Besplatno preuzimanje softvera za upravljanje menadžerima ubrzava preuzimanje brzine i poboljšava upravljanje datotekama tijekom sprečavanja virusa

TL; DR: Free Download Manager (FDM) moćan je softver koji korisnicima omogućuje preuzimanje datoteka do 10 puta brže dijeljenjem podataka. Besplatni alat ima mnoštvo drugih značajki, uključujući podešavanje potrošnje u prometu, organizacijske alate, neispravno nastavljanje preuzimanja i prioritete upravljačke datoteke, a sve je to predstavljeno u intuitivnom sučelju. FDM je dostupan i u sustavu Windows i Mac OS X, a njegovo web mjesto sadrži poveznice na druge korisne alate za produktivnost za tvrtke i pojedince. Iz tih razloga, FDM je osvojio nagradu za programere Choice ™ za pomaganje korisnicima u povećanju performansi i upravljanju tijekovima rada.


Poduzetnik može izgubiti sate produktivnosti dok čeka da preuzmu rješenja koja su mu potrebna za pokretanje posla. U etabliranim tvrtkama zaposlenici surađuju koristeći velike dokumente i često troše dragocjeno vrijeme buljeći u svoje zaslone računala dok čekaju pristup datoteci.

Niz problema može se pretvoriti u stvaranje zastrašujućeg kašnjenja pri preuzimanju datoteka, a većina radnika izdržala je dugo čekanje da dođu važni dokumenti. Gotovo svi su osjetili agoniju gledanja trake za prenošenje kako se polako puni, zaustavlja, a zatim ruši. Ali to je više nego samo neugodno; također gubi vrijeme i resurse.

Studija Sandisk otkrila je da prosječna osoba svake godine izgubi cijeli radni tjedan čekajući da tromi računari odgovore. U Velikoj Britaniji najveći problem predstavljalo je vrijeme dok su se preuzimanja i preuzimanja trebalo završiti.

Snimka zaslona web stranice Free Download Manager

Besplatno Download Manager omogućuje korisnicima uštedu vremena dijeljenjem datoteka i njihovim preuzimanjem istovremeno.

Zato se skupina programera udružila kako bi razvili Free Download Manager, rješenje koje pojednostavljuje proces preuzimanja velikih datoteka i ublažava ta spora iskustva koja troše vrijeme.

Rješenje uključuje podršku za Windows i Mac OS X, korisničko sučelje i alate za preuzimanje videozapisa s popularnih platformi poput YouTubea. Podržava proxy, BitTorrent, HTTP, HTTPS i FTP. A FDM je i nevjerojatno brz i uvjerljivo siguran.

FDM je svojim intuitivnim dizajnom i moćnim značajkama pomogao nebrojenim korisnicima bržeg preuzimanja datoteka i pozicionirao se kao jedno od najboljih softverskih rješenja za besplatno preuzimanje na tržištu.

Snažni alati i značajke za preuzimanje preko platformi

Korisnici FDM-a imaju pristup nizu moćnih alata, bilo da rade na Windows ili Mac OS X.

Softver podržava preuzimanje putem BitTorrent protokola, koji se koristi za distribuciju podataka i povećanje brzine. Također podržava poboljšane audio i video datoteke što korisnicima omogućuje pregledavanje snimaka i videozapisa prije dovršetka preuzimanja – pa čak i njihovo pretvaranje u različite formate datoteka nakon završetka. Softver također omogućava brzo preuzimanje YouTube videozapisa.

Softver dijeli datoteke na nekoliko odjeljaka i istovremeno ih preuzima, što ubrzava brzinu. A rješenje također ima za cilj smanjiti frustraciju preuzimanja koji se zaustavio na pola puta. FDM nastavlja te prijenos datoteka u trenutku kad su prekinuti, tako da korisnici ne moraju ponovo pokrenuti postupak.

Snimak ekrana značajki za preuzimanje Download Free Download Manager YouTubea

Jednostavno preuzimanje videozapisa sa popularnih platformi poput YouTubea još je jedan zaštitni znak Free Download Manager-a.

FDM također uključuje intuitivni sustav upravljanja koji pomaže korisnicima organizirati datoteke prema vrsti. Njegov planer omogućuje korisnicima zaustavljanje i ponovno pokretanje preuzimanja, kao i uspostavljanje ili prekid veze. Ako korisnici pregledavaju internet dok preuzimaju velike datoteke i ne žele da se web stranice sporo učitavaju, lako mogu prilagoditi postavke upotrebe prometa putem FDM-a.

Uz ove korisne značajke, najnovija inačica (5.1) dizajnirana je uz još pojednostavljeno korisničko sučelje i prijateljskiji pristup konfiguraciji. Softver upozorava korisnike na sigurnosne rizike ili zlonamjerne datoteke uključivanjem korisničkih komentara na datoteku u prozoru programa prije preuzimanja.

Tim za korisničku podršku na FDM-u je također posvećen pomaganju korisnicima širom svijeta. Tim komunicira na više od 30 jezika – od albanskog do vijetnamskog. To osigurava da se korisnici širom svijeta mogu povezati s korisnom podrškom koju mogu razumjeti – i to razumiju njihove potrebe.

Kako se Free Manager Manager ističe na konkurentnom tržištu

Profesionalci često rade u strogim rokovima, a vrijeme je dragocjena roba. Ako izvršni direktor e-poštom pošalje veliki dokument koji je svima potreban za sastanak koji počinje za pola sata, brzina preuzimanja postaje kritična. Pogotovo ako su svi ostali u uredu zauzeti korištenjem propusne širine da bi dovršili svoje prezentacije za isti sastanak.

Radnici mogu imati milijune razloga zašto im je potrebno brzo preuzimanje datoteka, zbog čega je razvijeno više desetaka menadžera besplatnih preuzimanja. A korisnici koji žele softver izdvojiti 20 ili više dolara imaju još više mogućnosti.

Iako su svi ti besplatni proizvodi dizajnirani kako bi proces preuzimanja bio lakši i brži, niti jedan to ne čini tako učinkovito kao FDM. Razlike su jasne, počevši od dobro dizajniranog korisničkog sučelja – rijetkost za besplatan proizvod. Mnogo proizvoda na tržištu sastavljaju programeri koji nisu sigurni kako će prosječni korisnik komunicirati sa svojim alatima.

FDM uključuje niz mogućnosti za zadovoljavanje bilo kojeg korisnika. Bez obzira na to što su preuzeli – bilo da je riječ o prezentaciji ili videoigri – mogu prilagoditi svoje iskustvo.

Softverska rješenja i za programere i za e-trgovinu poduzetnika

FDM tim nije tek izgradio sjajan proizvod – on želi razumjeti svoje korisnike i stvoriti rješenja koja podržavaju njihove potrebe. Na primjer, tim zna da mnogi profesionalci za e-trgovinu i koderi koriste svoje rješenje za preuzimanje radnih datoteka, pa su izgradili posebne alate koji će im pomoći da brže i učinkovitije obavljaju svoj posao..

Programeri koji traže prilagođena rješenja mogu posjetiti stranicu s razvojnim alatima FDM-a i otkriti razne upečatljive proizvode. Jedan od besplatnih alata koji predlaže je Fiddler, proxy za uklanjanje pogrešaka koji prikazuje sav internetski promet s korisničkog računala. Tu je i BlueJ, program za razvojno okruženje Java, napravljen za početnike. Programeri sa umjetničkim savijanjem mogu preuzeti SCRATCH, aplikaciju za stvaranje interaktivnih animacija, igara i prezentacija s grafikom, fotografijama i zvukom.

Snimak ekrana stranice za besplatne alate za razvoj menadžera za preuzimanje

Besplatno Download Manager preporučuje mnoštvo razvojnih alata koji će pomoći korisnicima u održavanju produktivnosti.

Poduzetnici mogu posjetiti FDM-ovu poslovnu stranicu kako bi pronašli rješenja prilagođena njima. Dizajneri proizvoda mogu koristiti alat Bartender za stvaranje, uređivanje i ispis naljepnica, barkodova i RFID oznaka, među ostalim materijalima. Mnoge tvrtke također koriste MYOB Accounting Plus, program poznat po svojim značajkama financijskog praćenja. A za tvrtke koje žele širiti riječ o svojim uslugama, Bluetooth softver za oglašavanje RoverSoft omogućava korisnicima isporučivanje oglasnih datoteka na mobilne telefone i mobilne uređaje putem Bluetooth protokola.

A to je samo nekoliko od stotina programa koje FDM korisnici mogu pronaći na njihovom web mjestu kako bi povećali svoju produktivnost. FreeDownloadManager.org je mnogo više od mjesta za pronalaženje alata za povećanje brzine preuzimanja; to je i resurs za mnoštvo korisnih rješenja.

Izgradnja zajednice kroz podršku, forume i stranice vodiča

Bez obzira koliko opsežan popis softverskih rješenja tvrtke ima, izgradnja zajednice je više nego što sugeriraju aplikacije i gadgete. Također je riječ o tome kako doprijeti do korisnika i dovesti ih u preklop.

Jedan od načina na koji FDM podržava korisnike jest pružanje jednostavnog načina za pomoć. Ako korisnici naiđu na problem ili ne mogu shvatiti kako neka značajka funkcionira, sve što moraju učiniti otvoriti novu kartu na web stranici za podršku web mjesta.

Blog je web lokacija još jedan koristan resurs. Svi koji žele osigurati da alat za preuzimanje funkcionira na najvišoj razini može na blogu provjeriti najnovija ažuriranja, naučiti o ispravcima identificiranih pogrešaka i otkriti nove značajke.

Snimka ekrana za povratne informacije menadžera za preuzimanje

Korisnici hvale Free Download Manager zbog njegove korisnosti i predanosti svojim korisnicima.

Na forumima zajednice korisnici se mogu okupljati za chat, predlaganje novih značajki ili prevođenje alata za preuzimanje na drugi jezik. To je aktivan prostor prepun korisnih ljudi, korisnih savjeta i puno savjeta.

FDM tim razumije da bi njegovi proizvodi trebali učiniti više nego riješiti jedan problem. Trebali bi okupljati ljude, objedinjavati različite zajednice i poboljšavati njihov život, istovremeno im pomažući da brzo i učinkovito preuzimaju datoteke.

Uz sve resurse kojima korisnici mogu pristupiti putem FDM-a, svi, od programera do poduzetnika e-trgovine i ljubitelja igara, imaju mjesto okupljanja, dijeljenja i učenja..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me