Jedinstvena točka odgovornosti: IT rješenja OneNeck potiču digitalnu transformaciju kroz raznoliki portfelj infrastrukture

TL; DR: OneNeck IT Solutions je vođena svrhom i načelima koja vjeruje u transformacijsku moć tehnološkog lidera. Njegov portfelj digitalne infrastrukture, sigurnosti, hibridnog IT-a, modernizacije aplikacija i usluga višestrukih oblaka, potkrijepljen strateškim odnosima s vodećim partnerima u industriji, dizajniran je za podršku svojim kupcima u bilo kojoj fazi razvoja IT-a. OneNeck prihvaća svoju ulogu kao dodatni skup kvalificiranih ruku i ulaže u strateški i tehnički talent kako bi pomogao svojim kupcima da izvrše svoje tradicionalne IT programe fokusirajući se na podršku i transformiranje unutarnjih operacija kao i na poslovne rezultate koji se mogu i trebaju biti vezani za program IT-a.


Kada je voditeljski tim kompanije Telephone and Data Systems, Inc. (TDS) 2010. godine krenuo u izgradnju onog što je sada OneNeck IT Solutions, znao je da će moćna kombinacija moćnih igrača napraviti za pobjedničku tvrtku. Zbog toga je tvrtka kroz akvizicije svoju tvrtku strateški i ciljano povećala – njegujući uporna IT snaga.

OneNeck logotip

OneNeck pruža cjelovite IT usluge uz jednu točku odgovornosti.

Njihove ovlasti u kombinaciji, tvrtka se pojavila kao OneNeck IT Solutions – sveobuhvatni ponuđač hibridnih, višestrukih oblaka IT klase poslovnih poduzeća za srednja tržišta i poduzeća u nastajanju. “Pet različitih tvrtki okupilo se između ožujka 2010. i rujna 2014., donoseći jedinstvene sposobnosti za stol i stvarajući uspješnu igru ​​digitalne infrastrukture”, rekao je Terry Swanson, predsjednik i izvršni direktor OneNeck IT Solutions.

Danas OneNeck nastavlja s raznolikim perspektivama i snagama na svom širokom portfelju. To omogućava tvrtki da svoje usluge prilagodi izraženim i složenim potrebama klijenata, bez obzira na njihovom putu IT preobrazbe. S nizom novih proizvoda i usluga spremnih za puštanje u promet, OneNeck pronalazi još više načina pružanja vrijednosti kao proširenje IT timova širom svijeta.

Cjelovita rješenja prilagođena specifičnim i složenim potrebama

Prepoznatljivo ime tvrtke, OneNeck IT Solutions, korisnicima pruža snažnu poruku. “OneNeck predstavlja jedinstvenu točku odgovornosti”, rekao je Terry. “Kupci nam se mogu obratiti za širok spektar tehnoloških rješenja, a mi funkcioniramo kao jedan izvor – pružanje onoga što obećamo u našim odnosima i sporazumima o razini usluga.”

Terry je rekao da je tvrtkama potreban snažan i siguran informatički temelj koji bi im pružio podršku usred brzo razvijajućeg se tehnološkog prostora. Danas se može odlučiti više nego ikad prije kada je riječ o platformama.

Smanjite troškove, poboljšajte performanse, povećajte rezultate

Tvrtka pomaže klijentima odrediti najbolji put naprijed kroz moderniziranu infrastrukturu i usluge.

“Postoje tradicionalne lokalne mogućnosti, oblak i SaaS; cijeli ovaj svijet izbora i složenosti ubrzao se u posljednjih pet plus godina, “rekao je Terry. „Da bi se razlikovali i uspjeli u ovom okruženju, kupcima je potrebna osnova koja im može pomoći da ubrzaju, prilagode se, a zatim potaknu digitalnu transformaciju koja im je potrebna da bi ostali relevantni i konkurentni.“

S vremenom je OneNeck vidio teret izgradnje, održavanja i osiguranja tog temelja prvenstveno na tehnološkim liderima, koji se u nekim slučajevima bore da uravnoteže inovativne ideje velike slike sa svakodnevnim zahtjevima koji poslovanje održavaju i rade..

“To još više vidimo u središnjem tržištu i poslovnom prostoru u nastajanju, gdje kupci zahtijevaju mnoge mogućnosti koje imaju veliki računi poduzeća u pogledu tehnologije i velike dostupnosti”, rekao je Terry. “Ali oni ne moraju nužno imati širinu vještina, ljudi ili budžeta da bi to izvukli. Tu smo ušli. “

Neutralni IT partner koji će vas upoznati gdje god se nalazite

OneNeck usko surađuje s tvrtkama kako bi premoštio jaz između strategije i izvršenja dobivanjem temeljitog razumijevanja klijentovog trenutnog IT okruženja, izazova i ciljeva. Ovaj pristup upravljanim uslugama omogućava kompaniji da upozna s kupcima tamo gdje su u pogledu njihovog tehnološkog puta i pomaže im da optimiziraju ono što već imaju i dodaju nove usluge tamo gdje su najviše potrebne..

“Na tom putu možemo vam pomoći kao dodatni skup vještih ruku kako bismo im pomogli u prelasku od A do B”, rekao je Terry. “Obično ćemo kupce povjeriti postupno pomažući im nekim dijelom u dizajnu, implementaciji ili upravljanju njihovim tehničkim uslugama – i to ćemo raditi njihovim tempom.”

Odatle je OneNeck dostupan kako bi pomogao tvrtkama da se povećavaju prema potrebi. Terry je rekao da tvrtka pruža klijentima mogućnost prebacivanja procesa poput oporavka od katastrofa, upravljanja bazama podataka, upravljanja aplikacijama, sigurnosti i upravljanja skladištem, među velikim nizom dodatnih inicijativa. “To radimo na optimalan način, osiguravajući najbolju razinu usluge po najboljoj mogućoj cijeni”, rekao je Terry.

OneNeck svakom kupcu pristupa s neutralnog stajališta po tome što, zbog nevjerojatno raznolikog portfelja, tvrtka može jednako služiti pojedinim kupcima, bez obzira na to koju vrstu infrastrukture imaju.

“Ako koristite tradicionalne mogućnosti, možemo vam pomoći lokalnim rješenjima”, rekao je Terry. “Možda želite izvršiti sigurnosnu kopiju radnog opterećenja u sekundarnom podatkovnom centru. Ili trebate da bismo preuzeli neke od vaših usluga putem hibridnog rješenja. Možemo proširiti ove mogućnosti i smanjiti prehrambeni lanac usluga koje možemo pružiti. “

Postignite mir uma kao produžetak svog tima

OneNeck također surađuje s tvrtkama kao što su Cisco, Microsoft, Dell EMC, HP i VMware, kao i širok spektar drugih pružatelja rješenja, u svrhu isporuke hardvera i softvera koji su često potrebni za izgradnju pojedinačnih rješenja.

“Stvaramo put za pomoć tvrtkama s upravljanim uslugama, bilo da su njihova opterećenja na bilo kojoj kombinaciji hibridne, dodane ili na našoj IaaS platformi i Azure”, rekao je Terry. “Obuhvatimo spektar tradicionalnih, lokalnih IT tehnologija sve do više vrsta oblačnih usluga i preko aplikacijskog sloja.”

Baner glasi "Premostite jaz u više oblaka između sada i sljedeće."

OneNeck pomaže tvrtkama da skok do infrastrukture s višestrukim uglovima.

Jedinstveni prijedlog OneNecka proizvod je više od dva desetljeća iskustva između pet tvrtki koje su udružile snagu i postale tvrtka koju Terry danas poznaje. “Kada pogledate OneNeck IT Solutions sami, čini se da je to mlađa tvrtka”, rekao je. “Ali stvarnost je da posjedujemo tehničke resurse, procesne mogućnosti i upravljane uslužne sposobnosti koje su razvijane tijekom godina s jakom bazom referentnih kupaca.”

To iskustvo pomaže kompaniji da izgradi povjerenje u tvrtke kojima se služi, pozicionirajući se kao visoko kvalificirani skup ruku pomoći – onaj koji će im omogućiti da najbolje svoje ljudske resurse usmjere u kritičnije i strateške inicijative.

U konačnici, to znači smanjeni stres. “Mogli bismo započeti s određenim slučajem potrebe ili upotrebe, ali s vremenom, kako počnemo uklanjati teret svakodnevne infrastrukture i upravljanja aplikacijama i graditi povjerenje, kupci nam redovito govore” ne brinemo “” Terry rekao je. “Drugim riječima, dajemo im duševni mir; znaju da je njihov rad u dobrim rukama, pa se mogu usredotočiti na svoje strateške prioritete. Zajedno će posao biti u boljem položaju. “

Virtualni CISO-ovi, modernizacija aplikacija i Azure-Centric PaaS

Terry je nedavno vodio OneNeck kroz inicijativu za strateški razvoj u kojoj se tvrtka susrela s analitičarima iz industrije, distribuirala i analizirala istraživanja kupaca i provela dodatna dubinska istraživanja tržišta. Na temelju tih nalaza OneNeck je suzio tri područja budućeg fokusa: sigurnost, modernizaciju aplikacija i mogućnosti partnerstva.

Tvrtka je nedavno pokrenula Virtual CISO Services koji je namijenjen tvrtkama da zaobiđu proces zapošljavanja glavnog službenika informacijske sigurnosti. Terry je rekao da je usluga pokretačka ploča za šire sigurnosne ponude u narednoj godini. „Analiziramo vaše trenutno okruženje; izložiti nedostatke, dati preporuke za poboljšanje, bilo tehnički, arhitektonski ili politički; i raditi s kupcem na putu prema naprijed, “rekao je.

OneNeck također planira proširiti prostor za modernizaciju aplikacija putem savjetodavnih usluga. “Izvršit ćemo popis aplikacija kako bismo pomogli klijentima da se bave onim što trenutno imaju u pogledu širine njihovog portfelja aplikacija”, rekao je Terry. “Tada ćemo identificirati ovisnosti, prenijeti mudrost i raditi s njima na određivanju, a zatim osmisliti rješenje koje najbolje odgovara njihovim potrebama.”

Konačno, tvrtka planira proširiti svoju uključenost u Microsoftov prostor. OneNeck već pomaže klijentima u upravljanju složenim Microsoft Dynamics AX okruženjima i Office 365. “Više od 70% ispitanih korisnika izjavilo je da danas koriste Microsoft u značajnoj i značajnoj mjeri u svom okruženju”, rekao je. “Željeli bismo proširiti i na druga Microsoftova rješenja platforme as-a-Service koja dolaze na tržište, posebno na ona koja su fokusirana na Azure.”

Ovaj će pristup pomoći već snažnoj i raznolikoj tvrtki pružiti još veću vrijednost kao proširenje IT timova širom svijeta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me