Brightcove potiče objavljivanje video zapisa putem integrirane platforme za marketing i sigurne komunikacije poduzeća

TL; DR: Pionir u svijetu mrežnih videozapisa, Brightcove nastavlja izmišljati kako organizacije koriste multimediju za informiranje, nadahnuće i zabavu. Bilo da kupci koriste videozapise za marketing ili internu komunikaciju – ili oboje – mrežne platforme Brightcovea osiguravaju pravoj publici pristup odgovarajućim sadržajem, analitikom i interaktivnim iskustvima koja se očekuju od kompanije koja poslužuje visokokvalitetne videozapise tisućama kupaca u više od 70 zemalja.


U 2004., društveni mediji još su bili u povojima. MySpace je dominirao na sceni za mlade odrasle, nudeći prilagodljive glazbene playere. Između sveprisutne distribucije Flash Player-a, zajedno s brzorastućom širokopojasnom i wifi mrežom, glazba i videozapisi počeli su se pojavljivati ​​na sve više i više web stranica.

Iako je popularnost MySpacea izblijedjela, popularnost internetske zabave traje; bilo tko može u nekoliko minuta prenijeti i dijeliti videozapise s ostatkom svijeta. Iskoristivši ranu tehnologiju, Brightcove je lansirao i pionirio koncept mrežne distribucije videa – nekoliko mjeseci prije YouTubea.

Nakon više od desetljeća stalnog rasta i inovacija, Brightcove se našao u jeku novog pomaka u video pejzažu. Prema riječima potpredsjednika marketinga i strategije proizvoda Paul Casinellija, tržište se širi izvan medijskih izdavača i pretplata koje potiču marketinške kampanje i poslovnu komunikaciju u širokom rasponu industrija.

Sada, Brightcove-ove platforme pomažu tvrtkama da komuniciraju učinkovitije i iskorištavaju analitiku da pokreću i unutarnje i vanjske napore za video. Bilo da se prilagođavate novim uređajima, audio formatima ili tehnologijama kompresije, Brightcove čini taj posao kako bi osigurao da kupci isporučuju videozapise bez obzira na to koliko publike ima..

“Eksplozija video-bazirane tehnologije je upravo izvanredna”, rekao je Paul. „Sve to pojednostavljujemo za svoje kupce. To je jedan od ključnih stupova naše misije, osiguravanje da ljudi mogu pogledati videozapise koje žele, kada, gdje i kako žele. “

Izmišljanje industrije: Brightcoveovi rani dani mrežnih videozapisa

Nakon što je izumio ColdFusion i pokrenuo strategiju proizvoda za Macromedijin Flash Player, Jeremy Allaire je 2004. osnovao Brightcove i postao jedan od prvih igrača u mrežnom video objavljivanju.

“Praktično nije bilo videozapisa na mreži kada je Brightcove započeo”, rekao je Paul. „Naš je osnivač pokrenuo tvrtku na početku pokreta, kada je video tek započeo. Vidio je da će to biti velika izmjena igara, i pokrenuo je Brightcove da svijetu donese streaming videa. “

Slika Paula Casinellija i logo Brightcovea

Internetski videozapisi i dalje stječu popularnost, izjavio je potpredsjednik odjela za marketing i strategiju proizvoda Paul Casinelli.

U sljedećim godinama, Brightcove je sklopio partnerstvo s Reutersom, Discoveryjem i Sonyjem kako bi pokrenuo novu internetsku video platformu. Brightcove Studio omogućio je korisnicima izradu prilagođenih videoplayera i widgeta. Kasnije je tvrtka Video Cloud za hosting i izdavačku platformu tvrtke dovela do ranih usvajanja video marketinga.

“Prije 2014. većina videozapisa bila je usredotočena na medijsku stranu s novinama, izdavačima i časopisima”, rekao je Paul. “U novije vrijeme primjećujemo tvrtke koje žele upotrebljavati videozapise za bolju komunikaciju sa svojom publikom i korištenje analitičkih podataka.”

Sve-u-jednoj platforma za video marketing pogoni stope konverzije

Iako je online videozapis široko prihvaćen tijekom godina, njegova primjena ima niz izazova, rekao je Paul. Kako bi se tvrtkama pomoglo da se prilagode ovom brzo mijenjajućem krajoliku, Brightcove pojednostavljuje strujanje videa vodeći brigu o tehničkim procesima iza scene.

“Svako rješenje ima jezgrenu video platformu koja vam omogućuje upravljanje prijenosom, upravljanjem, stvaranjem i prilagođavanjem igrača, analitikom, upravljanjem korisnicima i administracijom”, rekao je. “Za svaku platformu imamo i jedinstveni skup značajki koji se temelji na vrijednosti koji tim tvrtkama pomaže da rade više s vanjskim i unutarnjim videozapisima.”

Tvrtke koje žele koristiti videozapise za izgradnju prepoznatljivosti marke i privlačenje više kupaca, Brightcove Video Marketing Suite nudi besprijekorne integracije s različitim platformama društvenih medija, sustavima za upravljanje sadržajem, oglašavanjem i drugim marketinškim programima i programima odnosa s kupcima. Brightcove Galerija zatim prikazuje videozapise gledateljima putem prilagodljivih izgleda.

“Bit će to potpuno posjećena galerija ili video portal Brightcove koji sadrži sve vaše videozapise tamo s pozivima na akciju, gumbima za dijeljenje na društvenim mrežama i obrascima za pokretanje”, rekao je Paul. “Možete ga automatski ažurirati, tako da imate mjesto za upravljanje svim svojim videozapisima na način koji održava vašu web lokaciju organiziranu i ažuriranu.”

Sigurne usluge upravljanja videozapisima pogodne za poduzeća

Pored javnih marketinških kampanja koje su izložene javnosti, Paul je rekao kako poslovni kupci sve više žele interno koristiti videozapise. Bez obzira radi li se o dijeljenju videozapisa o treningu ili strujanju gradske vijećnice sa izvršnim direktorom, Brightcove Enterprise Video Suite omogućava tvrtkama da lako stvaraju i objavljuju videozapise u cijeloj tvrtki – istovremeno održavajući strogu sigurnost s jednom prijavom, URL-žetonima i IP ograničenjem..

“Najvažnija stvar koju kupci naših poslovnih tvrtki traže jest:” Kad te videozapise postavim na ovu stranicu za svoje zaposlenike, kako se postaram da nitko drugi ne dobije pristup ovom povjerljivom videozapisu? “, Rekao je Paul. “Imamo nekoliko snažnih sigurnosnih alata kako bismo bili sigurni da će, ako samo želite da vaši zaposlenici vide video, moći vidjeti samo vaši zaposlenici.”

Slike Brightcove Enterprive Video Suite

Brightcove Enterprise Video Suite uvodi sigurnosne značajke koje omogućuju organizacijama da zaštite svoj video sadržaj.

Zabavno, prema Paulu, uvođenje sigurnosnih značajki i ograničeni pristup suprotno je izvornoj filozofiji tvrtke i proizvoda.

“Kad smo započeli, radilo se o izlaganju naših video zapisa što većem broju ljudi”, rekao je. “To je bila zaista uzbudljiva promjena za nas čiji smo dio.”

Paket omogućuje gledanje videozapisa na zahtjev i live streaminga bez zatvaranja mreže poduzeća. U međuvremenu, analitički podaci i podaci o angažmanu korisnika omogućuju kupcima da mjere utjecaj na poslovanje i povrat ulaganja.

Mantra: Ostvarivanje najboljih iskustava s vizualnim medijima

Dizajniran kako bi pomogao tvrtkama i njihovim kupcima da maksimalno iskoriste videozapis, Brightcove se kontinuirano prilagođava promjenjivim tehnologijama, korisnicima i strategijama povezanima s mrežnim objavljivanjem i distribucijom videozapisa. Prema Paulu, evolucija razlikuje tvrtku od konkurenata koji nude samo isključivanje video hostinga.

“Naši su sustavi mnogo više od toga”, rekao je. “Možete dodati interaktivnost, dobiti dubinu analitiku, sve možete povezati s ROI-om, objavljivati ​​na društvenim mrežama i vršiti live streaming. Sam video hosting nije ono što pobudi uzbuđenje kod naših kupaca. “

Brightcove kombinira stručnost svoje industrije s povratnim informacijama kupaca kako bi identificirao nove značajke i načine poboljšanja korisničkog iskustva.

“Mantra naše strategije razvoja značajki je u stvaranju najboljeg mogućeg iskustva”, rekao je Paul. “Ne pokušavamo samo ponavljati našu platformu. Pokušavamo pogledati sljedeći val koji će doći. “

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me