Действителни инструменти: Как достъпни решения за управление на работния плот, като Actual Window Manager, Подобряване на производствената среда за ИТ професионалисти

TL; DR: Когато през 2001 г. софтуерният инженер Михаел Третяков основа Actual Tools, целта му беше да помогне на потребителите на Windows да повишат производителността, като подобрят работната си среда. И мисията беше пълен успех. Днес Actual Tools предлага редица решения, включително множество мениджъри за монитори, прозорци и виртуални десктопи, които оптимизират операциите за ИТ специалисти. Вдъхновени от отзивите на клиентите, тези продукти улесняват навигацията и управлението на приложенията в Windows и дават възможност на потребителите да се възползват максимално от работните си плотове..


Със дългоочаквания старт на Windows 10 през 2015 г. потребителите бяха развълнувани да видят богата колекция от нови допълнения, както и напредък над по-малко популярните функции на Windows 8 и 8.1. След доста смесения прием от Vista, стана ясно, че познаването и лекотата на използване са сред основните проблеми на крайните потребители. Но, като взе най-добрите характеристики на Windows 7 и мобилните възможности на Windows 8, Windows 10 все още се счита за огромно подобрение.

Докато всяка версия на Windows добавя нови функции, потребителите на енергия забелязват няколко, които сякаш последователно се плъзгат през пукнатините. ИТ специалистите често изпълняват множество програми едновременно, което улеснява загубата на прозорец сред десетки отворени кадри. За съжаление, дори Windows 10 не позволява на потребителите да определят прозорец, върху който активно работят, за да бъдат в състояние винаги на върха. Такава функция би рационализирала работните процеси и оптимизирала работните среди на работния плот. В резултат на това много специалисти се обръщат към решенията за подобряване на Windows, предоставени от Actual Tools, които позволяват това и много други функционалности.

Колаж от кутии за продукти на Actual Tools

Actual Tools предлага набор от решения, разработени за оптимизиране на работните процеси и повишаване на ефективността в Windows.

„Всеки служител, който използва своя компютър професионално, може да се възползва от нашите решения“, заяви Дженифър Мей, говорител на Actual Tools. „Те са нашата целева аудитория!“

Actual Tools предоставя набор от функции, включително множество мениджъри на монитори, прозорци и виртуални десктопи, които надхвърлят това, което потребителите на Windows изваждат извън полето със ОС. Идеята е да се даде възможност на потребителите на Windows да увеличат производителността и ефективността и да им помогне да се възползват максимално от работните си плотове.

Подобряване на работната среда, за да помогне на професионалистите да работят по-интелигентно

Професионалисти от практически всяка ниша могат да се възползват от Actual Tools. Тъй като Windows е толкова предпочитана ОС, много хора са готови да се придържат към нея, въпреки недостатъците ѝ.

За щастие, високата съвместимост на Windows означава, че решенията на трети страни като Actual Tools са лесно поправяне. В епоха, в която голяма част от работата се извършва на компютрите – особено в онези все по-популярни кръгове за самостоятелна заетост – Actual Tools увеличава производителността във всяка индустрия, която използва Windows.

Екранна снимка на интерфейса на актуалния Windows Manager

Действителният мениджър на прозорци съдържа повече от 50 инструмента за управление на работния плот, за да се подобри работата с Windows OS.

„Имаме полезни функции не само за ИТ работници, но и за дизайнери, счетоводители, адвокати, учители, клиент мениджъри, CAD инженери и т.н.“, каза Дженифър.

Потребителите, участващи в уеб дизайн и подобни ниши, намират поддръжката за множество монитори за особено полезна и Actual Window Manager предоставя. В допълнение към подобряването на работната среда на много монитори, плочките на работния делител на Window Manager позволяват лесен начин за определяне на разположението за обикновени прозорци (т.е. тези, които могат да бъдат преместени и оразмерени свободно, използвайки способностите на системата).

Доставяне на софтуер, който решава бизнес проблемите в реалния свят

Като има предвид 15-годишните си години на дейност, Actual Tools добави много нови функции в своя репертоар. Със своя бизнес модел, изграден върху задоволяване на неизпълнени нужди, Actual Tools е ориентиран към хората разработчик в мисията да направи платформата на Windows по-благоприятна за производителност.

Няколко години и няколко версии на Windows след основаването си, Actual Tools понастоящем предлага 10 различни функционално опаковани продукта, за да направи ежедневната работа с компютър по-удобна и приятна.

„Първо и най-важното, нашият софтуер решава истинските проблеми и следователно дава реална помощ на истинските хора“, каза Дженифър.

Екранна снимка на форума за актуални инструменти

Потребителите си сътрудничат и предоставят обратна връзка на форума на Actual Tools, за да могат да се възползват максимално от работните си плотове.

Вдъхновението зад настоящото портфолио на Actual Tools – както и общото му желание за иновации – е почти изключително ориентирано към потребителите. Голяма част от уебсайта на компанията съдържа форум, посветен на отзивите на клиентите, бета тестване, обяви и поддръжка.

Този форум позволява на потребителите директно да изпращат заявки за функции, които по-късно се превръщат в реални решения на техните проблеми. В допълнение, блогът на Actual Tools редовно публикува съвети как да направи Windows по-лесен за работа.

„Ние постоянно следим отзивите на клиентите и се опитваме да предоставим най-търсените функции, които покриват пропуски в потребителския интерфейс на Windows“, заяви Дженифър.

Рационализиране на работните потоци с изчерпателен набор от инструменти

С впечатляващата гама от функции, Actual Tools е много повече от обикновено подобрение на Windows OS – това е бизнес актив, който помага за оптимизиране на работните процеси. Впечатляващата колекция на компанията включва награждаван софтуер за управление на множество прозорци, десктопи и монитори, както и рационализиране на навигацията по много начини.

Например, Actual File Folders добавя два допълнителни бутона към широко използваните прозорци, свързани с файлове, като например диалогови прозорци Отваряне / Запазване като и Прозорец на File Explorer, което позволява бърз достъп до унифицирани списъци с Любими и Последни папки във всяка програма само с две кликвания , По подобен начин бутоните за действително заглавие позволяват изпълнение с едно щракване на действия, като Stay Always on-top и Make Transparent.

Освен навигацията, редица продукти на Actual Tools правят минимизирането и максимизирането на приложенията по-интелигентни. Например, сглобяването на прозорци предлага по-интуитивна алтернатива на минимизиране на прозорец до лентата на задачите, като позволява на потребителя бързо да си припомни прозореца с обикновено щракване или натискане на клавиш.

За упорити програми, които настояват да се използват изключително в цял екран, Actual Window Minimizer може да сведе до минимум всяко приложение в системната област. Междувременно, Actual Window Guard може да сведе до минимум избраните програми при стартиране, автоматично затваряне на изскачащи прозорци, да запомни размера и позиционирането на прозорците и дори да предотврати случайното затваряне на важните прозорци.

Най-популярните предложения на Actual Tools са онези, които участват в управлението на операционната среда и използване на пълния потенциал на своя хардуер. С действителните виртуални настолни компютри потребителите могат да създават множество виртуални настолни компютри с лесен достъп до клавишни комбинации и персонализирани тапети. Що се отнася до навигацията между множество прозорци в една работна среда, Actual Window Manager съдържа няколко функции за автоматична манипулация – включително задаване на стандартни позиции за стартиране и приоритети на процеса.

Друг топ продавач, Actual Multiple Monitors, попълва пропуските на многомониторния интерфейс на Windows, като добавя лентата със задачи, менюто за стартиране, системната лента и превключвателя на задачи към всеки дисплей. Дженифър ни каза, че продуктът често се актуализира.

„В момента нашите разработчици подготвят страхотна нова функция за многомониторни потребители“, каза тя.

Напред: Нови функции за многомониторни потребители

За големите офиси общото решение за производителност включва използването на множество монитори, всеки с различно работно пространство, в което да се движи. С използването на действителни множество монитори, управлението и навигирането на такова работно пространство става просто. Мениджърът на прозорци и множество монитори са две от най-големите хитове на компанията, а предложенията за функции, които водят до ревизии, са доста често срещани. Най-новото съобщение включва разработването на автоматизиран превключвател на аудио устройства за потребители, работещи с множество приложения през множество монитори.

Тази нова функция е в състояние да свърже аудио устройства към монитори, което позволява по-интелигентно възпроизвеждане на аудио. Когато приложенията се използват на определени монитори, възпроизвеждането на аудио се подава автоматично към свързаното аудио устройство.

„Например имате високоговорители, прикачени към вашия основен монитор, и телевизор със собствени високоговорители, прикрепен към вашия компютър като допълнителен монитор“, каза Дженифър. „Преместването на прозорец, който възпроизвежда аудио към телевизор, автоматично превключва възпроизвеждането към телевизионните високоговорители.“

Тези възможности за свързване позволяват на потребителите да интегрират множество устройства в едно работно пространство, като същевременно поддържат възможността лесно да ги разделят, когато е необходимо.

Actual Tools е основана през 2001 г. от разработчика Михаел Третяков, за да помогне както на домашните, така и на бизнес потребителите да работят по-ефективно. За 15-те години откакто иновативната му колекция спечели множество награди от публикации като MakeUseOf, Software Informer и Shareware Connection. През 2010 г. PC Magazine определи Actual Multiple Monitors като един от своите победители в Best of Software. В допълнение, Actual Tools получи потоп от положителни отзиви и истории за успех на клиентите. И някои от най-уважаваните предприятия в света се обръщат към Actual Tools за оптимизиране на операциите, доказвайки, че компанията реализира своята мисия за подобряване на потребителското изживяване на Windows.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map