Izdvojeni stručni SingleHop za 2018. godinu – Kako strojno učenje i rastuća složenost hostinga za upravljanje utjecajem infrastrukture

TL; DR: Kao lider u svijetu upravljanih hostinga, SingleHop je savršen izbor za pokretanje naše serije istražujući izazove i trendove koji pružatelji usluga i njihovi kupci mogu očekivati ​​da će se suočiti u 2018. VP VP za unutarnju prodaju i marketing TJ Waldorf dijeli kako čikaško sjedište Tvrtka slijedi misiju kako bi postavljanje i upravljanje infrastrukturom bila što bezbolnija i učinkovitija. Prvi domaćin koji je u potpunosti automatizirao implementaciju golog metala, SingleHop nastavlja s inovacijama u strojnom učenju i automatiziranom upravljanju s više oblaka.


Nova godina znači uzbudljive nove tehnologije – i glavobolje koje idu zajedno s njihovim provođenjem. Na HostingAdvice vršimo prijavu s najbolje upravljanim WordPress-om, dijeljenim i besplatnim pružateljima usluga web hostinga kako bismo uvidjeli što je na horizontu u 2018. godini.

Na prvom mjestu je SingleHop, pionir u području inovacija u infrastrukturi. Nakon stvaranja prvog automatiziranog sustava za implementaciju poslužitelja, suosnivači Dan Ushman i Zak Boca nastavljaju tražiti načine kako uštedjeti klijentima vrijeme i IT učinkovitost.

Naglasak na automatizaciji i strojnom učenju povećava mogućnost i za SingleHop tehničare i za njihove klijente da lako upravljaju infrastrukturnim konfiguracijama koje postaju sve složenije dodatkom ponuda Amazon Web Services i Microsoft Azure.

Postupno komplicirane privatne ili multi-cloud opcije stvaraju dodatni pritisak na uvijek prisutan sukob s upravljanim hostingom koji je zadužen za održavanje svake pojedine komponente hosting okruženja. SingleHop rješava izazov jasnom dokumentacijom i procesima ukrcavanja usmjerenim na uspostavljanje točnih očekivanja kupaca, navodi VP iznutra prodaje i marketinga TJ Waldorf.

“Transparentnost je dio DNK SingleHopa od početka”, rekao je. “Sada radimo veliki korak naprijed s SingleHop AI-om i još više povećavamo taj transparentnost. To nadilazi samo infrastrukturu i produženje rada. “

Inovativno pomoću AI: SingleHop preuzima automatizirano upravljanje oblakom

Na SingleHop-u AI ne stoji za umjetnu inteligenciju, već se platforma tvrtke za konsolidirano krpanje, nadzor i upravljanje poslužiteljima oslanja na djelotvornu inteligenciju proizašlu iz automatizacije i strojnog učenja..

“Mislimo da će aplikacija strojnog učenja na sloju upravljanih usluga radikalno transformirati pružanje usluga kupcu”, rekao je TJ.

Tvrtka je najavila beta verziju samoposlužne beta verzije SingleHop AI krajem 2015. kako bi omogućila IT administratorima daljinsko upravljanje poslužiteljima na bilo kojem oblaku ili davatelju usluga s jednog središnjeg sučelja.

SingleHop logotip

Korisnici mogu upravljati s više oblaka s SingleHop AI, prema VP iznutra prodaje i marketinga TJ Waldorf.

“Želimo da iskustvo upravljanja oblakom postane proaktivnije i prediktivnije, očito, transparentno”, rekao je. “Na taj se način kupac može stvarno usredotočiti na ono što dodaje vrijednost njihovom poslovanju i unapređuje njihovu misiju, a ne samo na očuvanju zdrave i ispravne infrastrukture.”

SingleHop će objaviti opću dostupnost SingleHop AI početkom ove godine. TJ je opisao kako se razvio iz „uradi sam“ alata za povećanje pogodnosti upravljanja infrastrukturom u imovinu upravljanih usluga koja može omogućiti inovacije na nivou cijele kompanije..

“Umjesto da samo predstavljamo softver koji neko može koristiti da bi sam radio ove stvari, prepoznali smo da je prava vrijednost u stvarnom radu koji se odvija iza kulisa”, rekao je TJ. “IT radnici moraju se razvijati i dodavati vrijednost svom poslu, a ne samo kliknuti gumbe i držati svjetla. Iako su oni prije samo nekoliko godina bili odgovorni za održavanje poslužitelja, sada moraju razmišljati o novim i inovativnim načinima pružanja usluga na mreži. “

Više opcija oblaka znači pomoći kupcima da odaberu pravi fit

Početkom 2017. tim SingleHop predstavio je potpuno upravljane platforme za AWS i Azure koje uključuju sveobuhvatna rješenja u arhitekturi, upravljanju i optimizaciji..

S više mogućnosti koje bi mogao odabrati, TJ je rekao da je SingleHop – koji također nudi opsežne privatne mogućnosti hostinga u oblaku – vidio sve složenije zahtjeve i pitanja kupaca.

“Prije nekoliko godina, samo bi uskočili s jednim dobavljačem i učinili sve sa tim jednim domaćinom”, rekao je. “Sada, s obzirom da su različite usluge prevladavajuće i zamršenije, kupci osiguravaju da njihove usluge budu podržane na točno pravoj platformi.”

Iako bi kupci mogli doći na SingleHop tražeći prelazak na AWS, TJ je rekao da je tim proveo dosta vremena naučeći složene detalje o troškovima, performansama, pouzdanosti i upotrebljivosti svake platforme kako bi mogao dati najjače preporuke. Rekao je da “značajan postotak” kupaca koji traže Azure i AWS umjesto da završe na privatnom oblaku SingleHop.

“To nije zato što ih guramo na taj način, već naprotiv, to je kako razgovori prolaze nakon razumijevanja onoga što zapravo žele postići”, rekao je. “Kad čuju” oblak “, razmišljaju o Velikoj trojki, ali tamo je i više od toga, a u mnogim su slučajevima te alternative pogodnije onome što pokušavaju postići.”

Uloga upravljanog hostinga u zaštiti kupaca od prijetnji sigurnosti

Kada razgovara s klijentima o osiguravanju njihovog okruženja za hosting, TJ često vodi prilično mračnu, ali pragmatičnu rutu – iskorištavanja i upada su „ako“, a ne „kada“.

“Napad će se vjerojatno dogoditi u nekom trenutku”, rekao je. “Potičemo ih da poduzmu mjere predostrožnosti i korake kako bi zajedno sa nekim tko stvarno zna što čine kako bi spriječili bilo kakvu stvarnu štetu njihovom marku ili njihovoj reputaciji.”

Snimke zaslona sigurnosnih alata SingleHop

Kako raste potreba za sigurnošću, tako se povećava i uloga koju upravljaju domaćini u zaštiti kupaca, rekao je TJ.

Sigurnosna zaštita SingleHopa pokriva temeljne fizičke potrebe za mrežnom, računom, poslužiteljem i aplikacijama za sve kupce. Organizacije također mogu dodati upravljane usluge za oporavak od katastrofe, poštivanje sigurnosnih kopija, sigurnosno kopiranje izvan mjesta i ublažavanje DDoS-a.

“Potreba za sigurnošću raste iz mjeseca u mjesec u ovom trenutku”, rekao je TJ. „Kao upravljani pružatelj usluga hostinga svoju ulogu proaktivno pomažemo svojim kupcima i educiramo tržište o tome koji su ti rizici, kao i o najboljim praksama. Na taj način naši kupci mogu biti što dalje ispred krivulje. “

Što slijedi u 2018. godini: Strojno učenje i rješenja u više oblaka

S velikim snažnim prelaskom SingleHop AI-a u opću dostupnost tijekom prvog dijela 2018. godine, TJ je rekao da je tvrtka u dobroj situaciji da nastavi gurati naprijed s inovativnim tehnologijama.

“Budući da su strojno učenje i umjetna inteligencija toliko novi i počinju stjecati toliko privlačnosti, bit će zaista zanimljivo vidjeti gdje to postoji i kako to izgleda od godine dana”, rekao je. “Iznutra smo zaista uzbuđeni zbog toga i osjećamo se kao da smo na vodećoj granici stvari.”

Pružanje klijentima sveobuhvatnog multi-cloud portala da vide unutarnje funkcioniranje upravljanih okruženja AWS, Azure i SingleHop biće dobra prednost za preventivno održavanje i proaktivno upravljanje, kaže TJ.

“Počinjem sve više viđati u medijima i u industriji hostinga o prediktivnoj analitici”, rekao je. „Stvarno osjećamo da smo, prema svemu što smo stigli ove godine, ispred krivulje u odnosu na veliko natjecanje. To integriramo u rješenje upravljanih usluga koje pružamo kako bismo svojim kupcima pružili predvidljiviji i transparentniji put do uspjeha. “

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me