HostZealot i izvršni direktor Daniel Ieromka koriste strastveni pristup korisničkoj podršci prilikom izgradnje globalne mreže web hostinga

TL; DR: Nazvan zbog zanosnog entuzijazma tvrtke oko održavanja web stranica kupaca brzinom munje, HostZealot nastoji pružiti personaliziraniju alternativu masovnim pružateljima usluga hostinga. Generalni direktor Daniel Ieromka podijelio je posvećenost tvrtki izgradnji snažne i ekonomične globalne mreže koja je uz učinkovitu automatizaciju i korisnu podršku kupcima rezultirala stalnim, širokim rastom.


Kad je Daniel Ieromka radio za tvrtku koja se bavila vanjskim IT, razvojem i tehničkom podrškom, redovito mu je trebao izvoriti web hosting infrastrukturu i poslužitelje za druge tvrtke. Nakon nekog vremena, međutim, želja da se poveže s klijentima potaknula ga je da se sam udalji.

“Shvatio sam da mogu učiniti više od pružanja usluga kupcima s kojima nemam kontakt”, rekao je. “Počeli smo ispočetka s nekoliko unajmljenih poslužitelja i počeli smo pružati web hosting i namjenske poslužitelje.”

Daniel je pokrenuo HostZealot 2009. godine i brzo se povećao zajedno s malom, ali lojalnom korisničkom bazom – kako su klijentske tvrtke rasle, tako i njihove potrebe za hostingom. Danas HostZealot održava osam točaka prisutnosti širom svijeta, uključujući London, Hong Kong i Seattle. Kao što ime sugerira, HostZealot pokreće strast za inovacijama i suradnjom na web hostingu.

“To je naš glavni cilj: širiti svoj entuzijazam za ono što radimo”, rekao je Daniel. “HostZealot nije veliki igrač na tržištu, ali možda smo brži ili fleksibilniji od konkurencije.”

Pružanje zvjezdaste podrške, automatizacije i sigurnosti od 2009

Kao kompanija koja se prvi bavi ljudima, neke od najvećih prodajnih mjesta HostZealota su cijene, praktično postavljanje i izvrsna korisnička podrška. HostZealot nudi zajednički hosting i Linux VPS za one s manjim proračunima, dok je namjenski i Windows VPS hosting dostupan za tvrtke kojima je potrebna dodatna pohrana i performanse. Bez obzira koji korisnik hosting plana odabere, oni mogu automatizirati ponavljajuće procese, poput skeniranja zlonamjernog softvera i sigurnosnih kopija.

“Mnogo kupaca, naravno, zahtijeva određenu konfiguraciju, ali sve dok je poslužitelj u ormarima, sve je automatizirano”, rekao je Daniel.

Grafika usluga HostZealot

Pokrenut 2009. godine, HostZealot nudi čitav asortiman dijeljenog, VPS-a i namjenskog poslužitelja za hosting globalnim kupcima.

Tehnički tim HostZealot-a na zahtjev ili potpunu poslužitelj dodatno pojednostavljuje korisničko iskustvo, rekao je, dodajući da je tim osmislio postupak implementacije što jednostavniji za korisnike. Uz toliko automatiziranih procesa, tim za podršku HostZealota može impresivnom brzinom riješiti preostale zahtjeve.

“To nije nešto što velike kompanije uvijek nude”, rekao je Daniel. “S njima možete očekivati ​​odgovor za 24 sata ili više. Naš odgovor je obično u roku od 15 minuta, a mi dajemo sve od sebe da lijek dostavimo u roku od sat vremena. “

Uz brzu korisničku podršku i pojednostavljena podešavanja, HostZealot pruža kupcima duševni mir putem poboljšane sigurnosti i suvišnog prostora za pohranu. Svaki VPS ili namjenski poslužitelj ima zaobilaznu vezu putem IPMI-ja ili VNC-a koji je dostupan samo željenom korisniku, a daljinski upravljač s hwileom za kritične radnje poput ponovnog pokretanja dostupan je na klijentskom portalu.

“Visoka sigurnost je ključna”, rekao je Daniel. “Svi naši poslužitelji defaultno imaju IPMI pristup koji je zaštićen VPN-om tako da ga privatno može povezati samo određeni kupac.”

Munja brze veze putem optičkih vlakana

Osim što je tvrtka naglasila podršku, automatizaciju i sigurnost, HostZealot nudi brze i pouzdane servere koje pokreću SSD-ovi i širok spektar Intelovih procesora. Ovi poslužitelji izvorno podržavaju IPv6 protokol, dok su ormari međusobno povezani vlaknastim kablovima kako bi se osigurao dovoljan mrežni kapacitet.

Vlaknasti kablovi sastoje se od različitih polimera stakla koji omogućuju prijenos na većim širinama opsega i većim udaljenostima od svojih prethodnika što ih čini sve popularnijom opcijom za hosting nekih od najvećih i najvažnijih web stranica na webu.

Kao najnoviji trend brzih internetskih veza, vlaknaste veze omogućavaju HostZealot-u da ponudi neke od najbržih brzina poslužitelja na raspolaganju. Pouzdana brzina i performanse bitni su za svakodnevno poslovanje, posebno za one koji se oslanjaju na daljinski pristup.

Budući da su kašnjenje i pouzdano produženje rada glavna briga bilo kojeg webmastera, HostZealot se udružio s CenturyLink, jednim od najvećih svjetskih prijevoznika vlakana. Cogent, GTT, Hurricane Electric i Telia su među ostalim prijevoznicima koji su dostupni u mreži s više domova. Kupci HostZealot mogu odabrati konfiguraciju uzlazne linije koja zadovoljava i ograničenja cijene i potrebe za napajanjem.

“Nazvao bih te tvrtke temeljem Interneta, jer su zaista svugdje”, rekao je Daniel. “Ponosan sam što smo s njima sklopili ugovore koji nam pomažu u održavanju stabilnih operacija i pružaju rješenja s nižim kašnjenjem za one koji se bave premium opterećenjem.”

Poboljšanje UX-a pomoću potpuno novog portala za korisnike

Otkad je tvrtka pokrenuta 2009. godine, HostZealot je podvrgnut nekoliko revizija i proširivanja kako bi zadovoljio stalno rastuće potrebe vlasnika web mjesta. Najnovija promjena uključuje novi portal za korisnike koji dodatno automatizira zadatke poput postavljanja poslužitelja i SSL registracije. S obzirom da je GDPR krajnji rok na horizontu, rekao je da su SSL certifikati najvažniji za vlasnike web lokacija.

“Uložili smo puno posla u naš portal za korisnike, koji se temelji na nekim rješenjima koja su već na tržištu, kao što su WHMCS i Solus”, rekao je Daniel.

Snimka zaslona portala kupaca HostZealot

HostZealot nedavno je pokrenuo novi, prilagođeni portal za upravljanje računima kako bi kupci istaknuli upotrebljivost.

Tvrtka se također priprema za pokretanje modula za financiranje računa u ljeto 2018. godine dizajniranog kako bi kupcima HostZealot-a pružila sveobuhvatan pregled mjesečnih troškova i planiranih datuma obnove usluga..

Uz detaljnu statistiku upotrebe i predvidljiviju naplatu, kupci mogu planirati preciznije proračune i bolje mjeriti kada treba povećati. Kao i uvijek, prema riječima Daniela, ta su poboljšanja nadahnuta povratnim informacijama kupaca.

“Svakodnevno dobivamo povratne informacije i pokušavamo smisliti kako dalje poboljšati korisničko iskustvo”, rekao je. „Naš je glavni fokus na kupcu. Uvijek dolaze prvi. “

Sljedeće: Novo web mjesto za višejezičnu podršku

Uz novi portal za korisnike, HostZealot preuređuje svoju web stranicu kako bi obuhvatio bazu znanja i detaljne blogovske postove radi korisničke koristi. Dodatne informacije pomoći će kupcima da sami dijagnosticiraju i riješe neke od najčešćih problema, rekao je Daniel, koji je dodao da će se web mjesto usko povezati s obnovljenim računom računa i sustavom podrške..

“Čim pokrenemo web stranicu, sljedeći korak će biti dodavanje novih jezika korisničkoj podršci”, rekao je.

Kako se povećava i diverzificira baza korisnika HostZealot, potreba za više lokaliziranim poslužiteljima i jezicima podrške postaje očiglednija, rekao je Daniel. Tvrtka trenutno nudi podršku na engleskom i ruskom jeziku, ali rastuća baza kupaca u Sjevernoj Americi i Europi znači da će HostZealot uskoro dodati podršku španjolskog i njemačkog jezika.

Daniel nam je također rekao kako je HostZealot u ranim fazama razvoja platforme za upravljanje infrastrukturom koju svaka organizacija – uključujući i druge hosting tvrtke – s neovisnim poslužiteljima može koristiti.

“Kada ste davatelj usluga koji radi s nekoliko datacentra i tvrtki, trebate upravljati svime u različitim područjima klijenata”, rekao je Daniel. “Primjera radi, uz pomoć ostalog prostora unosite sav hardver koji posjedujete, a on će pratiti rezervne dijelove.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me