Empire Flippers предлага куриран пазар, предназначен да премахва триенето при покупка и продажба на онлайн фирми

TL; DR: Empire Flippers, пазар за онлайн бизнеса, се ангажира да осигури сигурно и сигурно изживяване при покупка и продажба на потребителите по целия свят. Процесът на прецизно настройване на компанията включва инструменти за оценка и проверка, които гарантират купувачите и продавачите да вземат добре информирани решения. С опростените процеси на договаряне и миграция, както и планове за увеличени ресурси по пътя, Empire Flippers предоставя инструментите и подкрепата, на която потребителите се нуждаят, за да намерят успех.


Ако се надявате да се освободите от монотонността на работната седмица от 9 до 5, не сте сами. Проучванията показват, че 88% от служителите в САЩ копнеят за гъвкав работен график – макар че само 62% от работодателите предлагат подобна печалба.

Вместо да чакат работодателите да се изравнят със съвременните очаквания, много служители поемат нещата в свои ръце. Крис и Сандро Карс например трябваше да се преместят почти три часа от дома и работните си места, за да може синът им да се запише в специална образователна програма, но работодателите им нямаше да им позволят да работят отдалечено. Така двойката търгува в своите стабилни, но негъвкави работни места, за да получи възможност за получаване на пасивен доход онлайн.

Лого на Empire Flippers

Empire Flippers е водещ пазар за покупка и продажба на онлайн бизнес.

Чрез Empire Flippers, пазар за закупуване на печеливши уебсайтове под ръководството на експерти от индустрията, Крис и Сандро закупиха два магазина на Shopify. Скоро, с помощта на експертите в Empire Flippers, двойката започва да генерира доходи онлайн. Днес те живеят в близост до училището на сина си и са на разположение да си почиват, когато е необходимо. „Времето им е свое и те вече не са обвързани с местоположение“, казва Грег Елфринк, маркетинг директор в Empire Flippers.

От основаването си през декември 2010 г. Empire Flippers помага на клиентите по целия свят да купуват и продават онлайн бизнес на стойност над 50 милиона долара. Компанията се ангажира да осигури сигурно и сигурно преживяване на клиентите чрез прецизно настроен процес на проверка, договаряне и миграция. С планове за увеличени ресурси по пътя, компанията продължава да помага на купувачи и продавачи да намерят успех чрез информирано вземане на решения.

Успешен старт: Купете благоприятни и печеливши бизнеси

Empire Flippers започна като аутсорсинг компания във Филипините. Когато компанията загуби един от основните си клиенти, основателите Джъстин Кук и Джо Магноти имаха нужда от нещо, което да заеме времето им. Така те започнаха AdSense Flippers, страничен проект, в който създадоха нишови уебсайтове, предназначени да внасят пари чрез Google AdSense. След като узреят, Джъстин и Джо щяха да продават сайтовете за печалба на Flippa, пазар за онлайн бизнес.

„Блоговихме за целия опит и нашата аудитория от създатели на сайтове започна да пита дали можем да продадем сайтовете им чрез нашия акаунт във Flippa, защото имахме толкова много трафик“, каза Грег. „Те ни отказаха от комисионната и ние започнахме да продаваме сайтове, които бяха много по-големи от тези, които преди създавахме.“

Осъзнавайки, че са готови за нещо, Джъстин и Джо ребразираха компанията като Empire Flippers, официален брокер за уебсайтове. Оттогава компанията се радва на значителен растеж. „При сегашната ни работна ръка, ако бизнес се натъкне на масата ни в диапазон от 15 до 20 милиона долара, аз съм напълно уверен, че можем да го продадем“, каза Грег.

Грег каза, че потребителите, които купуват установен бизнес, често се радват на значителни предимства пред тези, които започват такъв от нулата. „Ако купите маркова фирма, която вече прави пари, можете да започнете от първия ден“, каза той. „Тъй като вече имате трафик, можете да създадете списък с имейли, да извършите разделно тестване, раздаване на хостове и, което е важно, да получите достъп до установен поток от приходи.“

Когато звездите се изравнят, Грег каза, че клиентите му са открили невероятни възможности за инвестиции. Един от тях, мениджър на богатството, купи бизнес с капка доставка преди няколко години за около 30 000 долара. След като приложи наборите от умения, които беше научил в управлението на богатството, в новото си начинание, клиентът доведе бизнеса с капка доставка до успех. Днес тя носи огромни 30 000 долара на месец.

Продажба на вашия сайт? Достъп до инструменти за оценка и мрежа от купувачи

Empire Flippers помага на продавачите да достигнат до широка мрежа от заинтересовани и квалифицирани купувачи чрез рационализиран процес, който елиминира ненужните караници. Първо, безплатният инструмент за оценка на компанията помага на продавачите да определят колко може да струва техният онлайн бизнес.

Инструментът отвежда потребителя чрез поредица от въпроси, за да определи колко часа продавачът работи седмично върху бизнеса, кога е основана компанията, месечни приходи, свързани разходи и усилия в социалните медии, сред другите променливи. „Ако сте продавач, това не означава, че сте автоматично одобрен“, каза Грег. „За разлика от други посредници и пазари, ние проверяваме бизнеса, за да се уверим, че това, което те казват, е вярно, доколкото ни е възможно.“

Пазарът на Empire Flippers е създаден, за да премахне неприятностите от процеса на покупка и продажба на онлайн бизнеса.

Процесът на проверка, който продавачът плаща, определя дали сайтът е легитимен и носи реални приходи. Например бизнесът трябва да е на възраст поне шест месеца, да има шест месеца стабилни приходи и трафик и да не е налагал никакви санкции. Ако сайтът отговаря на всички изложени изисквания, Empire Flippers ще уведоми продавача в рамките на три седмици. Ако по някаква причина бизнесът бъде отхвърлен, таксата за проверка ще бъде възстановена на продавача.

На следващо място, екипът по продажбите обхваща широка мрежа от повече от 80 000 потенциални купувачи, за да си осигури продажба. Грег ни каза, че компанията обикновено цени уебсайт или онлайн бизнес въз основа на средната печалба от последните шест до 12 месеца, умножена по цифра, варираща от 20 до 60, в зависимост от редица бизнес променливи. Повече от 90% от изброените на пазара предприятия се продават в рамките на три месеца.

Печелещи сценарии чрез преговори и миграционни процеси

Empire Flippers успешно мигрира близо 1000 уебсайтове и онлайн фирми от продавач до купувач. Компанията обработва всички комуникации между двете страни и елиминира потенциалните измами, като таксува всички купувачи възстановим 5% депозит, преди да получат информация за бизнеса.

Компанията обединява и двете страни, за да изясни фините детайли по време на официално обаждане на конференция купувач-продавач. “В този момент ние имаме нашия преговарящ на линия, който да обучава както купувача, така и продавача и да им помагаме да правят и приемат оферти”, каза Грег.

Продавачът получава плащане, след като купувачът провери приходите и трафика. Empire Flippers събира само 8% до 15% комисионна, цифра въз основа на общите разходи за бизнеса, след като миграцията приключи. „Ние сме единствената компания в бранша с цял миграционен екип, посветен на прехвърлянето на активи от продавача на купувача“, каза Грег. „Това е едно от нашите уникални предложения за ценности, тъй като процесът на миграция често е най-досаден и стресиращ.“

В крайна сметка Грег каза, че целта на компанията е да гарантира, че и двете страни са доволни от транзакцията. Ето защо, преди продажбата, компанията съветва купувача за вида бизнес, който може да е подходящ за покупка. „Ако искаме да останем в бизнеса и да имаме добра репутация, нашите търговци не могат да кажат на купувач, който не знае нищо за кодирането, за да се занимава с SaaS бизнес, например“, каза той.

За да защити купувача, Empire Flippers ще отмени всички сделки, които не успеят да генерират определен процент от обещаните приходи. „В края на деня искаме всички страни да се разминат доволни от сделката, която са сключили“, каза Грег.

Напред: Подобрени и разширени медийни ресурси

Гледайки напред, Грег каза, че компанията планира да разшири своите ресурси за съдържание с видеоклипове и подкасти в YouTube под марката Empire Flipper. Той също така лично се фокусира върху оптимизирането на маркетинговите фунии на компанията, за да доставя по-персонализирано съдържание на отделни потребители.

„Ако сте купувач, който обикновено купува партньорски сайтове, вероятно не искате да четете твърде много за наличните компании в SaaS“, каза той.

Ако това не е достатъчно, Empire Flippers работи усилено зад кулисите, за да създаде книга и поредица от образователни курсове, които и двете все още са в производство. С ресурси като този на хоризонта, все повече и повече служители може да могат да търгуват с мелниците си от 9 до 5 за нещо малко по-гъвкаво.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map