Израснете и поддържайте своето онлайн присъствие с Regxa: Доставяне на облачни и VPS хостинг плюс реселърски решения на ниски ценови точки

TL; DR: Базираната в Курдистан Regxa е основана през 2018 г., за да доставя високоефективни уеб хостинг услуги на достъпни цени, овластяващи бизнеса да създават и развиват своите сайтове. Бързо развиващата се компания работи 24 часа в денонощието, за да осигури набор от богати на функции облачни, виртуални и дистрибуторски решения, включващи гаранции за връщане на парите и денонощна поддръжка. С непрекъснато развитие чрез страстен екип, компанията премахва пречките за навлизане в онлайн пазарите за клиенти от цял ​​свят.


За предприемачите и малките предприятия първата стъпка да бъдат в крак с търсенето на клиенти в ерата на технологиите е очевидна: станете онлайн.

В световен мащаб продажбите на електронна търговия нараснаха през последното десетилетие, като повече от 2,14 милиарда души се очаква да купуват стоки и услуги онлайн до 2021 г. И въпреки че много малки фирми сега продават своите стоки в мрежата, тези, които все още не се нуждаят от виртуална витрина за повишаване на доверието и предоставяне на жизненоважна информация за контакт.

Но собствениците на малки фирми обикновено не са в състояние да хвърлят пари на своите уебсайтове – в края на краищата те често копаят в собствените си спестовни сметки, за да финансират своите начинания..

Според администрацията за малък бизнес собствениците на малки фирми използват лични и семейни спестовни сметки, за да финансират растежа на бизнеса по-често, отколкото правят печалби и активи, кредитни карти или финансови заеми. Имайки предвид, че 23% от малките предприятия са подложени на бюджет, тъй като им липсва пари, МСП трябва внимателно да следят бюджетите си.

Regxa лого

Regxa помага на SMB да успеят с достъпни, фиксирани цени и 24/7 поддръжка.

За да помогне на тези бизнеси да изградят и поддържат онлайн присъствие, Regxa е на мисия да предостави високоефективни облачни и виртуални хостинг решения на възможно най-достъпните ценови точки.

„Откакто е създадена Regxa, всички наши щастливи клиенти никога не са искали да си тръгнат“, каза ни представител на Regxa. „Това е така, защото нашата цел е да предоставим най-добрата, най-бързата и най-сигурната услуга с най-модерната технология на най-ниски цени, така че всички партии и класове да могат да се възползват от нас.“

С непрекъснато развитие чрез страстен екип, компанията премахва пречките за навлизане в онлайн пазарите за клиенти от цял ​​свят.

Работа около часовника за осигуряване на бърз и сигурен хостинг

Не е тайна, че облачната компютри и хостинг индустрията са силно наситени. През 2018 г., когато беше основана Regxa, тя струваше приблизително 118 милиарда долара.

В тази конкурентна среда предприятията като Regxa нямат друг избор, освен да се разграничат от конкурентите. Ето защо Regxa работи с три от най-често срещаните проблеми на клиентите – цена, производителност и обслужване.

„Първата ни цел е да предоставим най-добрата услуга“, заяви представител на Regxa. „Втората цел е да помогнем на клиентите да продължат да успяват с проектите си. Нашата крайна цел е клиентите да се възползват от Regxa. “

Пакетите за уеб хостинг на компанията са добра отправна точка за повечето SMB.

Работата никога не спира в Regxa – компанията е отворена 24 часа в денонощието, 365 дни в годината. Екипът работи ден и нощ, за да подобри услугите си, да разработи продукти и да предложи на своите клиенти страхотни нови сделки. Компанията е далеч по-заинтересована от повишаване на антета за настоящите клиенти, отколкото за привличане на нови.

„Все още не се интересуваме много от рекламата“, заяви представител на Regxa. „Похарчихме само около 3000 долара за рекламна работа. Ние сме по-фокусирани в това да помагаме на хората, които използват нашата услуга. “

Regxa има щастието да има много щастливи клиенти, които разпространяват думата за хостинга на компанията, услугите на домейни и самите имейл решения..

„Почти всеки участник, използвал нашите услуги, е рекламирал повечето от услугите си за нас“, заяви представител. „Слава Богу, че сега имаме над 1000 участници, защото конкуренцията е една от целите на Regxa!“

Гама от богати на функции пакети с гаранции за връщане на пари

Хостинг решенията на Regxa управляват гамата. Компанията предлага споделени и виртуални сървъри, плюс хостинг по имейл и дистрибутор и редица услуги за домейни. Много пакети включват домейни, SSL сертификати, професионални имейл адреси и защита на поверителността безплатно.

Блогери, собственици на SMB, уеб дизайнери и разработчици често започват пътуването си с Regxa с един от бързите и достъпни планове за уеб хостинг на компанията, които включват премахване на злонамерен софтуер, DDoS защита, безплатни ежедневни архиви и 99,9% гаранция за продължаване.

Решенията на виртуален частен сървър (VPS) на Regxa са бързи, достъпни и гъвкави, съдържащи протокола NVMe (не-волатилна памет Express) за достъп до високоскоростни носители за съхранение. Всички VPS пакети се разполагат автоматично с широк спектър от опции за операционна система, включително CentOS, Debian, Ubuntu, Windows и FreeBSD.

Графика, описваща стандарта за екстремна скорост и надеждност на компанията

Regxa предлага спокойствието на клиентите, че избират надеждна и сигурна хостинг услуга.

Компанията предлага и хостинг услуги, пригодени за WordPress – полезно допълнение, което вижда как системата за управление на съдържанието се използва от почти 36% от мрежата. Фирмите, които се нуждаят от персонализиран подход, могат да се свържат с търговските представители на Regxa за индивидуална оферта.

„Ние винаги се опитваме да персонализираме нашите хостинг решения, за да отговорим на индивидуалните нужди, вместо да предлагаме надценен пакет с един размер за всички“, според уебсайта на Regxa.

Значението на превъзходната поддръжка на клиенти в хостинг индустрията е неоспоримо, особено като се има предвид, че приблизително 44% от потребителите ще преминат към нова компания или доставчик след недостатъчно обслужване. Според неотдавнашен доклад, обслужването на клиентите се очаква да стане по-важно от цената или дори от самия продукт.

Екипът, който стои зад Regxa, осъзнава, че отрицателните клиентски преживявания отдалечават потребителите завинаги. Ето защо персоналът за поддръжка на компанията е на разположение по всяко време, за да помогне чрез чат на живо или имейл.

„Ние също така вярваме, че всяка услуга, която предоставяме, трябва да отговаря на нуждите на потребителя“, каза ни представител. „Пакетите и услугите винаги се предоставят правилно, без никаква суматоха. Ако някой клиент не е много доволен от нашите услуги, ние гарантираме, че ще получи обратно парите си напълно в рамките на седем дни, без да се колебае. “

Непрекъснато развитие от страстен и отдаден екип

Отзивите на клиентите са ценен актив. Тя позволява на компаниите бързо и ефективно да идентифицират и решават проблеми, като непрекъснато подобряват клиентското изживяване. Но не всички доставчици на хостинг предлагат в това отношение. Според състоянието на Microsoft за 2017 г. в доклада за глобално обслужване на клиенти, 52% от хората по света смятат, че компаниите трябва да предприемат повече действия относно обратната връзка, която потребителите предоставят.

Regxa не е от тези компании. Всъщност домакинът изпреварва играта, тъй като активно търси принос от клиентите, за да информира бъдещото развитие.

„Винаги слушаме клиентите си“, каза ни представител. „Съветът на директорите на Regxa се събира на всеки седем дни, за да създава нови идеи и да обсъжда нуждите на нашите участници. Винаги се стремим да бъдем по-добри. “

Помага на компанията да бъде подкрепена от 13-членен екип от страстни служители, които вярват в компанията и нейната мисия да помага на клиентите да изграждат и поддържат силно присъствие в мрежата.

„Всички работим заедно на основата на уважение и любов“, каза ни представител на Regxa. „Компанията също ни обедини, както и нашата култура и вяра в любовта, усилията и успеха.“

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map