Финансирайте бъдещето си с TFS: Всеобхватна база данни за стипендии, осигуряваща незабавен достъп до 41 милиарда долара финансова помощ за висше образование

TL; DR: TFS Scholarships, безплатен онлайн ресурс за финансиране на висше образование, се ангажира да помогне на студентите и техните семейства да получат достъп до широк избор от информация за стипендии. От 1987 г. компанията развива репутация на надежден източник, който никога няма да продава частни данни. Тъй като плановете са в процес на по-добро подпомагане на студентите да се ориентират в процеса на кандидатстване, TFS изгражда система за финансова подкрепа за всеки етап от пътуването в колежа.


През края на 80-те, докато обемисти, настолни компютри с цвят на цвят, започнаха да пробиват в училищата и домашните офиси, Ричард Соренсен и баща му, директор в средното училище в град Солт Лейк Сити, сърбеха, за да изследват технологично поле.

„Докато търсехме какво да правим в областта на технологиите, баща ми каза:„ Ако можете да измислите начин да помогнете на учениците да намерят стипендии, това би било ценно – повечето родители приемат, че училищата помагат на децата си с тази задача, но съветниците за ориентиране. нямам време – каза Ричард.

Така Ричард се захвана да работи по компютърна програма, пълна с ресурси за финансиране на образованието. Около една година по-късно софтуерната програма за обучение на източници на финансиране (TFS), достъпна чрез дискета, беше завършена. Но софтуерът по принцип беше скъп по това време и този проект беше особено трудоемък. За да спечели печалба, Ричард трябваше да начисли на всяко училище 3500 долара, за да закупи програмата.

Лого на стипендии на TFS

TFS Scholarships е надежден източник на стипендии.

“Всички училища го харесаха”, каза Ричард. „Те искаха програмата – искаха я лоша – но не можеха да си я позволят.“

За щастие, Ричард имаше връзки в Pepsi-Cola, които искаха да предложат софтуера като подписващ бонус за договори за автомат в училища. Партньорството имаше успех до 2012 г., когато грижите за здравето подтикнаха училищата да премахнат газираните напитки от кампуса. Оттогава Wells Fargo спонсорира продукта.

Компанията, известна сега като TFS Scholarships, се е превърнала през годините от страстен проект в надежден източник на цялостни онлайн услуги за стипендии. Днес TFS дава възможност на студентите и семействата да се ползват безплатен достъп до над 7 милиона стипендии, представляващи 41 милиарда долара финансиране. С добавянето на нови финансови възможности всеки месец, TFS се ангажира да помогне на учените да намерят финансовата подкрепа, която им е необходима за постигане на по-светли бъдещи.

Система за подпомагане на студенти на всеки етап от пътуването им в колеж

Партньорствата на компанията с Pepsi-Cola и по-късно Wells Fargo, позволиха на Richard да се съсредоточи изключително върху натрупването на съответните данни за стипендии. „Ние не рекламираме, не продаваме данни и затова имаме повече информация за стипендии от всички наши конкуренти“, каза той. „Смятаме, че това е наистина добро нещо, защото целта е да помогнем на децата, които се опитват да намерят пари, за да отидат на училище.“

За тази цел уебсайтът без реклами TFS осигурява директен достъп до над 7 милиона стипендии за колежи и университети в цялата страна, което се равнява на повече от 41 милиарда долара финансиране. За разлика от процесите на кандидатстване по пощата на миналата година, TFS дава възможност на студентите да попълнят и подават своите заявки онлайн.

„Това е много по-бързо и по-ефективно – но това не означава, че студентите печелят повече награди“, каза той. „Проблемът за повечето деца е, че те просто не са достатъчно концентрирани, за да намерят възможност, докато не стане твърде късно.“

Снимки на студенти с факти за TFS

TFS Scholarships осигурява безплатен достъп до масивна база данни с финансиране от 41 милиарда долара.

Ето защо Ричард съветва учениците да започнат да кандидатстват за стипендии през август от гимназиалната си година в гимназията – и да продължат да кандидатстват за всяко тримесечие, в което са в колеж, до завършването им. В крайна сметка, обучението и таксите винаги нарастват. Според тенденциите на CollegeBoard във висшето образование средното публикувано обучение и такси в публичните четиригодишни колежи извън инфлацията се е увеличило средно с 3,1% през последното десетилетие.

Студентите могат да се обърнат към уебсайта на TFS за допълнителни указания, включително информация за финансова помощ, ресурси за федерални и частни програми за заем на студенти и тест за оценка на кариерата, който помага на студентите да идентифицират степените и професиите, които най-добре отговарят на техните умения. Освен това профилите в Twitter, Facebook и Instagram на компанията разполагат с множество ресурси, включително стипендията на деня.

Предоставяне на богат избор от нови възможности от 1987 г.

По-голямата част от възможностите за стипендии на TFS идват директно от колежи и университети, а не от конкурентния национален фонд за стипендии, което увеличава шансовете кандидатът да намери подходящи и постижими възможности.

„Ние не просто хващаме ниско висящите плодове“, каза Ричард. „Можете да отидете на уебсайта за финансова помощ на колежа и обикновено предоставят наградите, достъпни за училището, но много пъти не ви дават награди за отдели във всеки колеж.“

Тъй като тези финансови възможности са по-трудни за намиране, има по-голям шанс кандидатите да ги получат. Ричард каза, че други по-малко известни възможности за стипендии включват тези, предлагани от марки, които искат да повишат информираността на пазара.

Снимка на студент с цитат, изразяващ положително потребителско изживяване

TFS помага за облекчаване на финансовите притеснения като един от най-надеждните ресурси за финансиране на образованието онлайн.

„Това може да бъде толкова просто, колкото някой, който продава щори и просто иска да им извади името“, каза той. „Шансовете да ги получите са много по-високи, отколкото ако се опитвате да кандидатствате за национална награда за учени за заслуги или нещо, където ще бъдете един от 1 милион кандидатстващи студенти.“

TFS помага на широк кръг от хора да намерят стипендии, от гимназисти и студенти до възрастни, които искат да получат образование за промяна в кариерата. Други уникални категории включват стипендии за международни студенти, които учат в чужбина и студенти от DACA.

Сайтът предлага и стипендии за студенти и професионални студенти, фокусирани върху предметни области като медицина и право. Всъщност повече от 30% от базата данни на TFS включва стипендии, асистенти и стипендии за тези студенти.

За да увеличи максимално броя на възможностите, които студентите трябва да спечелят, и да бъдат в крак с националните темпове на растеж на стипендиите, TFS добавя повече от 5000 нови стипендии към своята база данни всеки месец.

Доверен източник: TFS никога няма да продава вашите лични данни

Ричард каза, че се гордее с факта, че TFS не рекламира или продава данни, за да подкрепи своите операции. „Ние събираме много информация за хората, включително техните доходи, GPA, пол, раса, къде живеят и техните интереси“, каза той. „Има много информация за тях, която е ценна от гледна точка на маркетинга.“

Ричард каза, че по-голямата част от уебсайтовете за планиране на кариера и колежи използват възможностите за финансиране като стръв за събиране на маркетингови данни и продажба на други организации. През 2018 г. The New York Times съобщи, че хиляди студенти попълват въпросници за планиране на колежи, като дават лична информация, която по-късно е продадена за целева рекламна цел.

По същия начин много сайтове за стипендии продават лична информация, като имейл адреси, телефонни номера и домашни адреси, на колежи и компании за учебници. TFS е против този подход от първия ден с подкрепата на Pepsi-Cola.

„За щастие, Уелс Фарго възприе същата позиция“, каза той. „Те не искат TFS да се превърне в търговски сайт – те искат данните, които хората ни дават, да бъдат безопасни. Така че, когато някой дойде на нашия сайт и ни даде цялата тази информация, той може да знае, че няма да го продаваме на никой, който ще ни плати долар за името му. “

Студентите в колежа често са изправени пред значително количество стрес. Според Центъра за колективно психично здраве 61% от студентите, които търсят консултация, съобщават за симптоми на тревожност, а 49% имат притеснения за депресия. От това следва, че наличието на сигурно и надеждно място за търсене на финансова помощ е задължително, особено за тези студенти.

Ресурси, които да помогнат на студентите да управляват процеса на кандидатстване

В момента TFS разработва инструменти за подпомагане на студентите да управляват процеса на кандидатстване, което може да бъде тромава задача.

„Много пъти учениците ще бързат и ще кандидатстват за куп стипендии и тогава не могат да си спомнят за какво са кандидатствали или кога са кандидатствали“, каза Ричард. „Ние винаги казваме на студентите, че трябва да се отнасят към процеса на кандидатстване като към непълно работно време.“

Новите инструменти на компанията ще направят този процес много по-лесен, но Ричард заяви, че кандидатите все още трябва да отделят три до четири часа седмично за кандидатстване и проследяване на приложенията.

„Нещото, което повечето хора не осъзнават, е, че ако получите 50 000 долара пари от стипендии и обучението ви през тази година е 20 000 долара, ще получите обратно чек за 30 000 долара“, каза той.

Имайки предвид, че TFS е 100% безплатен, това е доста добра възвръщаемост на инвестицията.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me