Host Mayo nudi skalabilne hosting i web rješenja za koja mogu utjecati tvrtke svih veličina – od startapa do poduzeća

TL; DR: Host Mayo osnovan je prije pet godina u Pakistanu, a već je izgradio posvećenu korisničku bazu koja se temelji na njegovim web uslugama i prijedlogu vrijednosti. To je zato što strategija proizvoda web-domaćina, etos cijena i predanost svestranim značajkama osiguravaju skalabilnost koju tvrtke za e-trgovinu trebaju rasti. Host Mayo opslužuje klijente od početnih poduzeća do onih sa poslovnim zahtjevima, a njegova rješenja dizajnirana su tako da udovolje njihovim modernim potrebama. Tvrtka također nudi razne mogućnosti s dodanom vrijednosti, uključujući snažnu podršku za širok raspon operativnih sustava.


Mnogi pružatelji web hostinga bacaju široku mrežu širom svijeta u nadi da će privući što više kupaca koji žele doći do svojih vlastitih tržišta – ili se uključiti u globalno. Ta strategija često pomaže tvrtkama privući dovoljno kupaca da nastave razvijati konkurentni brend.

Tek nakon što uspješni domaćini cementiraju globalnu bazu kupaca, razvijaju ponude i podršku specifične za regiju kako bi pomogli tvrtkama da rastu na jedinstvenim tržištima. Takav pristup odozdo ne ide uvijek u skladu s promjenjivim potrebama lokalnih tvrtki za e-trgovinu – ili poduzetnicima koji se pokušavaju probiti na svoja tržišta..

Ali regionalni pružatelji usluga hostinga koji počinju iz temelja razumiju dinamiku promjena na lokalnom tržištu i mogu brzo reagirati, rekao je Waqass Khalid, vlasnik Host Mayo, pružatelja usluga hostinga sa sjedištem u Pakistanu.

Evolucija logotipa Host Mayo

Domaćin Mayo izgrađen je s regionalnom perspektivom i pomaže svjetskoj bazi klijenata da dosegne Pakistan.

Domaćin Mayo apelira na regionalne kupce koji možda nemaju detaljnu tehničku stručnost za rješavanje svojih problema s web hostingom, ali mogu prepoznati prednosti davatelja usluga s fokusiranim rasponom usluga i modelom cijena koji donosi vrijednost.

Waqass je također rekao da razumije da trošenje više novca na rast marke Host Mayo može rezultirati sviješću, ali to neće nužno privlačiti kupce. Umjesto toga, on se usredotočuje na stvaranje Host Mayo povoljne kombinacije cijene i performansi. I Waqass je rekao da vjeruje da će klijenti dovesti do prelaska s jeftinih, ali rizičnih alternativa za hosting u regiji i šire.

“Domaćin Mayo fokusiran je na pružanje usluga koje su barem jednake ostalim glavnim pružateljima usluga u industriji – ali po iznimnoj cijeni”, rekao je Waqass.

Od svog osnivanja 2015. godine tvrtka sa sjedištem u Lahoreu gradila je poslovanje na uvjerenju da kupci web hosting proizvoda trebaju personaliziraniju uslugu i podršku nego što ih tržišni rivali mogu pružiti.

Model cijene koji nema kompromisnu vrijednost

Srce vrijednosti koju pruža Host Mayo je njegova posvećenost pružanju klijenata u svojoj regiji – i onima koji je žele dostići – s istom razinom usluge koju nude globalni pružatelji usluga, ali uz nižu cijenu.

“Nudimo standardne usluge po cijenama daleko ispod onoga što bi veliki igrači naplaćivali”, rekao je Waqass. „Taj je cilj pod motom naše tvrtke„ Hosting za pametne ljude “. Također odražava našu viziju osiguravanja klijentima da razumiju da nudimo izvanredne usluge u djeliću troškova. Naši klijenti pametni su razumjeti to i neće ih osvojiti poznate robne marke niske kvalitete usluge. “

Tvrtkov portfelj nudi standardne opcije koje kupci očekuju, uključujući osnovne, poslovne i WordPress web hosting. I svaki paket dolazi s nizom besplatnih značajki: migracija cPanela prema potrebi, podrška za višestruku PHP verziju, više gigabitne portove i MariaDB bazu podataka.

Snimak ekrana natpisa Host Mayo

Filozofija domaćina Mayo je pružiti robusne mogućnosti web hostinga kupcima koji razumiju njihovu vrijednost.

Na prednjoj strani poslužitelja dostupne su opcije virtualnih privatnih poslužitelja (VPS) i namjenskog poslužitelja bez dodatnih troškova. Tvrtka je dodala značajku Looking Glass koja omogućava klijentima da brzo testiraju performanse i brzinu svojih poslužitelja i vide što im treba.

“Domaćin Mayo je puno porastao od svog pokretanja prije pet godina”, rekao je Waqass. „Počeli smo s prodajom hosting usluga i radili smo samo lokalno u Pakistanu. Međutim, ubrzo smo shvatili da je potreba za pristupačnijim web hostingom sve globalnija. “

U to je vrijeme većina ljudi u regiji poznavala samo pružatelje hostinga za velika imena, a oni širom svijeta koji su željeli raditi na pakistanskom tržištu imali su nekoliko mogućnosti.

„Mislili smo da postoji prilika za kontakt i predstavili smo svoje usluge na nekoliko foruma. Dobili smo pozitivan odgovor i od tada neprekidno proširujemo svoje usluge “, kazao je Waqass.

Mogućnosti skaliranja odgovaraju zahtjevima rasta kupaca

Proširenje domaćina Mayo odražava razvoj napora kupaca posljednjih godina. Prema Waqassu, skalabilnost je bila najveća potreba za hostingom.

„Proširili smo asortiman naših proizvoda koji pokrivaju sve hosting proizvode. Dakle, sada nudimo sve, od jednostavnog web hostinga do VPS-a na razini poduzeća i namjenskih servera s prvoklasnom podrškom i produženim vremenom. Naši paketi dizajnirani su za osobne, male poslovne i korporativne klijentele kojima je potrebna kvalitetna i personalizirana podrška “, rekao je Waqass.

Tvrtka je također pokrenula satelitsku web stranicu Mayo Host koja je usmjerena na povoljnije pakete ulazne razine.

“24-jezgreni poslužitelji Intel Xeon domaćina Mayo nalaze se u američkim centrima podataka, a mi planiramo više datacentra”, rekao je Waqass. „Naša tehnička podrška omogućuje nam opsluživanje raznolike baze klijenata širom svijeta.“

U svoje vrijeme na čelu Host Mayo, Waqass je vidio internacionalni komercijalni potencijal weba i nalet tehnoloških inovacija promijenili tržište hosting usluga. I te su snage oblikovale način na koji tvrtka vodi posao.

“Tijekom posljednjih nekoliko godina vidjeli smo kako se pojavljuju mnogi mali davatelji usluga. To je uglavnom zbog lakoće pokretanja hosting tvrtke korištenjem reselera od većeg hosting pružatelja usluga “, rekao je Waqass.

Host Mayo nudi hosting pakete za prodavače, ali također se takmiči u vrijednosnom segmentu tržišta sa svojim Mayo Host izdvajanjem..

Stabiliziranje tržišnih troškova za zadržavanje kupaca

Budući da su inovacije hostinga olakšale gradnji i održavanju internetske prisutnosti, potražnja za uslugom hostinga porasla je. No, ta dinamika također je stvorila utrku za najnižom cijenom među glavnim pružateljima usluga, što je dovelo do hostinga usluga koje pružaju manje mogućnosti, manje podrške i veće opterećenje za korisnika.

“CPanel i WebHost Manager (WHM) također su igrali veliku ulogu u pokretačkoj potražnji”, rekao je Waqass. „Oni su uistinu pomogli programerima, blogerima i web dizajnerima zbog robusnog postavljanja i jednostavnosti upotrebe prilikom rada s web poslužiteljem. Izazov za nas bio je održati cijene jednake s drugim pružateljima usluga hostinga, jer su neki konkurenti počeli nuditi usluge po onom što je postalo jeftino. “

Waqass je rekao kako je domaćin Mayo posljednjih mjeseci stabilizirao modele cijena jer su cPanel i WHM uveli strukturu cijene po računu.

Snimka zaslona Host Mayo sadrži značajke

Domaćin Mayo nastoji zadržati niske cijene i uključuje razne besplatne mogućnosti u sve svoje planove.

“Ovo je iskorijenilo najniže pružatelje hosting usluga koji su učinkovito samo nadjačali svoje kapacitete poslužitelja”, rekao je.

No promjena je imala i posljedice za Host Mayo, koji je na kraju odlučio da nijedna od tih povećanja neće prenijeti na svoje kupce.

“Morali smo osigurati da novi model cijena ne utječe na naše postojeće klijente. I to smo uspjeli tako što smo apsorbirali bilo kakva povećanja troškova “, rekao je Waqass.

Razlog toj strategiji dijelom leži u politici zadržavanja kupaca Host Mayo-a. U takvom cjenovno osjetljivom cjenovnom segmentu, svako povećanje troškova stvara veće poskupljenje kupaca, pa ih je najbolje izbjegavati. Klijent zadržan zbog kontinuiranosti cijena dugoročno će se pokazati puno korisnijim za domaćina.

Domaćin Mayo nudi kvalitetne proizvode i brzu podršku

Moto tvrtke Host Mayo “Hosting za pametne ljude” nastavlja obavještavati o misiji kompanije koja napreduje, rekao je Waqass. Iako se može činiti jednostavnim, označava pojam diferencijacije.

“Također se postavlja pitanje tehnoloških matica i vijka koji su u osnovi web usluga. Mnogi prosječni kupci ne znaju ništa od toga, ali oni mogu biti faktor u tome kako domaćini pakiraju svoje usluge. To znači da uravnoteženje troškova s ​​uslugama zahtijeva određenu razinu tehnološkog znanja da bi se mogli usporediti. Dakle, rekao bih da je Host Mayo izbor za pametne kupce – što znači ljude koji prepoznaju osnovne prednosti. “

A budući planovi Host Maya nastavit će svoj razvojni tim proizvoda zauzeti do 2020. godine, jer implementira nova poboljšanja i značajke, često kao odgovor na povratne informacije kupaca.

„Ove godine planiramo zajednički locirati centre podataka kako bismo optimizirali brzinu za naš azijski promet, a dodaćemo virtualizaciju temeljenu na KVM-u postojećem Openvz portfelju kao odgovor na zahtjeve naših kupaca.“

Tvrtka također kaže da planira lansirati lokalizirane verzije svojih usluga u različitim zemljama kako se njen brand sve više uspostavlja.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me