Издръжливата серия на лаптопи на Acer на TravelMate печели наградата за избор на нашия редактор ™ за портативни бизнес компютри

TL; DR: Тъй като повече задачи стават мобилни, предприятията – от малки и средни предприятия до предприятия – разчитат на преносими технологии, за да позволят на работната си сила да бъде в крак. Независимо дали това включва пътуване, среща с потенциални клиенти или просто свършване на работа извън офиса, Acer изгражда продукти, за да помогне на компаниите да работят с максимална ефективност. Със своята серия лаптопи TravelMate, работниците могат да донесат мощна обработка на пътя. Продуктите на TravelMate са създадени, за да издържат на строгостта на пътуването и начина на живот в движение. За способността си да даде на всеки бизнес размер тласък на производителността – особено далеч от офиса – серията TravelMate на Acer спечели наградата за избор на нашия редактор ™ за портативни бизнес компютри.


Въпреки че бюрото винаги ще бъде свързано с работното място, то вече не е единственото място, на което трябва да свършим работата. Независимо дали е в конферентна зала, в самолет или у дома, работниците често трябва да изпълняват задачи на високо ниво, които изискват повече изчислителна мощност и гъвкавост, отколкото много лаптопи предоставят.

Тази сила е причината настолните компютри, въпреки липсата им на преносимост, да останат основен за бизнеса. Acer, напреднала компания за електроника със седалище в Тайван, видя нарастващата нужда от мобилност в бизнеса, особено за малки и средни предприятия, като възможност за изграждане на решение както за професионалисти, така и за хора, които трябва да бъдат свързани с бюрата си..

Лого на Acer

Acer се ожени за изчислителната мощ и сигурност на десктоп с преносимостта на лаптоп при проектирането на своята серия TravelMate. Но компанията добави и издръжливост и гъвкавост към линията, като изгражда лаптопи, за да не само да абсорбира шокове, възникнали по време на пътуване, но и да осигури живота на батерията, необходим за целодневната производителност.

Поради ангажираността на Acer към технологията, която повишава ефективността както на бизнеса, така и на работниците от всяка точка, неговата серия лаптопи TravelMate спечели наградата на нашия редактор за избор на портативни бизнес изчисления..

Разширени решения за бюджетните SMBs, които трябва да се конкурират

Малките предприятия разчитат на технологии, за да повишат ефективността, да изпълняват бизнес задачи на високо ниво и да са в крак с клиентите. Но технологията също трябва да бъде рентабилна, тъй като повечето SMB не могат да си позволят да харчат пари за решения, които не са доказани.

Acer отговори на тази нужда чрез иновативни лаптопи, които осигуряват мощност и скорост на ценова точка, достъпна за по-малките търговци на дребно. Плюс това, надеждните функции за сигурност са включени в линията TravelMate на Acer, защото много потребители на малки фирми нямат лукса на ИТ отдела.

Снимка на серията на Acer TravelMate P2

Серията TravelMate P2 на Acer е създадена, за да осигури мощността, от която се нуждае бизнесът на достъпна цена.

Серията TravelMate P2 е създадена, за да осигури на бюджетните компании компютърни възможности и издръжливост, необходими за ежедневната работа. Ноутбуците съдържат процесори на Intel и до 16 гигабайта памет за бързо изпълнение на задачите. Тази скорост може да бъде благодат за собствениците на фирми, работещи от дома, които трябва да правят корекции в инвентара, график или счетоводство своевременно.

Възможностите за обработка на ноутбука и живота на батерията са предназначени за пътувания, дълги срещи и сложни натоварвания. Сигурността също е вградена в P2 със скенер за пръстови отпечатъци за влизане и порталът Acer ProShield за добавяне на допълнителен слой защита за данни, съхранявани в бележника.

Снимка на серията на Acer TravelMate P4

Серията лаптопи TravelMate P4 подобрява скоростта на P2 и добавя функции за сигурност като четец на SmartCard.

Серията лаптопи TravelMate P4 отнема технологията още повече с по-бърз процесор на Intel, камера с по-висока разделителна способност за видеоконференции, лесни подобрения на паметта и повече портове за бърза интеграция с други устройства. Серията P4 може да се похвали и със специализиран скенер за пръстови отпечатъци и четец на смарт карти, които могат да се използват за двуфакторно удостоверяване или за разрешаване на онлайн плащания с кредитна карта.

С P2 и P4 SMBs могат да се възползват от изчисленията на високо ниво отвсякъде и също така да бъдат уверени в дълготрайността на своите технологии. А Acer има по-модерни опции за предприятия или собственици на предприятия, които се нуждаят от още повече преносимо захранване.

Защита и производителност на ниво предприятие за мобилна работна сила

Някои от най-големите компютърни изисквания се наблюдават на ниво предприятие, тъй като информацията се движи бързо и трябва да се оцени и да се действа също толкова бързо. Тези важни решения могат да включват висши ръководни кадри, седнали в заседателна зала или професионалисти, които често правят пътувания из страната, за да сключат сделки.

Снимка на лаптоп от серията Acer P6

На TravelMate P6 моделите потребителите получават зашеметяващ пълен HD дисплей и функции като ергономична клавиатура с подсветка.

Серията TravelMate P6 на Acer е подходяща да процъфтява при тези бизнес условия. Изградени да бъдат леки за улесняване на пътуването и преносимостта, те предлагат вградена, водеща в индустрията безжична връзка. Преносимите компютри могат да бъдат конфигурирани до процесор Intel® Core ™ i7 и 20 GB памет, за да дадат на професионалистите много компютърна мощност в машина, която тежи само 3,31 паунда.

Линията P6 също има подобрени визуализации и функции за комфорт, функция и сигурност. Лаптопът има пълен HD екран, HDR уеб камера, ергономична клавиатура с подсветка, USB 3.0 портове и осемчасов живот на батерията. И може да бъде свързан към монитор чрез док Acer, за да осигури гъвкаво, богато работно изживяване на работния плот.

Серията P6 на Acer също спечели много признания, отличени с награди Red Dot и през 2015 и 2014 г., както и награда за дизайн на продукт на International Forum (iF) през 2014 г..

Както и в останалите серии от TravelMate, P6 е вградена най-високата сигурност. Със своя скенер за пръстови отпечатъци влизането става по-бързо и по-сигурно, а всичките ви файлове остават в безопасност – дори в случай, че лаптопът бъде откраднат.

Екранна снимка на лаптопа Acer X3

Серията TravelMate X3 има лек алуминиев калъф, бърз процесор и батерия, която издържа 10 часа.

TravelMate X3 подобрява някои от физическите характеристики на P6 с изцяло алуминиев корпус, заоблени ръбове и тънък дизайн. Но той също така удря удар с процесор Intel® Core ™ i7 и 10-часов живот на батерията за още по-дълги работни сесии.

Помощ на бизнеса да управлява стабилни работни натоварвания отвсякъде

Работата на бюрото от 9 до 5 просто не е норма за повечето професионалисти днес и те се нуждаят от оборудване, което може да бъде в крак с по-бързи темпове. Ето защо Acer разработи своята TravelMate серия за опаковане на процесорна мощ в издръжлив, но преносим хардуер за работници и бизнес собственици в движение.

С много различни модели от четирите серии, TravelMate се превърна в надеждно име в преносимите компютри на всяко ниво на бизнес. Линиите P2 и P4 например получават от малкия бизнес нужната технология на правилната цена. Междувременно, серията P6 и X3 предлагат повече функции и мощност за обработка, за да се свърши работата по-бързо – на по-добри цени от много сходни лаптопи, когато оборудвате по-голяма работна сила.

Acer изтегли трудния подвиг на комбиниране на форма, функция, преносимост и издръжливост в една линия преносими компютри. Ето защо серията TravelMate спечели наградата за избор на нашия редактор за портативни бизнес компютри.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me