AdGuard: Suite za privatnost koji poboljšava iskustvo pregledavanja weba blokiranjem mrežnog praćenja i oglasa

TL; DR: Internet je prerastao u svjetsko tržište na kojem se bilježe, kupuju i prodaju navike pregledavanja i osobni podaci. Jednostavnim traženjem određenog artikla, potrošače se tjednima prati na internetu i napadaju reklame za tu stavku. Adguard prikazuje se u pozadini da blokira sve vrste oglasa, uklanjajući ih iz koda web lokacije prije nego što se uopće imaju priliku učitati. Softver također odbija poznate zlonamjerne i krađe identiteta kako bi zaštitio potrošače od web lokacija koje ciljaju njihove osjetljive podatke. Budući da radi na Windows, Mac, Android i iOS operativnim sustavima, AdGuard štiti potrošače bez obzira na platformu koju koriste za surfanje Internetom.


Nedavno sam preko praznika provjerio avionsku kartu za putovanje na Zapadnu obalu. Odjednom, svaka kompanija za iznajmljivanje automobila i hotel gore i dolje na obali Tihog oceana našla se na mojim društvenim feedovima putem reklama s natpisima. Postao sam popularan pratitelj na Twitteru za putničke agente.

To nije bila slučajnost Povijest pregledavanja, kao i drugi osobni podaci koje web surferi smatraju privatnim, drugi ih mogu lako vidjeti i često završe u rukama najpovoljnijeg ponuditelja. Potražnja za osobnim podacima od marki koje žele poboljšati određene proizvode kao i hakera koji žele pristupiti podacima o kreditnim karticama raste svakim danom.

Tradicionalni blokeri skočnih prozora učinkoviti su u uklanjanju dosadnih reklama, ali ne čine puno drugo. Za potpunu zaštitu od ciljanih reklama, potrošačima je potreban snažniji alat koji zaustavlja oglas prije njegovog pokretanja.

AdGuard internetski je lider u zaštiti privatnosti i blokiranju oglasa. Upotrebom programa koji se pokreće u pozadini računala, on filtrira oglase i neželjeni sadržaj prije učitavanja stranice, što ne samo da štiti privatnost, već i obnavlja faktor uživanja u bilo kojem iskustvu web surfanja..

“Praćenje i veliki podaci glavni su problem današnjeg interneta”, rekao je Andrey Meshkov, CTO i suosnivač AdGuarda. “Tvrtke znaju gotovo sve što radite na mreži. Kršenja privatnosti nova su norma i zaista su alarmantna. Moguće je da će novi Opći propisi o zaštiti podataka promijeniti neke stvari za europske korisnike. Nadamo se da će to postati primjer koji će slijediti druge zemlje. “

Osim što blokira oglase, alat nudi učinkovitu zaštitu od internetskih prijetnji, poput zlonamjernog softvera i krađe identiteta, te omogućuje potrošačima da aplikaciju koriste kao proxy poslužitelj koji postavlja ogradu između osobnog računala i vanjskog svijeta. Osim toga, AdGuard je dostupan na Android i iOS mobilnim uređajima i pruža sveobuhvatno filtriranje oglasa i preuzimanja kako u pregledniku, tako i na vanjskim aplikacijama.

Za svoju posvećenost milijunima globalnih korisnika koji ovise o tvrtki za svoje potrebe privatnosti, predstavljamo AdGuard s našom Editor’s Choice Award ™ za razvoj aplikacije koja pomaže potrošačima da povrate internetsko iskustvo.

Ubrzajte pregledavanje i filtriranje oglasa prije nego što se stranica učita

Sporan internet danas je velika potrošačka prijava. Već smo se navikli da naše podatke dobivamo onog trenutka kada ih želimo. Punjenje i utovarivanje nezgodno je nalet brzine kakve nitko ne treba tijekom dana.

AdGuard ne samo da štiti web surfere od oglasa, već uklanja video zapise, bogate medije ili nestandardne oglase od kodiranja web stranica prije nego se stranica učita na zaslon. To znači da oni videozapisi i baneri koji se reproduciraju u pozadini nikad ne dođu do računala, a svaka se stranica učitava brže zbog njega.

“Cijeli tim AdGuarda ima zajednički cilj i misiju pružiti brz, čist i siguran internetski doživljaj za sve”, rekao je Andrey. „Lako je ostati koncentriran na to i volite svoj posao kada znate da radite na izvrsnom proizvodu koji pomaže da se zaštite milijuni korisnika širom svijeta.“

Planovi cijena AdGuarda

Proizvodi AdGuarda djeluju na gotovo bilo kojem pregledniku, uključujući manje poznate programe poput Lunascape, Orca i Pale Moon. Aplikacija jednostavna za korištenje ima i osnovna i napredna sučelja s potpuno prilagodljivim postavkama i statistikama koje se mogu resetirati u bilo kojem trenutku. Izuzeci za bilo koju web lokaciju koju korisnik odabere za gledanje videozapisa ili oglasa lako je napraviti.

Uz potpuni paket sigurnosnih zaštita dostupnih na svakom računalu u bilo kojem domu, AdGuard ne samo da pomaže potrošačima da zadrže privatnost, već čuva cijelo kućanstvo sigurno.

Pomažući potrošačima da zaštite svoje obitelji dok surfaju webom

Internet može djeci biti korisna informacija i sjajan alat za istraživanje i upoznavanje s temama koje ih zanimaju. Također može biti prepuno neželjenih preuzimanja i slika neprimjerenih mladim očima. AdGuard štiti korisnike svih dobnih skupina s nizom mogućnosti roditeljskog nadzora dostupnim putem sigurne lozinke.

Način sigurnog pretraživanja može se omogućiti bilo kojem korisniku i blokira sav materijal za odrasle u rezultatima tražilice i tipkanju izravne adrese.

Adguard

AdGuard je dostupan na više platformi i uređaja.

Filteri se mogu prilagoditi dobi korisnika, a standardi se mijenjaju kako dijete odrasta. AdGuard se uvelike oslanja na istraživanje i povratne informacije korisnika kako bi odredio koje su web lokacije prikladne za različite dobne skupine.

“Pratimo novosti u industriji i pokušavamo doći u korak s novim tehnologijama u razvoju”, rekao je Andrey. “Pored toga, imamo jaku zajednicu koja nas podupire – održavači filtera pomažu nam da budemo u tijeku, a mi uvijek smatramo korisne povratne informacije od naših korisnika.”
Roditeljski nadzor, kao i ostale značajke uključene u paket AdGuard, testirane su i uzgajane dugi niz godina od pojave neželjenih oglasa.

“Sve je počelo dosta davno, ali u obliku blokatora oglasa, a ne paketa privatnosti”, rekao je Andrey. “U to su vrijeme reklame bile izuzetno neugodne – skočni prozori i pop-uredi bili su gotovo svugdje. Bilo je nepodnošljivo. S vremenom je pitanje privatnosti postalo sve akutnije, a mi smo odgovorili proširivanjem funkcionalnosti programa kako bi se usredotočila na zaštitu od svih vrsta praćenja. “

Napredni softver za blokiranje oglasa koji brani milijune globalnih korisnika

Neželjeni oglasi i aplikacije za praćenje ili zlonamjerne namjere postale su kreativnije u načinu prenošenja svoje poruke jer su razvijeni novi blokeri za zaustavljanje provale na računala i mobilne uređaje. Zbog toga se korisnici sigurnosne opcije koji žele zaštititi svoja računala trebaju obvezati da budu ažurirani i ispred krivulje.

Fotografija Andreya Meshkova, CTO-a i suosnivača AdGuarda

Andrey Meshkov, CTO i suosnivač AdGuarda, razgovarao je s nama o tome kako njegov softver štiti potrošače.

AdGuard se pokazao upravo takvim. Od svog osnutka kao blokatora skočnih oglasa, program se s vremenom nastavlja razvijati kako reklame koje presreće postaju sve sofisticiraniji. AdGuard je prerastao u potpuno sigurnosni paket koji zaustavlja oglase prije nego što učitaju ubrzavajući vaše internetsko iskustvo u tom procesu.

Također blokira pozadinske programe, zlonamjerni softver i phishing e-poruke koje ciljaju vaše osobne podatke predstavljajući se kao tvrtka ili prijatelj kako bi dobili pristup lozinkama, brojevima računa i drugim informacijama koje želite zadržati privatnima.

Kako bi se cijela obitelj zaštitila, AdGuard uključuje robusno sučelje roditeljskog nadzora koje se može prilagoditi dobi svakog djeteta i ne može se mijenjati ili uklanjati bez sigurne lozinke.

Nema razloga da se internetsko iskustvo potrošača prenosi na cijeli svijet. Svi imamo pravo na privatnost u svojim osobnim stvarima, a to se ne bi smjelo promijeniti na World Wide Webu. Srećom, postoje programi koji pomažu potrošačima da povrate svoje internetsko iskustvo i bezbrižnost na kojoj je internet utemeljen. Uz AdGuard, potrošači se mogu osjećati ugodno u potrazi za onim krivnjom na mreži bez da svijet zna svaki njihov korak.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me