HostUS: Uzimanje industrije olujom s kvalitetnim rješenjima za hosting za startapove, SMB i hobiste širom svijeta

TL; DR: U samo pet godina, HostUS je privukao više od 30 000 kupaca širom svijeta svojim vrhunskim zajedničkim, virtualnim i namjenskim rješenjima za hosting poslužitelja. Uspjeh tvrtke u velikoj mjeri zaslužan je internim pristupom infrastrukturi, potpuno upravljanim VPS paketima i prilagođenom upravljačkom pločom, koji su razvijeni kako bi pomogli velikim i malim preduzećima da vode efikasnije i povećavaju profit na mreži , Iako HostUS planira daljnje širenje u cijeloj Europi, tvrtka ostaje posvećena personaliziranoj podršci putem svog bliskog tima stručnjaka..


Kad se HostUS spremao za pokretanje 2012., suočio se s industrijom hostinga koja je postala vrlo zasićena i činilo se da ima malo prostora za novopridošle. Veliki pružatelji usluga koji su upravljali prostorom opsluživali su milione tvrtki širom svijeta i zasjenili su manje domaćine pokušavajući pridobiti dio tržišnog udjela.

Međutim, malo LLC poduzeće iz Delawarea trebalo je promijeniti igru. Alexander McNeil znao je da je sve veći broj vlasnika web mjesta umorio od ubacivanja novca u džepove bezličnih korporativnih hostinga koji se nisu brinuli za brigu o kupcima. Stoga je sastavio tim i pokrenuo HostUS kako bi webmasterima pružio personaliziraniju i ekonomičniju mogućnost hostinga.

“Započeo sam s HostUS-om s vizijom pružanja jeftinijeg hostinga web stranica od većih pružatelja usluga”, rekao je Alexander.

Alexander McNeil je glava i logo HostUS

Alexander McNeil osnovao je HostUS kao jeftiniju, personaliziraniju alternativu velikim pružateljima usluga hostinga.

Kako bi se istaknuo među svojim konkurentima, HostUS se proširio dodavanjem više mogućnosti s vremenom – zadržavajući taj izvorni pristup jednostavnosti i lakoći upotrebe.

“Za početak nismo bili domišljati web domaćin, ali kako smo postajali sve popularniji, počeli smo se širiti”, rekao je Alexander. „Naš je glavni cilj pružiti solidnu uslugu uz nisku cijenu.“

Da bi realizirao taj cilj, HostUS je prihvatio stopostotni interni pristup infrastrukturi i prilagođenom softveru. Prostor za hosting znatno se promijenio otkako je osnovan HostUS. Iako webmasteri i dalje traže napajanje svojih web stranica, današnji poduzetnici i tvrtke također grade aplikacije, rudarstvo podataka, koriste udaljeno pohranjivanje i još mnogo toga, za što su potrebna snažna rješenja za hosting. I zbog svoje predanosti evoluciji s potražnjom na tržištu, HostUS je sposoban potaknuti ove slučajeve moderne uporabe.

Probijanje na zasićeno tržište sa 100% unutarnjom infrastrukturom

Kad je HostUS stupio na scenu, tvrtka se uspjela probiti na zasićeno tržište hostinga arhitektirajući vlastiti hardver i softver. U početku je tvrtka nudila samo preprodavače i zajednički hosting, te je morala djelomično dati outsourcing svojim zaposlenicima da bi bili u toku s rastom potražnje.

Nakon primjene KVM VPS hostinga i proširivanja svog podatkovnog centra, HostUS se rebrendirao kao potpuno interni dobavljač..

“Budući da se domaćin s niskim proračunom pojavljuje na tržištu, bilo je teško steći povjerenje na popularne internetske forume i unutar različitih hosting zajednica”, rekao je Alexander. “Mnogo je potrošača imalo loših iskustava s domaćim web domaćinima, pa su se odlučili pridržavati skupljih, većih hosting tvrtki.”

Fotografija stalka za poslužitelj HostUS

Kako bi se istaknuo od neučinkovitih proračunskih domaćina na tržištu, HostUS nudi visoko produženje rada sa 100% unutarnjom infrastrukturom.

Suočeni s jakom konkurencijom ovih većih pružatelja usluga, odluka da zadrži stvari unutar kuće i cijene niske pomogla je HostUS-u da se istakne kao visokokvalitetni domaćin koji je i dalje lagan u novčaniku. Budući da ima potpunu kontrolu nad infrastrukturom, HostUS može klijentima ponuditi mir i personaliziranu podršku.

A smanjenje outsourcinga omogućuje HostUS-u da drži cijene niskim.

“Tijekom godina mnogo smo stvari pretvorili u svoje vlastite stvari”, rekao je Alexander. “Naša VPS upravljačka ploča (OpenVZ i KVM) sve je po mjeri i kreirao je prvenstveno Andrew, naš vodeći programer za sve projekte.”

Sa svojim prilagođenim softverom i internim upravljanjem poslužiteljem, HostUS nudi ono što drugi domaćini niske cijene ne mogu.

Pristup usmjeren prema kupcu koji nudi visoku prilagodbu & podrška

Osim niskih cijena i transparentnosti u pogledu opreme za domaćinstvo, HostUS stavlja snažan naglasak na korisničku podršku, što sjaji u prilagođenom softveru i hosting paketima.

“Moja ponosna interna tehnologija je naš Breeze Panel (VPS Control Panel), koji oglašavamo kao” Jednostavno, jednostavno i intuitivno “, rekao je Alexander. „Naš je glavni cilj automatizirati što je moguće više stvari – ne smanjiti interakciju podrške, već više usmjeriti i ubrzati akcije za naše kupce.“

Nudeći intuitivan i jednostavan za upotrebu softver, HostUS se može više usredotočiti na veće probleme s kojima se suočavaju korisnici.

Snimka zaslona korisničkog sučelja Breeze

Kroz svoju kratku povijest HostUS je nastavio graditi inovacije, uključujući i svoj vlastiti upravljački panel Breeze.

HostUS korisnicima pruža prilagođeni upravljački panel koji se može pohvaliti raznovrsnim jedinstvenim značajkama, uključujući složenu HTML5 konzolu. Upravljačka ploča omogućuje korisnicima da zatraže IP adrese, montiraju ISO datoteke, dodaju ili uklone SSH ključeve te omoguće ili onemoguće module na zahtjev.

“Ovo su samo neke od značajki kojima kupci imaju pristup nadohvat ruke”, rekao je Alexander. “S automatizacijom je manja potražnja za podrškom i brže možemo odgovoriti na karte.”

HostUS želi riješiti ulaznice za podršku u roku od sat vremena i brže pružiti pomoć. Osim namjenskog i zajedničkog hostinga, HostUS nudi registraciju domena, potpuno upravljani VPS hosting i podešavanja čvorova koji omogućuju optimizirane performanse.

Držanje koraka s tržišnim trendovima kroz unutarnju inovaciju

Kako bi ostao konkurentan, HostUS je morao i dalje biti inovator. Pored zvjezdane korisničke podrške, lako upravljanog hardvera i softvera, te proračunskih cijena, osnovna misija tvrtke je pružanje najkvalitetnije usluge uz najučinkovitiji omjer cijene i performanse..

„Jedno od najatraktivnijih prodajnih mjesta našim kupcima i potencijalnim klijentima je kako možemo pružiti niskobudžetnu uslugu izvanrednih performansi“, rekao je Alexander. „Toliko smo se proširili kao posao jer otkrivamo da kupci godinama ostaju s nama.“

Jedan od najvećih izazova s ​​kojim se mali domaćini suočavaju je održavanje dosljednih cijena, dok se istovremeno bori s postupnim padom performansi poslužitelja. Osim komponenti za starenje, hardver brzo zastareva i veći domaćini s većim proračunima mogu se brže inovirati od manjih tvrtki.

Označavanje lokacija centra podataka HostUS na karti

S centrima podataka koji obuhvaćaju četiri kontinenta, HostUS pruža kvalitetnu podršku i niz moćnih hosting rješenja.

Nadalje, ostali davatelji s ograničenim čvorovima za rad s poslužiteljima koji često preopterećuju previše korisnika.

“S domaćinima proračuna uobičajeno je da se performanse s vremenom smanjuju, jer ti pružatelji teže stavljati više kupaca u čvorove kako bi uštedjeli novac i preopteretili ih”, rekao je Alexander. “Međutim, mi uvijek nadgledamo naše čvorove i osiguravamo najbolje što možemo da imaju solidno radno vrijeme i da su uvijek uspješni.”

U skladu s duhom inovacije, HostUS planira implementirati nove značajke u skladu sa zahtjevima tržišta. Alexander nam je rekao kako snažne prodajne točke tvrtke i lojalna korisnička baza omogućuju mu da ostane konkurentna i ponudi nešto jedinstveno u području budžetskog hostinga.

“U posljednje vrijeme radimo na novim linijama proizvoda koje planiramo uskoro otkriti”, rekao je. „Kako pokušavamo zadržati što više stvari u svojoj kući, ponekad može potrajati i malo duže dok se otkriju nove linije proizvoda koji su u skladu s trendovima u industriji. Međutim, kada objavimo nove usluge i linije proizvoda, oni su na tržištu vrlo omiljeni. “

Proširenje na kontinente uz održavanje bliskog tima

U samo pet kratkih godina, HostUS je uspio prikupiti veliku, lojalnu korisničku bazu. Rješenja tvrtke pokreće 10 centara podataka širom svijeta i mali, ali posvećen tim. Zahvaljujući svom brzom rastu, HostUS planira proširiti svoje osoblje tako da uključuje i timove iz Europe.

“Naš današnji tim čini grupa od četiri stalna osoblja i svi blisko surađujemo na pružanju 24-satne, svakodnevne podrške”, rekao je Alexander. “Imamo kontakte i izvođače na zahtjev kada nam je potrebno više osoblja za veće projekte ili implementacije, poput otvaranja novih lokacija.”

Upućen u 10 lokacija širom svijeta mali je tim radnika na daljinu koji uživaju u putovanjima širom Velike Britanije i okolnih područja, stvarajući posebno jaku povezanost između svoje dobro uspostavljene podružnice u SAD-u i njezine europske podjele koju uskoro treba proširiti..

Izgradnjom toliko novih lokacija u kratkom vremenu, HostUSov tim smatra se spremnim iskoristiti se na globalnom tržištu.

“Uvijek smo u potrazi za proširivanjem svoje baze podataka”, rekao je Alexander. “U posljednje vrijeme uvelike se širimo u Velikoj Britaniji i EU-u i trudimo se poboljšavati svaki dan.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me