CTO Shehab Ahmed na usluzi HostSailor i kako tvrtka visoke performanse infrastrukture omogućava kupcima pouzdano napajanje i skaliranje web aplikacija

TL; DR: Kao glavni predstavnik organizacije iz HobaSailor-a sa sjedištem u Dubaiju, Shehab Ahmed zna da je snažna i skalabilna infrastruktura ključna za uspjeh poduzeća na današnjem visoko konkurentnom mrežnom tržištu. Tvrtka je od svog osnutka posvećena pružanju vrhunskih hosting rješenja organizacijama koje se razlikuju u misiji i veličini širom svijeta. Nedavno smo ušli u kontakt s Shehabom koji nam je rekao kako se sve veći broj tvrtki oslanja na brzinu, performanse i visoke stope produktivnosti HostSailor-a za napajanje web aplikacija koje pokreću interakciju s klijentima i protok prihoda..


Mali tim programera softvera sjedi za stolom kasno u noć i primjenjuje završne detalje na svojoj najnovijoj aplikaciji kako bi ispunio kruti rok. Potaknut kavom i kolaborativnom platformom utemeljenom u oblaku, svaki član tima daje konačni doprinos projektu prije nego što je aplikacija spremna za implementaciju..

Međutim, tim počinje primjećivati ​​značajno zaostajanje koje, čini se, pogoršava kako sekunde prolaze. Ispitujući vezu, jedan član izvještava da su poslužitelji koji pokreću radno okruženje propali. Suočeni s kašnjenjima, tim razmišlja o tome koliko će vremena morati čekati da završi posao i kako bi ovaj prekid mogao utjecati na imidž tvrtke.

Nažalost, takvi su scenariji previše uobičajeni i mogu nanijeti nepopravljivu štetu tijekovima poslovanja, reputaciji tvrtke i, na kraju, njezinoj osnovi. Prekidi ne samo da interna produktivnost dolazi do zaustavljanja škripca – ona također znači da dodirne točke okrenute kupcima prestaju funkcionirati, što može dovesti do značajnog gubitka prihoda. Kao rezultat toga, moderna se poduzeća sve više okreću hosting pružateljima pouzdane, visoko uspješne infrastrukture. A HostSailor je od 2013. isporučio upravo to.

Shehab Ahmed-ova glava i logo HostSailor-a

CTO Shehab Ahmed rekao nam je da snažna i pouzdana infrastruktura HostSailor-a privlači vlasnike stranica u skupinama.

Kolekcija hosting paketa, uključujući dijeljena, virtualna i namjenska poslužiteljska rješenja, HostSailor izgrađena je za veliku dostupnost, brzinu i performanse. Opremljen DDoS zaštitom, povećanim mogućnostima pohrane i brzim vezama, HostSailor kupcima olakšava pouzdano uređivanje i implementaciju aplikacija i veće fleksibilnosti pružajući im konkurentnu prednost.

Kao što nam je rekao CTO HostSailor Shehab Ahmed, tvrtka je svoju reputaciju izgradila na pružanju nekih od najmoćnijih poslužitelja za cijenu.

“Hosting je uvijek bilo konkurentno tržište”, rekla je Shehab. “To je dovelo do većih mogućnosti za inovacije, što mijenja cijelo tržište.”

Fokusiranje na inovacije radi zadovoljavanja zahtjeva klijenata od prvog dana

HostSailor osnovana je u Dubaiju kao dobavljač VPS-a i namjenskih hosting usluga. Sa centrima podataka na dalekosežnim mjestima, poput Rumunjske i Nizozemske, HostSailor jedna je od rijetkih zaista globalnih hosting kompanija.

Na tržištu gdje mnoge hosting tvrtke koriste raznolikost cijena i usluga kako bi se razlikovale od konkurenata, HostSailor se fokusira na pružanje inovativnih hosting rješenja za svoje klijente. HostSailor ne kopira ono što konkurencija radi. Umjesto toga, tvrtka uspijeva u stvaranju valova u industriji.

“Od početka smo odlučili prestati ići uz konkurenciju i usredotočiti se na inovacije”, rekla je Shehab. “Željeli smo ponuditi nešto potpuno novo.”

Shehab nam je rekao kako jedan od nedavnih poduhvata HostSailor-a pruža oblačne VPS-ove izgrađene posebno za blockchain aplikacije. To se pokazalo korisnim u odnosu na kripto valute koje stvaraju naslove, poput Bitcoina, a oslanjaju se na blockchain tehnologiju da bi funkcionirala kao besplatna valuta. Općenito govoreći, blockchain je sposoban trenutno provjeriti podatke o transakcijama, omogućavajući lakšu suradnju na bilo čemu što uključuje kripto valute ili dokumente.

“Blockchain je novi trend, kao i koncept decentralizacije”, rekao je Shehab.

Budući da se blockchains sastoje od velikih lanaca podataka, snažni strojevi – uključujući virtualne poslužitelje koje nudi HostSailor – bitni su za njihovo iskopavanje. Nadalje, sve veća raznolikost i popularnost kripto valuta znači da ih sve više i više tvrtki počinje primjenjivati ​​kao alternativno rješenje za plaćanje kreditnim karticama i bankovnim računima.

Superiorni hardver znači superiornu brzinu, performanse i brzu vožnju

Iako je potrebna uspješna infrastruktura za kripto valute, to je daleko od njezine jedine primjene. Omogućen kablovskim sustavima od tamnih vlakana – među najbržim internetskim vezama na svijetu – HostSailor može pružati munjevitu brzinu kroz brojne centre podataka, koji su konfigurirani s najnovijim prekidačima, konektorom i suvišnim portovima.

Vrhunska brzina znači brže učitavanje web stranica i bolju izvedbu aplikacija. S druge strane, tvrdi diskovi konfigurirani s RAID-om izjednačuju se s nulom zastoja jer se neuspjeli hardver može brzo zamijeniti i lako zamijeniti bez prekida ili čak pada u radu.

“Najvažnija stvar koju možemo ponuditi našim kupcima je inovacija”, rekla je Shehab. “Otvoreni smo za novu tehnologiju i stalno pokušavamo razvijati nove stvari.”

Fotografija Shehaba Ahmeda, Guya Kawasakija i Khalida Cooka

Shehab (lijevo) i predsjednik uprave HostSailor Khalid Cook (krajnje desno) sastaju se s softverskim pionirom Guyjem Kawasakijem (u sredini).

Uz inovaciju dolazi do usvajanja vrhunskih tehnologija koje pokreću niz usluga. Među najcjenjenijim rješenjima HostSailor-a nalaze se i VPS-ove i upravljane namjenske ponude poslužitelja.

“Ono što smo saznali je da toliko mnogo korisnika želi hosting u oblaku, a oni ga žele decentralizirati”, rekao je Shehab.

Ne postoji niti jedan daljinski sustav koji pokreće decentralizirani oblak. Kao rezultat toga, ne postoji niti jedna točka neuspjeha, što decentralizirane sustave čini pouzdanijim i sigurnijim. Suprotno tome, centralizirani sustav – poput financijske institucije ili telefonske tvrtke – može biti lakše ugrožen od onih sa zlonamjernim namjerama. U 2017. godini, na primjer, i Equifax i Verizon doživjeli su kršenja podataka koja su otkrila privatne podatke milijuna korisnika.

Uz decentraliziranu pohranu u oblaku, svaki HostSailor VPS dolazi s upravljanim uslugama i tjednim sigurnosnim kopijama. Kao i drugi poslužitelji HostSailor-a, VPS-ove pokreće RAID 10 za optimalne performanse i sigurnost podataka. DDoS zaštita nudi se i zajedničkim i posvećenim hosting korisnicima, kao i neograničena addon domena i besplatni SSL certifikati. Namjenski poslužitelji hostuju u glavnim centrima podataka HostSailor u Rumunjskoj i Nizozemskoj i potpuno su prilagodljivi, omogućujući brzine uzlazne veze do 10 GB, kao i nepromijenjeni dolazni pojas..

Međunarodni tim strastvenih tehničara posvećen podršci

Osim vrhunske infrastrukture, HostSailor može se pohvaliti izvrsnom korisničkom podrškom zahvaljujući svom posvećenom timu tehnoloških entuzijasta širom svijeta. Uz misiju usredotočenu na inovacije, tim HostSailor-a čini strelovitom brzinom opterećenja, ublažavanje napada i 100% produženje rada.

Pomoću brzih veza i najmodernijeg, suvišnog hardvera, HostSailor je posvećen stvaranju weba bržim i sigurnijim mjestom – počevši od vlastitih klijenata. Centre podataka HostSailor rutinski se nadziru, a tehničari su uvijek dostupni u slučaju većih kvarova hardvera..

Iako dobra oprema i usluge čine probleme manje vjerojatnim, HostSailor je tu za klijente kada problemi prođu kroz pukotine. S klijentima u brojnim zemljama, HostSailor je pokušao učiniti svoj sustav podrške što je moguće pristupačnijim.

“Trenutno imamo nekoliko lokacija u zemljama poput Rumunjske i Nizozemske i željeli bismo uskoro otvoriti još jedno mjesto”, rekao je Shehab.

Klijenti mogu dobiti pravu ljudsku pomoć 24 sata dnevno, putem sustava za razgovaranje s domaćinom, pri čemu su stručnjaci dostupni za postavljanje pitanja na više jezika. Tim tehničkih stručnjaka HostSailor-a ne samo da klijentima olakšava vlasništvo nad web stranicama, već pruža put inovacijama primjenom najbolje moguće tehnologije.

Gledajte unaprijed s Blockchain tehnologijom

Budući da je tvrtka koja cijeni inovacije prije svega, HostSailor stalno ima uho za zemlju slušajući najnovija tehnološka dostignuća. Posebno je zanimljiva blockchain tehnologija koja je postala vrlo privlačna za investitore i tvrtke koje žele koristiti najnovije valute kako bi ostale konkurentne. Uz popularnost kripto valuta, poput Bitcoina, sve veći broj kupaca koristi ih za sigurnije plaćanje robe i usluga.

Budući da blockchains čuva trajnu javnu evidenciju o svakoj transakciji, osobito su korisni u održavanju transparentnosti razmjene valuta. Osim toga, njihova decentralizirana priroda čini blockchains otpornima na hakiranje i korupciju. Kao takav, HostSailor vidi velike prilike na horizontu, jer nastavlja s razvojem i primjenom najboljeg hardvera i softvera za takve računalne zadatke..

Fotografija članova tima HostSailor s premijerom Portugala

Tim HostSailor-a razgovarao je s portugalskim premijerom na Web Summitu – jednom od najvećih svjetskih tehnoloških događaja.

“Mnogo smo se fokusirali na blockchains i hosting u oblaku”, rekla je Shehab. “Radimo na novim proizvodima i uslugama koji su prvi takve vrste, a mi ćemo biti prvi koji će to ostvariti.”

Razarajuće posljedice zastoja dobro su poznate, a troškovi visoko učinkovitih hostinga mala su cijena koju treba platiti za mir. Web stranice i aplikacije u oblaku trebaju se pokretati nesmetano i predvidljivo, čuvajući prihode i učinkovitost. Čuvajući svoje poslužitelje opremljene najnovijom i najpouzdanijom infrastrukturom, HostSailor je zagovornik uspjeha svojih kupaca.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map