Hipex omogućuje programerima za e-trgovinu da grade pobjedničke web-trgovine s okruženjima s hostom optimiziranim platformama

TL; DR: Sektor e-trgovine jedno je od najzahtjevnijih okruženja za programere softvera, pa im trebaju web davatelji koji mogu zadovoljiti njihove specifične potrebe. Hipex nudi portfelj proizvoda i usluga usmjerenih na programere za e-trgovinu kako bi im pomogao u izgradnji uspješnih web trgovina na popularnim platformama, uključujući Magento, Shopware i Akeneo. Nizozemska tvrtka također pruža snažnu korisničku podršku i automatizirane alate za optimizaciju projekata. Hipex se ističe u industriji hostinga razumijevanjem dinamike koja potiče svoje kupce i stvara proizvode i usluge prilagođene tim potrebama.


Kako bi privukli kupce i postigli održive marže, pružatelji usluga hostinga moraju ponuditi usluge s dodanom vrijednošću koja se sviđaju njihovoj bazi potencijalnih kupaca. I Hipex cilja svoje usluge na klijentelu koja pomaže pokretanju mrežne ekonomije: programerima softvera za e-trgovinu.

A tim tvrtke – uključujući njene osnivače i vlastite programere – služi klijentima s robusnim alatima, prilagođenim uslugama i dostupnom podrškom.

Hipex je svoj portfelj dizajnirao da udovolji jedinstvenim potrebama hostinga softverskih programera koji rade na tržištima e-trgovine koji dominiraju tržištem, uključujući Magento, Shopware i Akeneo.

Hipex logotip

Hipex je izgradio portfelj web usluga kako bi zadovoljio potrebe programera softvera za e-trgovinu.

U doba u kojem poslovni model as-a usluge često obećava da pravi spoj opcija oblaka može zadovoljiti potrebe bilo koje industrije, Hipex shvaća da programeri u određenim vertikalima ne mogu ostvariti svoje ciljeve putem glavnih poduzeća u oblaku.

Njegova ciljana ponuda oblaka privlači one nedovoljno okomite verzije, a tvrtka uspijeva zbog tog fokusa, prema Hipexovom kućnom programeru Pieter Beens.

I Pieter je došao u Hipex jer je njegov vrijednosni prijedlog bio privlačan na temelju njegovog osobnog iskustva u razvoju softvera.

“Pridružio sam se Hipexu prije šest mjeseci, a kao profesionalni razvojni umetnik uglavnom sam koristio konvencionalne hosting sustave utemeljene na oblaku”, rekao je Pieter. “Kad sam se pridružio Hipexu, odmah sam shvatio ono što sam propustio – da je ova tvrtka mnogo više od običnog hosting pružatelja usluga.”

Hipex, sa sjedištem u nizozemskoj općini Rhenen, prihvaća priliku da zadovolji potrebe programera koji grade rješenja za e-trgovinu i pruža im alate i podršku koji su im potrebni za procvat.

Pomaganje programerima u brzini prodaje

Trgovci na malo putem e-trgovine djeluju u agresivno konkurentnom okruženju, što znači da se moraju stalno inovirati. Oni traže prednost u mnogim aspektima svog poslovanja, uključujući promociju proizvoda, korisničko iskustvo, upravljanje zalihama i obradu transakcija.

Pritisak na programere i inženjere web stranica da ispune te imperative je visok. Razvojni timovi često rade u okruženjima u kojima su podrška i smjernice kritični, ali interna stručnost i resursi su ograničeni.

„Pružamo podršku prilagođenu onima koji pomažu našim kupcima da završe projekte kako bi brže mogli iznijeti svoja rješenja za e-trgovinu“, rekao je Pieter.

Snimke ekrana s početne stranice Hipexa

Magento, Shopware i Akeneo programeri mogu brzo razmjenjivati ​​web trgovine putem Hipexa.

Industrija softverskog razvoja i dalje pokazuje eksponencijalni rast. Prema istraživanju globalnog stanovništva za razvoj i demografsku studiju Evans Data, predviđa se da će trenutna svjetska populacija profesionalnih programera porasti sa 23,9 milijuna u 2019. na 28,7 milijuna 2024. godine..

Kao i kod ostalih trendova u IT-u poduzeća, potražnja je sve veća za programerima koji rade u oblaku. Međutim, prema Pieteru, mnogi programeri e-trgovine smatraju da je uobičajena ponuda oblaka i usluga kao usluga ograničenija nego što omogućuje.

Programeri koji rade u specifičnim poslovnim vertikalama, uključujući internetsku maloprodaju, žele značajke koje usluge oblaka za masovno tržište obično ne nude učinkovito. Glavni među tim ponudama je snažna korisnička podrška.

U e-trgovini, ta ograničenja mogu brzo utjecati na rad web trgovine i zadržavanje kupaca. Zato se Hipex razlikuje po tome što programeri podržavaju kamen temeljac svog modela hostinga.

Razumijevanje boli & Isporuka ciljanog prijedloga vrijednosti

Poslovni model Hipex rođen je iz frustracija s učinkom hostinga u to vrijeme, posebno što se tiče opcija za internetske programere za maloprodaju, prema Pieteru.

“Da biste u potpunosti razumjeli prirodu hipexove vrijednosti, važno je znati da su osnivači tvrtke vrlo iskusni programeri softvera koliko i poslovni ljudi”, rekao je Pieter.

Zato su osnivači izgradili portfelj Hipexovih usluga kako bi udovoljili potrebama programera e-trgovine. Usmjerenost na tu ciljnu publiku pomogla je tvrtki da se tijekom godina neprekidno i organsko razvija.

“Hipex je započeo s vrlo malo kupaca i nultim marketinškim proračunom, ali brzo je rastao zahvaljujući preporukama od usta do usta. Sada radimo s više od 600 klijenata, a više ih se redovito dodaje ”, rekao je Pieter.

Snimka zaslona Hipex Magento usluga

Hipex nudi različite premium alate u svojim razvojnim paketima.

Takav rast je spor, ali stabilan, što omogućava Hipex-u da ponudi više usluga i alata svojim klijentima.

“Hipex ide mnogo dalje od standardnih alata i usluga. Naglasak je na dokazljivom, a potencijalnim kupcima nudimo mogućnost da nas isprobaju 30 dana besplatno kako bi saznali sami. “

Kao pružatelj usluga hostinga, Hipex nije jedini koji se obvezuje da će pružiti izvanrednu korisničku podršku, ali to kombiniranje s fokusom na programere softvera za e-trgovinu pruža tvrtki jedinstvenu nišu.

Prilagođene usluge udovoljavaju potrebama proizvođača softvera koji rade na Magento, Shopware i Akeneo platformama. Budući da Hipex organski privlači nove kupce, tvrtka smanjuje troškove kupnje kupaca.

Interni programeri softvera pružaju snažnu podršku

Hipex razumije da mnogi veći pružatelji usluga hostinga mogu onemogućiti korisničku podršku u potrazi za većim brojem računa i cjenovno ponuđenom ponudom usluga. Hipex je, obrnuto, svoju podršku pretvorio u vršnjačku grupu iskustvom angažirajući programere softvera u toj ulozi.

“Većina Hipexovih korisnika su programeri softvera, a svi u našem timu za podršku također su programeri”, rekao je Pieter. “To je zato što želimo biti mnogo više od pružatelja usluga hostinga programerima, želimo im ponuditi pomoć i smjernice na tom putu.”

Budući da gradi odnose s klijentima, Hipex će čak nuditi usluge poput pomaganja u pronalaženju Magento razvojne agencije koja najbolje odgovara.

“Doživjeli smo mnogo novih građevinskih projekata”, rekao je Pieter. „Hipex poznaje Magento tržište kao niti jedan drugi i redovito djelujemo kao neovisno savjetodavno tijelo za izgradnju Magento web shopa. I mislimo da je važno da nova Magento web trgovina bude tehnički ispravna. “

Hipex će pomoći kupcima u DevOps uslugama podrške, postavljanju CI / CD cjevovoda za kupce, savjetovati ih o Docker slikama za uporabu i mnogim drugim značajkama s dodanom vrijednošću koje programerima platforme za e-trgovinu smatraju korisnim. Prema Pieteru, Hipex znatno nadilazi tipičnu podršku koja tvrtku razlikuje od konkurenata.

Kad programer mora brzo riješiti problem jer se projekt razvija u otežanom roku, tada Hipex može pokazati svoju različitost, rekao je Pieter.

Hipex surađuje sa klijentima programera i razumije njihove zahtjeve jer njegovi timovi za podršku imaju iskustva u razvojnim projektima.

Ulaganja u hardver prilagođena potrebama kupca

Fokus na razvojne programere također se nalazi u ostalim aspektima usluga i strategija tvrtke. I informira svoj pristup obje specifikacije softvera i hardvera.

“Zadovoljavanje potreba programera ujedno je i objektiv kroz koji odabiremo sav naš hardver – uključujući i je li marka poslužitelja na najbolji način zadovoljila potrebe naših kupaca”, rekao je Pieter.

Fotografija Hipexovog tima

Hipex često surađuje izravno s proizvođačima softvera za e-trgovinu, kako bi osmislili prilagođena rješenja.

Kupci Hipexa imaju pristup mnogim vrhunskim alatima na svakoj razini plana. A oni nadilaze samo hosting, unoseći aspekte pružanja platforme kao usluge. A tvrtka uz to pruža i specijaliziranu podršku.

„Vjerujem da ta kombinacija čini Hipex najzanimljivijim pružateljem usluga za online trgovce, ali posebno za programere koji rade na e-trgovini. To je zbog toga što dobivate puno hardverski ojačanih performansi po vrlo povoljnoj cijeni u odnosu na mnoge druge hosting i cloud usluge upravo tamo. “

Korisnici Hipexa koji su se preselili s nekih većih pružatelja usluga hostinga i oblaka kažu da sada dobivaju brže postavljanje, bolju podršku i niže cijene, navodi Pieter.

„Imamo 24-satnu podršku koja će upozoriti naš tim i izvući ih iz kreveta ako nešto treba odmah potražiti. Ali to nas ne čini samo jednim čimbenikom; to je kombinacija atributa koji nas razdvajaju. Ukratko, naš je cilj biti potpuni pružatelj usluga / partner za e-trgovinu. “

Hipex: Usmjerenost na budućnost s inovativnim novim proizvodima & usluge

Ostatak 2020. godine bit će užurbano vrijeme za Hipex, budući da tvrtka ima u ponudi najmanje tri nove ponude proizvoda i proizvoda.

“Mi smo uglavnom fokusirani na namjenski hosting i zajednički hosting, a kasnije 2020. namjeravamo uvesti model koji se temelji na kontejnerima kako bi naši kupci mogli razmjenjivati ​​u skladu sa svojim potrebama na tržištu”, rekao je Pieter.

Ta bi se značajka trebala pokazati popularnom u prostoru e-trgovine koji je podložan trendovima tržišnih porasta potražnje, uključujući sezonske obrasce kupovine i crni petak.

Ostali planirani dodaci portfelja uključuju više DevOps usluga.

„Hipex će klijentima pružiti Git spremišta, tako da možete razviti svoj osnovni kod, a mi ćemo učiniti ostalo, poput dodavanja automatiziranog testiranja performansi koje će zaustaviti izdanje ako će se performanse vaše web trgovine degradirati zbog promjene koju ste upravo napravili. Dakle, kao i hosting, radimo cijeli vaš DevOps “, rekao je Pieter. „To će našim kupcima omogućiti da pojednostave svoje tijekove rada i više se usredotoče na izgradnju svojih web trgovina i prihoda. I na kraju, gledamo u pokretanje alata koji će omogućiti automatizirane optimizacije performansi. “

Pomoću tih inovacija, Hipex postiže model diferencijacije kojem teže mnogi pružatelji usluga hostinga s dodanom vrijednošću na tržištu. Tvrtka shvaća da potrebe za hostingom postaju sve specifične za mnoge aplikacije koje su okrenute potrošačima, a onima koji razvijaju resurse potreban je dobavljač koji nudi skalabilne usluge podrške i upravljanja.

Hipex oslobađa te programere da izravno primijene svoje vještine u svojim poslovnim ciljevima.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me