Fleksy: pametna tipkovnica koja integrira aplikacije i predviđa potrebe korisnika da osiguraju brzi pristup i povećavaju produktivnost

TL; DR: Fleksyova virtualna tipkovnica, vlasnica Guinnessovog rekorda za brzinu slanja poruka, sada pomaže korisnicima da pristupe aplikacijama ugradivši ih u njegovo sučelje. To omogućava korisnicima da brzo odaberu Fleksyapps dok tipkaju bez prebacivanja ekrana ili napuštanja razgovora. Platforma također koristi AI putem svog Fleksynext Smart Assistant-a, koji može predvidjeti i sugerirati aplikacije, emojise ili druge resurse koji će im korisnici trebati dok upisuju. Fleksy ima u funkciji sustav razmjene digitalne valute, a također je izgradio tržište internetskih aplikacija. Te značajke čine platformu sigurnom, privatnom alternativom za mobilne korisnike koji žele komunicirati više – za manje vremena.


U današnjem svijetu usmjerenom na mobilne uređaje slanje SMS-a je nadmašilo telefonske pozive i e-poštu kao najpopularniji oblik komunikacije u Sjedinjenim Državama. A korisnici pametnih telefona u SAD-u provode nevjerojatnih 23 sata tjedno na svojim uređajima.

Tijekom cijelog tog vremena koristeći mobilne tipkovnice, mnogi korisnici također gube puno vremena na prebacivanje između aplikacija, a tijekom SMS-a dohvaćaju sve što žele uključiti u poruku. Bilo da se radi o vezama, videozapisima, pjesmama, emojijima ili čak uplatama, zaokruživanje svih njih može izgledati dosadno.

Zato je Fleksy, dobro poznata platforma za virtualnu tipkovnicu, uvela Fleksyapps kako bi tekstualno tekst postala intuitivnija. Fleksyapps omogućava korisnicima da ugrade svoje omiljene aplikacije izravno u tipkovnicu Fleksy pametnog telefona, tako da su brzo dostupni tijekom razgovora.

Fleksyapps je najnoviji dodatak Fleksy tipkovnice, koji je oborio Guinnessov svjetski rekord za najbrže slanje poruka.

Fleksy logotip i fotografija voditelja marketinga Stephane Dussart

Stephane Dussart, Fleksy, šef marketinga, razgovarao je s nama o tome kako tvrtka revolucionizira virtualne tipkovnice.

“Fleksy je najbrža tipkovnica na svijetu, a Fleksyapps smo pokrenuli kako bismo postali najbrži pristup sadržaju bilo gdje gdje korisnik upiše”, rekao je Stephane Dussart, Fleksy, šef marketinga. „Budući da korisnici svakodnevno provode toliko vremena za razmjenu poruka, željeli smo im donijeti dosljedno iskustvo rada u više aplikacija.“

Platforma Fleksy dostupna je na Androidu i iOS-u u 110 zemalja i putem mobilnih OEM proizvođača, uključujući Samsung, Palm i GMobi. Izgrađen je s moćnim i intuitivnim sustavom gesta i uključuje automatsku korekciju na više od 50 jezika.

S više od 13 milijuna preuzimanja ispod svog pojasa, Fleksy se i dalje fokusira na inovacije – što uključuje podršku za razmjenu digitalne valute.

Integriranje tipkovnica i aplikacija za mobilne uređaje s predviđanjem AI

Prema istraživanju tvrtke Flurry, korisnici pametnih telefona u SAD-u posvećuju 33% svog vremena na mobilnim uređajima posvećenim porukama putem društvenih medija, teksta ili e-pošte svaki dan.

U isto vrijeme, odrasli prosječno ugrađuju više od 30 aplikacija instaliranih na svojim pametnim telefonima. Ipak 80% korisnika pametnih telefona zapravo nikad ne može koristiti sve te aplikacije.

Snimka zaslona aplikacije Fleksy na mobilnom uređaju

Fleksynext može predvidjeti aplikacije i drugi sadržaj koji će korisnici možda trebati dok upisuju pametnu tipkovnicu Fleksy-a.

Prebacivanje između svih tih aplikacija naprijed i natrag može biti nezgodno kada su korisnici usred razgovora. Ali Fleksyapps se pojavljuje na vrhu mobilne tipkovnice, što ga čini prirodnijim za upotrebu dok tipkate. Korisnici mogu uključivati ​​Yelp, Skyscanner, GIPHY i GifNote, među mnogim drugima, kao i emojise, meme, GIF-ove i naljepnice.

I Fleksy je izgradio pametni asistent Fleksynext koristeći AI da predvidi i sugerira da će korisnici sljedeći imati potrebu dok upišu poruku. Može dinamički preporučiti usluge i sadržaje poput restorana, GIF-ova, glazbe, videozapisa ili čak letova avioprijevoznika.

Ključne riječi također pokreću relevantne aplikacije, ovisno o detaljima u korisnikovom profilu.

Na primjer, ako korisnik često raspravlja o hrani, Fleksynext AI motor može predložiti ručak u obližnjem japanskom restoranu, ako se spominje sushi u razgovoru prije podne.

“Korisnici zahtijevaju pametnije, personaliziranije iskustvo tipkanja, ali i međusobno povezano iskustvo tipkanja”, rekao je Stephane. “Zahvaljujući našem moćnom Fleksynext AI motoru, možemo koristiti lokalne resurse uređaja da predvidimo što korisniku treba sljedeće.”

Stvaranje sigurne privatne platforme za brzu komunikaciju

Fleksynext također poštuje i štiti privatnost korisnika. Tipkovnica analizira, otkriva i predviđa usluge kojima će korisnik sljedeći anonimno trebati unutar uređaja. To je moguće jer se AI nalazi na samom uređaju i koristi njegove moćne resurse za obradu i memoriju, a ne vanjske poslužitelje.

Nijedan podatak ne ide u oblak i nitko ne može pristupiti onome što pišu korisnici. Time se njihov identitet i osobni podaci čuvaju u svim Fleksyappovima i od drugih trećih posrednika.

A tvrtka nastavlja s širenjem svog robusnog aplikacijskog ekosustava. Početkom ove godine Fleksy je pokrenuo vlastitu trgovinu aplikacija na Android platformi. To uključuje navigaciju, lokalizaciju, jahanje, prijevod, vremensku prognozu, rezervacije i mikroplatište. Dok je Fleksyapps dostupan na tipkovnici prema zadanim postavkama, Fleksyapp Store omogućava korisnicima još više prilagoditi svoje iskustvo dodavanjem i uklanjanjem aplikacija.

A Fleksyapp Store korisnicima pruža slobodu korištenja bilo koje aplikacije koju žele.

“Naše temeljno razlikovanje je neutralnost i sloboda rada, dom svih marki i poštovanje privatnosti korisnika”, rekao je Stephane. „Osnovni problem prodavaonica aplikacija danas je taj što su zasićene. I dok programeri i brendovi provode tisuće sati izrađujući svoje aplikacije, oni završavaju s tako malo preuzimanja da je teže privući pažnju korisnika. Fleksyapp Store to rješava dovodeći marke i programere do mjesta na kojem korisnici provode većinu svog vremena: razmjenu poruka. “

Tvrtka je također uvela sustav nagrađivanja tokena. Korisnici mogu zaraditi Fleksycoins pozivajući prijatelje da koriste tipkovnicu, zarađuju značke, dodaju riječi u njihov rječnik, odgovaraju na ankete ili postavljaju informacije o Fleksy-u na društvenim mrežama. Iako nije kripto valuta, ova valuta putem aplikacije ima novčanu vrijednost i može se zamijeniti za nove teme. U budućnosti će Fleksycoins služiti kao primarna razmjena valuta između marki i korisnika u trgovini Fleksyapp.

“Sposobni smo korisnicima pružiti ono što im treba u svim aplikacijama i donijeti Fleksyapps svugdje gdje su tipkali na svim platformama”, rekao je Stephane. “Fleksy nudi meta-pristup cjelokupnom digitalnom životu u jedinstvenom, koherentnom paketu.”

Fleksy: O misiji izgradnje budućnosti tipkanja

Kako bi postigao svoj cilj postati „najbržim pristupom sadržaju bilo gdje, gdje korisnik unosi“, Fleksy proizvodi proizvode koji potiču inteligentno i integrirano iskustvo tipkovnice. Fleksyapp Store kontinuirano dodaje nove aplikacije, a tvrtka ima na umu još više inovacija.

Dok mnogi ljudi tipkovnicu razmišljaju kao sredstvo za tipkanje, Fleksy to vidi kao pristup novim mogućnostima.

“Mi gradimo budućnost tipkanja”, rekao je Stephane. “Dolaze nam vrlo uzbudljive stvari, uključujući novo iskustvo tipkanja bez rječnika koje pokreće AI.”

Prema Stephaneu, glavni izazov Fleksyja su druge tvrtke koje pokušavaju kopirati inovacije na tipkovnici i voziti svoje kapute do uspjeha. No, rekao je i da to također motivira tvrtku da nastavi graditi “sljedeću veliku stvar” koja će voditi na tržište.

A tvrtka pronalazi te nove mogućnosti kombinirajući vlastite ideje s povratnim informacijama korisnika.

„Naša stručnost u dizajnu korisnicima donosi nove ideje poput Fleksyappsa u urednom paketu“, rekao je Stephane. „Sada često primamo povratne informacije od naših korisnika koji iznenada zamišljaju puno novih Fleksyappa koji bi im mogli svakodnevno pomoći. Tu ulaze i ostalih 50%. Jednom kada stvorimo inovaciju, slušamo što nam govore korisnici. “

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me