заден ход и инверсия, осигуряваше на своите клиенти и знаеше, че имат нещо специално на ръцете си. Проблемът: Те нямаха как да изкажат думата за това. Точно тогава Ракел и Дов намериха Уийбли.

“Никога не съм очаквал да създам уебсайт, защото винаги съм имал тази идея, че трябва да наемеш някого”, каза Дов във видео. “Weebly просто промени играта.”

Създадена специално с нови предприемачи, удобната за потребителя платформа за плъзгане и пускане на Weebly позволи на дуото лесно да създаде сайт с професионална класа, който да излъчва марката им.

“Отне ми един час, за да построя”, каза Ракел. „Фондацията беше там. Просто някак си се обърнах. “

Когато щракнаха върху Publish, за да отворят вратите на новия си онлайн магазин, те нямаха представа за въздействието, което ще окаже върху бизнеса им. Само девет месеца след като техният магазин в Weebly излезе на живо, продажбите се взривиха и те достигнаха своя милион от $ 1 милион.

„Мислех, че ще продадем 100 за една година“, каза Ракел. „Не знаех, че може да бъде 100 понякога за един ден. Доста е готин. “

През изминалото десетилетие повече от 45 милиона предприемачи, като Ракел и Дов, използват уеб дизайна и хостинг платформата под ключ на Weebly, за да създадат бързо и лесно уеб сайтове за електронна търговия. Интуитивният уеб програмист на домакина, професионално проектираните шаблони и инструментите за електронна търговия и маркетинг позволяват на собствениците на сайтове да развиват, стартират и развиват бизнеса си онлайн, за да достигнат до по-широка аудитория и да отворят нови потоци от приходи..

Настройте онлайн магазин в рамките на час – не се изискват знания за кодиране

Дана Уолш, директор на маркетинговите събития и общността на Weebly, ни каза, че целта на компанията е да направи уеб разработката интуитивна. Редакторът за плъзгане и пускане и професионално проектираните теми на Weebly улесняват всеки да настройва онлайн магазина, без да е необходимо да кодира.

„Можете да направите всичко с нашата платформа“, каза Дана. „Имаме теми и аспекти на дизайна, които правят безпроблемно създаването на задълбочен онлайн магазин с няколкостотин продукта за нула време.“

Според Ник Делис, Weebly е вицепрезидент за бизнес развитие и стратегия, създаването на уебсайтове, използвани за сложна задача и обикновено изисква помощта на професионален разработчик. Днес уеб строителите, подобно на Weebly, са променили играта.

Колаж от снимки на Ник Делис и Дана Уолш и логото на Weebly

Ник Делис и Дана Уолш ни казаха как домакинът опростява бизнеса за създаване на сайтове с професионална оценка.

“Улесняваше някой да поеме контрола над съдбата си”, каза Ник. „Weebly е извадил предположенията от процеса на изграждане, тъй като електронната търговия вече е в момент, в който няма технически или разходи, които хората трябва да преодолеят.“

Премахването на тези бариери увеличи възможностите за собствениците на малък бизнес, които искат да влязат в пазара на електронната търговия. Както отбеляза Ник, неотдавна разработката на уеб беше скъпа и трудна. Сега, с рентабилната и интуитивна платформа на Weebly, почти всеки може да получи бизнес сайт онлайн.

„Способността да се продава успешно онлайн ще стане все по-важна за всички“, казва Ник. „Ние го правим толкова лесно, глупаво е и това помага на хората да изградят увереност. И когато давате увереност на хората, те не изоставят своите бизнес цели. “

Weebly прави това, което може да изглежда обезсърчаваща задача на уеб дизайна, по-малко плашещо. В резултат на това хората, които иначе биха се уплашили от техническите характеристики на изграждането на сайт за електронна търговия, всъщност преминават през процеса.

„Това е, което правим най-добре“, каза Ник. „Ние се грижим да направим хората предприемачи.“

Инструменти за електронна търговия, разработени около нуждите на развиващите се бизнеси

В днешния бърз дигитален пейзаж технологията изглежда се променя със скоростта на светлината. И през годините инструментите за изграждане на сайтове за електронна търговия са последвали примера.

Ник ни каза, че не е достатъчно хостовете просто да предлагат, да речем, просто споделен хостинг и уеб строител. За да остане конкурентоспособен, Weebly трябва да предложи едно гише решение, което включва всичко, което един бизнес трябва да получи онлайн и да успее в пространството за електронна търговия.

„Имате създатели на сайтове и след това имате електронна търговия, споделен хостинг и регистратори на домейни“, каза Ник. „Вече не е приемливо да бъдеш пони с едно трикове. За да постигнете успех, трябва да предложите създатели на сайтове, регистрация на домейни, имейл и електронна търговия и маркетингови инструменти. Трябва да сте продуктова компания. “

И това, според Ник, е това, което прави Weebly уникален. Не само, че компанията предоставя най-висок хостинг, услуги за домейни и известен строител на сайтове, Weebly предлага и решения за електронна търговия, като продуктови галерии, сигурни колички за пазаруване, интегрирани калкулатори за данък и доставка и управление на инвентара.

„Всичко е в създаването на пространство за изграждане на безпроблемно изживяване за собственика на сайта“, каза Ник. „И нашата способност да направим това е значително по-добра от това, което предлага традиционният доставчик на споделен хостинг.“

Инструментите за електронна търговия в Weebly се предлагат с над 200 приложения и интеграции, разработени с акцент върху нуждите на съвременния онлайн бизнес. Ник ни каза Weebly разбира как хората осъществяват сделки в мрежата и целта на компанията е да помогне на предприемачите да разберат и това.

„Запитахме се как да помогнем на нашите клиенти, докато растат – как да ги преодолеем над гърбицата“, каза Ник. „Нашата цел е да се включим в тези нововъзникващи бизнеси, да ги насочим към успешно състояние и да им помогнем да мащабират.“

Дизайнерски въпроси: Правете интелигентни инвестиции при създаването на марката си

Много собственици на нови фирми са привързани за пари, така че правят всичко възможно да останат максимално стройни; това обаче понякога може да повлияе негативно на бизнеса. Според Ник едно от най-простите действия, които предприемачите могат да предприемат, за да подобри процента на успех, е да насочи ресурси за проектиране.

„Трябва да се откроиш в свят на Амазонка и на всички останали“, каза Ник. „Така че правилното проектиране е наистина важно. И когато казвам дизайн, не говоря само за дизайн на сайта. Говоря и за неща като качествени снимки и графики. “

Ник каза, че важността на дизайна не може да се подценява за амбициозните предприемачи в електронната търговия. Собствениците на сайтове трябва да гарантират, че техните снимки, копиране и позициониране на съдържанието са внимателно считани за успешни в конкурентното онлайн пространство.

„Всичко това има значение много повече в електронната търговия, отколкото навсякъде другаде“, каза той. „Така че моят съвет към хората, които изграждат магазини за електронна търговия, е да инвестират в тези неща. Инвестирайте във фотограф, за да правите невероятни снимки, защото в крайна сметка ще се състезавате срещу хора, които го правят. “

Дана подчерта важността на дизайна в електронната търговия, като отбеляза, че той може да направи или да разруши бизнес. Според Дана, качеството на снимките и съдържанието може да работи за възпиране или привличане на потенциална реализация.

„Снимките често са място за продажба номер едно“, каза тя. „Разходването на допълнителни пари на фотограф за правене на снимки на продукти може да ви постави на път да станете успешен продавач.“

Работа с мисия за предприемане на предприемачи от нула до успех

Макар и вдъхновяваща, историята на Ракел и Дов за изграждането на онлайн бизнес от 1 милион долара не е уникална. Повече от 45 милиона предприемачи по целия свят използват платформата за електронна търговия на Weebly за изграждане, пускане и излъчване на своите марки на масите.

И Weebly не показва признаци за забавяне на усилията си да помогне на бизнеса да възтържествува и да се разраства онлайн. Дана ни каза, че Weebly прави това по много начини и да даде възможност на бизнеса да работи с пъргавината е близо до върха на списъка.

„Времето е нещо първо, което нямаме достатъчно“, каза тя. „Когато стигне до него, трябва малък бизнес да може да актуализира сайта си в движение лично и възможно най-бързо. Weebly ви позволява да направите това с нашата мобилна, удобна за потребителя достъпност, а също и да направите красив сайт бързо и с нашите теми. “

От гледна точка на Ник, тази лекота на използване и ловкост е движещият фактор за подпомагане на хора без много опит в мрежата да реализират мечтите си.

“Нещото, което чувам от всички, е:” Човече, никога не знаех, че мога да го направя. Това е голямото поведение “, каза Ник. „Нашата цел е да изведем предприемачите от нула до успех. Това е нещото, което ни е важно във Weebly. “

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me