Cloud With Me pojednostavljuje postavljanje i upravljanje oblakom za rastuće tvrtke koje žele uštedjeti vrijeme i izbjegavati tehničke glavobolje

TL; DR: Unatoč povećanoj potražnji i velikom porastu, započinjanje s hostingom u oblaku nije slaba srca. Veliki izbor značajki i mnoštvo resursa koji se nalaze na web-lokacijama Amazon, Microsoft Azure i Google Cloud dodaju značajne razine složenosti, čak i za vlasnike tvrtki koji žele migrirati usamljeno WordPress web mjesto. Cloud With Me, međutim, premošćuje jaz s visoko automatiziranom uslugom koja učinkovito rješava konfiguracije, razmještaje i upravljanje oblačkim poslužiteljima. Popravljajući rampu, Cloud With Me krojači krojači snažnim i skalabilnim hostingom za kupce na svim razinama tehnološkog iskustva.


To je vječna, dvostrana dilema s kojom se suočavaju mnoge tvrtke: Kada je vrijeme napustiti zajednički hosting u korist moćnijeg hostinga u oblaku? Također, kako do vraga upravljate oblakom i još uvijek imate vremena za vođenje svog poslovanja?

“Cloud With Me” sa sjedištem u Dublinu želi pretvoriti poduzetnike u tranziciju tako što će smanjiti migracije oblaka na samo tri klika i 10 minuta. Nakon dovršetka instalacije i konfiguracije, tvrtka će upravljati poslužiteljima korisnika i odabranim dodatnim uslugama poput WordPressa, Magento i Laravel.

Pojednostavljujući prelazak na oblak Cloud Cloud sa mnom omogućuje prelazak na Amazon Web Services, Microsoft Azure i Google Cloud još ostvarivijim i ostvarivim za manje tvrtke kojima nedostaje vremena ili tehničkog znanja. Izvršna direktorica za poslovni razvoj Emma Morris rekla nam je da, vjerujući Cloud With Me, poduzetnici se mogu i dalje fokusirati na ključne poslovne ciljeve, a ne zapošljavati iskusne IT administratore.

“Vrijeme je dragocjeno kad je riječ o uspostavljanju i održavanju male tvrtke, tako da sati provedeni pokušavajući instalirati i implementirati hosting u oblaku možda ne vrijede”, rekla je. “Mi se brinemo za to kako bismo omogućili poduzetnicima da povećavaju svoje izglede.”

Prepoznavanje i uklanjanje prepreka usvajanju oblaka

Toliko početnih priča započinje na nekolicini mjesta, često u sobi za sveučilišne domove ili baru. Cloud With Me povijest započinje u potonjem, jer su se veterani tehnološke industrije Gilad Somjen i Asaf Zamir prvi put susreli u pivničkoj ustanovi u Dublinu sredinom 2015..

Vlasnici tvrtki dijelili su priče i međusobno su se suočavali s izazovima usredotočenja na temeljne poslovne ciljeve usred sloma pomoćnih pitanja poput računovodstva, ljudskih resursa i upravljanja informatikom. Posebno vrući dio razgovora bio je usmjeren na razdoblje kad je tvrtka nadmašila svoj početni plan zajedničkog hostinga i pokrenuo pitanje – zašto se odjednom očekuje da tvrtke održavaju vlastite poslužitelje.?

Slika Emme Morris s logotipom Cloud With Me

Cloud With Me ima za cilj riješiti zastoje s migracijom oblaka, rekla je izvršna direktorica poslovnog razvoja Emma Morris.

“Shvatili su da startapovi i mala poduzeća mogu imati koristi od uklanjanja tehničkih barijera kako bi hosting u oblaku bio dostupan svima, bilo gdje”, rekla je Emma. “Svojim pozadinama kao tehnološki veterani i serijski poduzetnici, olujili su pamet i osmislili automatiziranu uslugu u kojoj bi primjena oblaka mogla trajati samo nekoliko minuta.”

Gilad i Asaf pokrenuli su Cloud With Me nakon dugo vremena brainstorminga i osmišljavanja rješenja za koje bi željeli da bi ih i sami mogli upotrijebiti. Tvrtka se u početku fokusirala na lakši prelazak na AWS i isporučila 2800 novih računa usluzi u prva četiri mjeseca u Cloud With Me..

Cloud With Me zaradio je priznanje naprednog tehnološkog partnera od AWS-a u ožujku 2017. godine, a tvrtka je nekoliko portfelja dodala u svoj portfelj nekoliko tjedana kasnije Microsoft Azure. Krajem godine Cloud With Me pokrenuo je usluge za Google Cloud – kao prvi partner platforme.

Postavljanje u sekundi: početak rada u oblaku sa mnom

Tijekom prve godine poslovanja tvrtke Cloud With Me okupio je 50.000 kupaca. Za povezivanje internetske tvrtke ili web stranice na AWS, Azure ili Google Cloud, korisnici trebaju samo odabrati platformu koja će koristiti, navesti naziv njihove domene i odabrati vrstu poslužitelja i regije za implementaciju.

Umjesto da se suoči sa stotinama hardverskih opcija davatelja usluga oblaka, Cloud With Me destilira svaku platformu u četiri ili pet konfiguracija na temelju mjesečnih cijena, izbjegavajući teško izračunati model cijena isplativosti koji je uobičajen u računalstvu u oblaku..

“Napredni programeri mogli bi izravno otići na AWS ili Google Cloud, ali prosječni korisnik ne bi znao odakle početi”, rekla je Emma. „Želimo olakšati taj proces, pa pogledamo prema malim i srednjim poduzećima u raznim dijelovima svijeta kojima je potrebno integrirano rješenje za te pružatelje usluga.“

Snimka zaslona za prijavu na stranicu Cloud With Me

Cloud With Me pojednostavljuje postupak prijave u oblaku na samo nekoliko klikova; nova okruženja su spremna za nekoliko minuta.

Vlasnici web lokacija također mogu odabrati besplatno instaliranje dodatnih softverskih paketa, uključujući PHP, WordPress, Drupal, Joomla, Magento, RoundCube i Laravel. Dok kupac vidi traku napretka u praćenju postupka instalacije, automatizirani sustav Cloud With Me instalira kompletnu hrpu poslužitelja s MySQL, FTP, e-poštom i analitikom.

“Sve više i više ljudi prepoznaje prednosti hostiranja njihovih web stranica putem oblaka za razliku od tradicionalnijih metoda hostinga”, rekla je Emma. „Potražnja je značajno porasla, a vi samo trebate gledati na rezultate glavnih pružatelja usluga. AWS, Azure i Google Cloud ostvaruju dobit na svojim kompanijama i to će se vjerovatno nastaviti, tako da smo nastojali osigurati da svi imaju pristup tim platformama, bez obzira na razinu sigurnosti u tehnologiji. “

Oblak sa mnom razvija se zajedno sa svojim kupcima i industrijom

Kao mlada tvrtka Cloud With Me naglašava korisničku podršku i kvalitetne usluge sa svojim malim, ali rastućim osobljem.

“Budući da ciljamo klijente koji uglavnom nisu visoko kvalificirani za razvoj tehnologije i web stranica, za nas je važno da sarađujemo s kupcima i osiguramo im da imaju sve što je potrebno za nastavak”, rekla je Emma, ​​spomenuvši novu kompanijsku značajku za live chat i obnovljeno prisustvo na društvenim medijima.

Iako je hosting na oblaku industrija koja se brzo mijenja, Cloud With Me počeo se polako fokusirati na vrhunske usluge cijenjenih pružatelja usluga.

Snimka zaslona upravitelja domene Cloud With Me

Osim besplatnih SSL certifikata, Cloud With Me također pomaže kupcima u povezivanju domena i upravljanju poslužiteljima imena.

“To može biti teško, jer se svijet računalstva u oblaku kreće tako brzo”, rekla je Emma. “Ono što je danas inovativno, sutra bi moglo biti staromodno. Manje, manje poznate alternative postoje i mogu biti korisne, naravno, ali iz našeg iskustva, ako cijelo vrijeme razvijete reputaciju za pružanje visoke kvalitete, količina će doći. “

Završavajući 2018. godinu i veselimo se, Emma nam je rekla da tim Cloud With Me želi da gleda kako Google Cloud partnerstvo nastavlja svoj procvat i planira uskoro najaviti još partnerstva s pružateljima usluga oblaka i uskoro uvesti nove dodatke i značajke.

“Zaista je uzbudljivo vrijeme biti uključeni u industriju računalstva u oblaku. Radujemo se sljedećem koraku našeg razvoja prema prelasku na posao za tvrtke kada je u pitanju hosting njihovih web stranica”, rekla je. “Naše partnerstvo s Google Cloudom izričemo povjerenje u uslugu koju nudimo i uzbuđeni smo kamo ide ta veza – kako zbog izgleda našeg poslovanja, tako i što može značiti za naše korisnike.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me