Как 100% облачните решения за сигурност на Cyren спестяват на бизнеса време и пари чрез идентификация и смекчаване на заплахи от светкавична скорост

TL; DR: В новата ера на облачните изчисления е по-важно от всякога бизнеса да се увери, че техните потребители и активи за данни са защитени от злонамерени намерения. Ето защо хиляди организации по целия свят се обръщат към Cyren за своите решения за сигурност SaaS. Cyren предлага както по-бърза, така и всеобхватна интернет сигурност чрез многопластов подход, използващ разузнавателна информация за заплахи от над 1,3 милиарда потребители, защитени от услугите на Cyren. Мащабът на мрежата на Cyren, най-големият облак за сигурност в света, й позволява да предоставя защита в реално време до нула и да блокира заплахи на всяко устройство на всяко място. Наборът от инструменти на Cyren е изчерпателен и намалява необходимостта предприятията да се обръщат към множество доставчици, за да намалят различните опасности. Поради това и способността си незабавно да идентифицира и премахва потенциални опасности за данни и инфраструктура, Cyren спестява на бизнеса време и пари и дава на своите партньори спокойствие, че техните потребители и информация са безопасни..


Както и при много съвременни бизнеси, Mayflex, известният дистрибутор на ИТ продукти във Великобритания, беше изправен пред общите предизвикателства за сигурността, които идват с нашия все по-уеб-ориентиран свят. Компанията се нуждаеше да доставя приложения и да защити устройствата на своите почти 300 служители и бързо осъзна, че нейното наследствено решение за сигурност не е в крак с изискванията за сигурност на постоянно развиващия се онлайн пейзаж на заплахите.

ИТ екипът на Mayflex установи, че достъпът до интернет е прекъснат поради прекъсвания на защитните уреди и служителите, когато могат да се свържат онлайн, свързват заразени устройства към мрежата. Това накара екипа да отдели неразделно количество ценно време, опитвайки се да идентифицира и управлява проблемите с темп, който беше невъзможно да се поддържа. Точно тогава Mayflex се обърна към Cyren и нейните 100% облачни решения за сигурност за помощ.

„Без съмнение, ние се чувстваме по-сигурни с Cyren на мястото си“, казва Мартин Басет, анализатор на мрежовата поддръжка на Mayflex. „Без рестартиране и без прекъсвания на услугата вече има по-малко прекъсвания в работния ден, така че потребителското изживяване е значително подобрено.“

След прилагането на решенията за сигурност на SaaS за уеб и електронна поща на Cyren, Mayflex успя да защити служителите, където и да свързват своите устройства, премахвайки вероятността от инфекции да навлязат в мрежата. Прекъсванията в интернет бяха премахнати след като подмененият уред за сигурност на Mayflex беше заменен, а времето и парите, които компанията губи от управлението на сигурността, бяха сменени за повишена ефективност и икономия на разходи.

Графика на хълбока и хронометъра на Дан Майер с логото на Cyren и отбелязването на текст

Дайер Майрън ни каза как подходът, базиран в облака на охранителната компания, помага да се запазят данните на организациите.

Типът облачна защита на Cyren предоставя няколко предимства пред алтернативи, базирани на уреди, както се вижда от примера на Mayflex. Решенията, които живеят вътре в облака, са по-способни да защитават системи с много по-голяма гъвкавост.

„Сигурността се развива през последните пет до 10 години по редица причини“, казва Дан Майер, вицепрезидент на маркетинга на Cyren. „Приложенията се преместват в облака и извън центъра за данни.“

Чрез използването на разузнавателна информация за заплахите, събрана от над 300 милиона заплахи, блокирани всеки ден, многопластовият подход на Cyren осигурява цялостна защита, която позволява на предприятията да оптимизират ИТ операциите, да защитават мрежите и потребителите и да осигуряват видимост в своя трафик.

Защита от Omnichannel, предоставена от най-големия облак за сигурност в света

Поради своите усъвършенствани възможности, базираната на SaaS сигурност в момента е най-добрият начин за бързо идентифициране и смекчаване на заплахите. Дан ни каза, че решенията на Cyren са толкова ефективни, тъй като са основани на масирана видимост в трафика на уеб и имейл и заплахи, тъй като се случват в световен мащаб.

„Тъй като имаме този огромен облак, можем да видим заплахи и да ги спрем по-бързо, отколкото практически всеки друг в бранша“, каза Дан.

Въпреки че разбирането на заплахите след заразяване е много важно, подходът на Cyren е един от превенциите, предварително разпознаване на подозрително поведение и код. Това е многопластов подход, който идентифицира и смекчава атаките, преди да достигнат до потребителско устройство или корпоративната мрежа, където те могат да повлияят на операциите.

„Спираме заплахите, преди да стигнат до потребителите ви – преди да влязат във вашата пощенска кутия или да бъдат изтеглени в браузър“, каза Дан. „Този ​​многопластов подход е необходим – в противен случай е невъзможно да се предотврати всяка заплаха от влизане в организация.“

Чрез превантивна защита от заплахи, Cyren спестява на бизнеса време, усилия и пари, които иначе биха били изразходвани за отстраняване на вече заразена система.

Решенията на Cyren обхващат електронна поща и уеб сигурност, както и DNS филтриране, пясъчник и сигурност в облачното приложение, за да се гарантира защита от всеки фронт. С дълбока експертиза в областта на сигурността, Cyren използва свои собствени патентовани технологии за откриване, като RPD (повтаряща се детекция на образи) или новия си масив от пясъчни облаци, който се интегрира както с мрежата, така и с имейл сигурността за усъвършенстван слой защита срещу непрекъснато развиващия се, много усъвършенстван днес зловреден софтуер.

Защита на отдалечените работни сили срещу развиващата се заплаха от екосистема

Според Дан много съвременни организации харчат ненужно време и енергия, управлявайки хардуерните кутии, върху които работят техните решения за сигурност. Тези уреди трябва да бъдат постоянно коригирани и актуализирани, често се стартират от центрове за данни за консумация на мощност и трябва да бъдат инсталирани в множество офиси на компанията и места за съхранение – или трафикът трябва да бъде пренасочен към тях, като се добавят разходи и административни разходи за ИТ екипи и добавяне закъснение на потребителското изживяване.

100% облачните решения за защита на Cyren премахват огромните разходи и тежести, свързани с този традиционен подход. Местните уреди, макар и веднъж достатъчни за защита на инфраструктурата, вече не са в състояние ефективно да спрат множеството настъпващи заплахи.

Тъй като отдалечените офиси стават все по-чести и работата се случва там, където се случват служители, служителите по същество са извън традиционния периметър на сигурност, а защитата, осигурена от локални уреди, е особено кратка при защитата на тези мобилни потребители.

“Хората работят по пътя, свързвайки се с отворен wifi от Starbucks и хотели”, каза Дан. „Тъй като заплахите стават много по-сложни, единственият начин решенията да бъдат достатъчно бързи и ефективни е като се уверите, че сигурността е в облака.“

Потребителите, които ръчно влизат в VPN от работни станции в офиса, трябва да изчакат сигурността, базирана на уреда, която е много по-бавна и далеч по-ограничена. И обратно, облачните базирани скенери за злонамерен софтуер и филтри, с които работи Cyren, могат да бъдат достъпни по всяко време от всяко разрешено устройство, тъй като в облака сигурността е “винаги включена” и не е обвързана с географски ограничения.

Многопластов подход предлага пълна безопасност в мрежата под един покрив

Облачната платформа на Cyren позволява многопластово и всеобхватно средство за защита, което открива и обезсилва заплахите за секунди.

„Лошите стават по-умни и иновативни“, каза Дан. „Зловредният софтуер стана по-уклончив и фишингът се превърна в огромен проблем.“

Многоканалната платформа за сигурност на Cyren, която позволява кръстосана видимост и интегрира анализи в уеб, имейл, имейл и DNS трафик, както и многобройните му слоеве за сигурност, включващи филтриране на URL адреси, анализ на репутацията, защита срещу злонамерен софтуер и пясъчна обработка на приложения, премахват необходимостта от работа с множество доставчици на сигурност. Осигурявайки унифицирани „до ключ” решения за малки и средни предприятия и предприятия на база абонамент, Cyren прави прилагането на пълна защита удобна и рентабилна.

„Няма как да го заобиколите – правилният начин да направите сигурност е с многослоен подход“, каза Дан. „Трябва да използвате множество различни техники, за да покриете различни видове заплахи.“

Облакът за сигурност Global View на Cyren следи милиарди транзакции ежедневно, използвайки техники като машинно обучение и усъвършенствана анализа на данни. Използвайки облачния масив, Cyren може да наблюдава как заплахите се държат във виртуална среда. По време на анализа се използват множество пясъчни кутии за отчитане на различни фактори и техники, което позволява на автоматизираната система да проучи подробно подозрителните файлове и да определи нивата на тяхната заплаха. Чрез предотвратяване на заплахите много преди те да имат шанс да заразят системи, всеобхватните мерки за сигурност спестяват на компаниите пари и главоболия, свързани с преработване и престой.

Бъдещето: откриването на сянка в ИТ & Блокирайте злонамерени приложения в облака

За да помогне на компаниите да вървят в крак с развиващия се характер на ИТ и матрицата на заплахите, Cyren наскоро разгърна ИТ откриването и направи инспекция на SSL трафика от уеб сайтове на HTTPS – нарастваща пропаст в сигурността за повечето бизнеси – лесно постижима..

„Ние се разширяваме в сигурността на облачните приложения“, каза Дан. „Това означава защита на организациите, когато използват облачни приложения. Докато подмножество на уеб сигурността, то има някои специални изисквания. “

ИТ отделите трябва да определят риска от често срещани в облака приложения на трети страни като Dropbox и Evernote. ИТ откриването на Shadow разкрива грешки в спазването и използването на неодобрени приложения. Приложенията в сянка потенциално излагат бизнес на нови вектори на заплахи и течове на данни.

„Друга област, в която лично съм много развълнувана, е около SSL инспекция“, каза Дан.

SSL е създаден, за да запази потребителските данни защитени, но все още може да се използва от здрави хакери, тъй като криптирането гарантира поверителност, но не гарантира, че това, което се предава, е само по себе си безопасно. В действителност, около 37% от злонамерения софтуер се доставя скрито през SSL, което значително се увеличава през последните две години, според Дан.

„Само малък процент от компаниите са въвели SSL инспекция“, каза той. „Тази функционалност е много трудна за изпълнение чрез локални уреди, тъй като изисква много CPU цикли.“

Поради тези затруднения движението към облачна SSL проверка има перфектен смисъл, при което масивен и високоеластичен капацитет за изчисляване на облака може да бъде приведен върху криптиран трафик.

Основана през 1991 г., Cyren помага на бизнеса да остане сигурен повече от 25 години. Компании като Microsoft и Google използват технологиите Cyren, за да захранват нуждите си от сигурност. Cyren оперира с мисия да спре атаките, като премахва пътищата на експозиция. И чрез новия си фокус върху откриването на информационни технологии в сянка и SSL инспекция, Cyren не показва признаци за забавяне на зареждането си, за да бъде „първият да открие, първо да защити“.

„Нашата цел е да бъдем най-добрата компания за сигурност в облака в света“, каза Дан. „Чувствам, че културата и идеологията ни са ключ за това да ни стигне до там.“

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map