GearLaunch ™ – 360 ° решение за електронна търговия за онлайн предприемачи, включващо Shopify Integration

TL; DR: Докато Тачър пролетта изграждаше успешна компания за търговия на едро с дрехи, той забеляза, че много от търговците, които купуват продуктите му, се сблъскват с препятствия за експлоатация и верига за доставки. Затова той реши да създаде решение, което ще реши проблемите им – и GearLaunch се роди. Решението за електронна търговия 360 ° поддържа търговците, като предлага богат избор от продукти и персонализирани онлайн магазини, както и логистични инструменти и поддръжка на клиенти. Сега, GearLaunch също така осигурява специално приложение за Shopify търговци, като го втвърдява като едно гише решение за трудолюбиви онлайн предприемачи.


Скоро след като завършва университета в Джорджтаун, Тачър Спринг основава компания за търговия на едро с облекла, която предоставя продукти в около 500 специализирани магазина в САЩ. Той забеляза, че много от клиентите му ще посещават търговски изложения два пъти годишно, купуват голямо количество продукт и след това тези стоките ще седят на рафтовете на магазините им шест месеца.

„Това беше изключително неефективна част от техния бизнес. И това не беше единствената неефективност, която видях “, каза Тачър.

Лого на GearLaunch

GearLaunch е създаден с цел премахване на пречките пред растежа пред онлайн предприемачите.

Докато наблюдаваше как неговите търговски клиенти се опитват да прескачат препятствия и да се провалят, той реши, че иска да разреши тези предизвикателства онлайн, а не в света на тухлите. Така Тачър изгради GearLaunch.

„GearLaunch се справя с всички блокиращи и решаващи аспекти на това да бъдеш търговец“, каза той. „Ние предоставяме на нашите търговски клиенти основна транзакционна система и дълбок достъп до веригата на доставки. Всичко е под един покрив, което улеснява всеки да създаде онлайн бизнес. Освен това, той опростява и процеса на печелене на пари – и поддържане на предприемачески начин на живот с много свобода. “

GearLaunch осъществява това, като предоставя на клиентите оперативен апарат зад кулисите и оптимизиран дизайн на уебсайтове, който помага на собствениците на магазини да продават продукти. От печатане на стоки по поръчка до персонализиране на домашни страници, до обслужване на клиенти и логистика, GearLaunch прави всичко това.

Това, което Течър и неговият екип са изградили, е най-добрият магазин на едно гише за онлайн търговци.

„Това се свежда до една дума: удобство. Ние предлагаме курирани продукти, създаваме страхотни цифрови визуализации на тези продукти и се фокусираме върху успеха на клиентите “, каза Тачър.

Създаване на възможности за търговци да растат онлайн

През последните няколко десетилетия икономическите и технологичните тенденции преобразиха търговията на дребно в световен мащаб. Тази трансформация започна с прехода от физически канали за търговия на дребно към електронна търговия, което в началото изглеждаше по-малко бариери за влизане.

„Вижте развитието на магазина. Започна с тухла и хоросан. Клиентите ще отидат на главната улица в града им, за да купят това, което им е необходимо. Така че успешните търговци трябваше внимателно да обмислят местоположението на сайта си, трафика на краката му, осветлението в магазина и други “, каза Тачър.

Те също трябваше да намерят продукти, които отличават бизнеса им от другите магазини в района, което изискваше значителни авангардни инвестиции. В първите дни на интернет някои от тези бариери изчезнаха, но не всички.

„Тогава трябваше да си експерт-кодер или да имаш достатъчно капитал, за да наемеш екип. Може да струва 1 милион долара за изграждането на качествен уебсайт “, каза Тачър.

Сега нещата са по-лесни и предприемачите виждат по-малко бариери за влизане от всякога.

Тачър каза, че нещата от транзакционната страна са опростени и са налични редица системи, които помагат на предприемачите да изграждат витрини, да насочват клиентите до мястото на покупка и да приемат плащания. Но дори и през 2018 г. някои препятствия могат да спрат амбициозните предприемачи да постигнат целите си.

„Всяка система навън пренебрегва задкулисните аспекти на управлението на магазин. Тези системи ще създадат уеб магазин, но те няма да предоставят качествени продукти. Те ще предоставят решение за плащане, но няма да помогнат да планирате своя инвентар “, каза Тачър.

GearLaunch демонтира тези препятствия, което означава, че всеки навсякъде може да създаде успешен онлайн магазин, използвайки своите решения.

„Нашите клиенти искат да създадат бизнес. Това, което ги спира, е рискът и финансовите инвестиции. Когато използват GearLaunch, тези бариери изчезват. Нашите инструменти им позволяват да печелят пари независимо и да изживеят предприемаческата мечта “, каза Тачър.

GearLaunch намалява бариерите за влизане с Shopify App Integration

GearLaunch е универсалният магазин за предприемачи, които се нуждаят от интелигентен, трудолюбив бек офис. Той предлага редица услуги, всяка от които е предназначена за решаване на трудни търговски проблеми.

„Когато търговците попитат„ Как да намеря продукти за продажба? “, Ние отговаряме с богат избор от висококачествени продукти във всички най-популярни категории потребители“, каза Тачър. „Когато питат:„ Как да търгувам по подходящ начин? “, Ние отговаряме с мощно решение. Без GearLaunch предприемачите трябва да сплотяват много услуги, ръчно да наемат персонал и да отделят много време, за да отговарят сами на тези въпроси. Но ние правим всичко. “

Снимка на екрана на приложението GearLaunch Shopify

GearLaunch предоставя на потребителите на Shopify приложение с функция за печат при поискване, както и други инструменти.

Наскоро Течър и неговият екип пуснаха приложение за Shopify, което прави процеса още по-естествен. Търговците, които управляват магазини на Shopify, но искат повече персонализиране, могат да изтеглят приложението, за да имат достъп до всичко – от продуктите за печат при поискване на GearLaunch до глобалната логистика на веригата за доставки.

Независимо дали магазините се продават на ниша или на глобална аудитория, GearLaunch разполага с производствения капацитет, за да достави това, от което се нуждаят собствениците.

„Ние продължаваме да изграждаме нашата верига за свързване на доставки, така че нашата технология е полезен инструмент дори за най-големите търговци на дребно в света“, каза Тачър.

И не всички клиенти на GearLaunch, които използват приложението Shopify, продават изключително продуктите на GearLaunch. Някои вече имат успешни стратегии и надеждни вериги за доставки, но откриха, че добавянето на продукти на GearLaunch в техните магазини спомогна за увеличаване на продажбите.

Силна поддръжка на клиенти за търговци и техните клиенти

Търговците, които използват приложението Shopify, също имат достъп до друго мощно решение на GearLaunch – полезната му поддръжка за клиенти.

„Дори ако предприемачите са изградили успешен онлайн бизнес чрез снабдяване с уникални продукти, те все още се нуждаят от хора, които да отговарят на телефоните и да отговарят на имейли на клиенти. Работата с връщанията, размяната, възстановяването на суми и въпросите може да бъде кошмар. Ето защо нашият набор от продукти се занимава с всички тези проблеми “, каза Тачър.

Екипът за поддръжка на клиенти на GearLaunch включва повече от 50 агенти, които обработват запитвания на седем езика. Той е на разположение седем дни в седмицата и е предназначен да превърне купувачите на прозорци в многократни клиенти.

Но GearLaunch не иска само да помага на клиентите на своите търговци – Тачър и неговият екип също искат да осигурят подкрепата на самите търговци.

„Когато предприемачите стартират своя бизнес, ние им помагаме да намерят правилната оттегляща точка. Когато техните онлайн магазини работят и ние им помагаме да продължат да се развиват. Дори и най-успешните бизнесмени в крайна сметка ще се сблъскат с един или друг проблем. ” – Течър пролет, основател на GearLaunch

„Създадохме работлив екип за поддръжка на продавачи, който се фокусира върху това да направим нашите търговци по-успешни“, каза той.

Докато GearLaunch има материали, ръководени от самоуправление, компанията разбира, че много предприемачи нямат време да ги прочетат – искат да започнат разговори и да зададат въпроси. Ето защо компанията улеснява търговците да насрочват разговор с познат представител.

„Когато предприемачите стартират своя бизнес, ние им помагаме да намерят правилната оттегляща точка. Когато техните онлайн магазини работят и ние им помагаме да продължат да се развиват. Дори и най-успешните бизнесмени в крайна сметка ще се сблъскат с един или друг проблем. Ако търговец се свърже с нас с предизвикателство, ние реагираме бързо ”, каза Тачър.

Изграждане на решения, които работят за всеки тип предприемач

Когато Тачър вижда проблем – както при търговците, когато притежаваше компания за търговия на едро с облекла – той тръгва да намери решение. И докато Тачър е развълнувана от успеха на GearLaunch и неговото приложение Shopify, той не планира да спира дотам.

„Тук сме, за да обслужваме нашите клиенти. Ето защо нашата бизнес стратегия е изградена около разбирането на техните нужди. И не всички онлайн търговци използват Shopify, така че искаме да създадем и приложения за всички останали хоствани транзакционни платформи “, каза Тачър.

Снимка на Течър пролет, основател на GearLaunch

Тетчър пролетта, която основа GearLaunch, за да помогне на търговците, заяви, че планира да разшири компанията.

Дори клиентите, които използват една и съща платформа, имат много различни нужди. Интернет маркетинг, използващ реклами във Facebook, за да продава продукти, е много по-различен от фотограф или художник, който иска да покаже своите стоки.

Въпреки че средният професионалист в интернет маркетинга е удобен с аксесоарите и функциите, предлагани в днешния пейзаж на електронната търговия, художниците може да са по-фокусирани върху занаята си и по-малко заинтересовани от технологиите.

„Художник си мисли:„ Не искам да плащам за фантазия и дори не използвам всички функции. Всичко, от което се нуждая, е онлайн магазин, в който клиентите, които искат моите продукти, могат да купуват продуктите ми, а аз искам да е възможно най-лесно да се поддържа. “Ние разбираме, че всички търговци са уникални. Ето защо ние проучихме широк кръг предприемачи и изградихме стратегии за подкрепа на всеки един от тях “, каза Тачър.

Това, което може да обедини всички тези търговци, са предимствата, които могат да изпитат чрез GearLaunch – и не всички се базират на маржовете на печалба.

„Нашите решения дават време на клиентите да се съсредоточат върху семейството си, върху тяхната лична свобода и върху независимостта, която идва с успешен предприемач,“ каза Тачър.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me