Acer Pushes Gaming отвъд хоризонтите с компютри, дисплеи и таблети с хищник: конкурентните предимства на едно потапящо игрално изживяване

TL; DR: Разширявайки се отвъд домашните и бизнес компютри на масовия пазар, Acer направи впечатляващо пръскане с мощен хардуер за игри. Водещите в индустрията функции, включени в настолните компютри, лаптопи, дисплеи, таблети и аксесоари на компанията, отговарят на вълнението от игрите, за които са предназначени продуктите. Извитите екрани, синхронизирането на GPU и проследяването на очите позволяват на геймърите да реагират по-бързо и да се потопят в нови светове. Имаме вътрешна лъжичка за философията, която стои зад иновативните технологии, захранващи ангажиращото игрово изживяване на нашия носител на наградата Developers ‘Choice ™.


Като геймър, Ерик Акерсън щеше да изгради и настрои собствените си хардуерни системи, за да изтръгне допълнителна производителност. Той нямаше много оскъпяем доход, така че всеки компонент трябваше да функционира с максимален капацитет.

Приятелите му щяха да дойдат със своите системи – включително големи, тежки CRT монитори – за игрални маратони през уикенда.

“Всеки от нас направи всичко възможно, за да се опита да получи предимство пред следващия човек”, каза той. „По пътя научих за всички различни компоненти и как да оптимизирам какъв малък хардуер имам, за да постигна най-добрата производителност.“

Страстта на Ерик към хардуера резонира в Acer, където инженерните и продуктови екипи по целия свят работят за създаването на авангардни десктопи, лаптопи, дисплеи и други, които отговарят на предизвикателните изисквания на най-добрите геймъри.

Колекция на продуктите на Acer Predator

Настолни компютри, лаптопи, таблети и монитори за хищници имат футуристичен дизайн, който да се хареса на геймърите.

„Решихме да се включим, да направим това, да се позабавляваме и да се съсредоточим върху създаването на някои от най-добрите хардуерни продукти в света“, каза Ерик, старши маркетинг на продукти на Acer и мениджър на марки.

Защо играта има значение за Acer

Стан Ших основава Acer в Тайван през 1976 г. със съпругата си и петима други. Първоначално произвеждайки и разпространявайки микропроцесори, компанията намери успех с нискотарифните устройства и е шестият по големина доставчик на персонални компютри зад Lenovo, HP, Dell, Asus и Apple.

„Те не са представителни за всичко, което можем да направим“, каза Ерик за хардуера за масовия пазар. „Изследванията, инженерингът, дизайна и материалите в нашите лаптопи и настолни компютри от най-висок клас показват по-добре качеството, което можем да внесем в продуктите.“

Възможност за достигане до нови клиенти с висококачествено оборудване

Стартирайки линията на игралното оборудване Predator, Ерик каза, че Acer се стреми да се хареса на високотехнологичните хардуерни ентусиасти – които са принудили компанията да коригира нормалните си практики.

„Не можем да пускаме на пазара лаптоп за 1500 долара, както бихме направили бизнес ориентиран лаптоп за 800 долара“, каза той. „Начинът, по който тези потребители събират информация, начинът, по който обработват информация, и начинът, по който споделят информация, е много различен.“

Тъй като влизането на Acer на пазара за игри беше “значително по-късно” от това на конкурентите, както каза Ерик, компанията трябва да премине от пълзене към работа в кратък период от време.

„Тези потребители се ангажират много повече и са по-гласни онлайн един с друг и с други хора“, каза той. „Те се смятат за мавци или хора, към които се обръщат другите за информация. Те са хора, които знаят, така че ние трябва да се отнасяме с тях по този начин и да представяме информация, която е автентична и не ги предоставя. “

Силата да се преследват страстите на чистото представяне

Бизнес и потребителските продукти Acer е известен с центъра на дизайна, размерите и теглото – стига основните компоненти да са надеждни, нюансираните технически характеристики не са толкова важни.

„Те искат нещо, което е мощно, но искат и нещо, което е доста преносимо“, каза Ерик. „Необходимо е да може да отиде от офиса, в заседателната зала, на място за среща, до малката тава в самолета, докато те се опитват да свършат работа.“

Геймърите обаче се интересуват повече от суровата мощност. Ерик сравнява различните клиенти и хардуерни конфигурации с любителите на класическите автомобили, които оправят мускулите на 60-те или 70-те години, в сравнение с фината настройка на модерен внос седан.

6 основни съставки на линията на хищниците на Acer за супирани продукти

Стандартните компютърни атрибути на процесора, паметта и паметта остават жизненоважни, но Ерик изброи няколко функции, които отличават Predator от конкурентите.

1. Извит дисплей ви дърпа към панорамна гледка

Acer стана първият доставчик на хардуер, който внесе изкривения екран, популярна в телевизиите, за монитори с Predator X34, първият извит дисплей в индустрията.

Графика, илюстрираща извит монитор

Въпреки че е сравнително нов за игралната индустрия, Acer беше първият, който пусна монитор с извит екран.

„С 34- или 35-инчов монитор трябва да коригирате очите си или да обърнете глава, за да видите какво се случва в края на плоския панел“, каза Ерик. Извитият екран поставя крайната лява или крайната дясна част на екрана, видима едновременно с центъра. Това е интересен начин да се представи информация и да се даде възможност за по-бърз отговор от страна на потребителя. “

2. Гладките визуализации премахват разкъсването на екрана и заекването

Според Ерик, първият лаптоп Predator на Acer липсва жизненоважен компонент – NVIDIA G-Sync, който принуждава монитора да съответства на скоростта на опресняване с честотата на кадрите на графичния процесор. Без G-Sync мониторът може да показва два или повече кадъра, известни като разкъсване на екрана.

Всички модели на Predator оттогава, включително 35-инчовия Predator Z35 дисплей, са включили G-Sync. „Това създава по-безпроблемно изживяване, когато се случват бързи действия“, каза Ерик.

3. All-Around Sound Усилва аудио приключението

За да осигури още по-съблазнително игрово изживяване, Acer допълва визуалните компоненти със звукова карта, която поддържа 5.1-канален съраунд звук. Работният плот Predator G6 се предлага с четири аудио жака и люлка за слушалки.

4. Термичните разтвори премахнете излишната топлина

Извън играта, Ерик каза, че повечето клиенти не мислят за управление на топлината. Особено се отразява на лаптопите, прегряването може да доведе до намаляване на работата на устройството или забавяне на работата му.

“Не искаме това”, каза той. “Ние наистина работихме усилено, за да сме сигурни, че имаме страхотно топлинно решение за захранване на тези продукти и се уверяваме, че те ще бъдат много стабилни, когато потребителят играе за продължителни периоди от време.”

Графика на охлаждащата система Predator 21 X

Три от петте вентилатора на Predator 21 X са направени от ултра тънък метал за надеждно и тихо охлаждане на лаптопа.

Лаптопът Predator 21 X може да се похвали с охладителна система с пет вентилатора, която да избави машината от излишната топлина. Когато лаптопът е включен, вентилаторите също ще се въртят назад, за да помогнат за изчистване на праха.

Една добра система за управление на топлината, според Ерик, удължава живота на компютъра. Това е особено важно за собствениците на Predator 21 X, тъй като лаптопът се предлага с цена от 9 000 долара.

5. Техника за проследяване на очите премества кръстосаните ви коси по-бързо от мишката

Ерик призна, че е скептично настроен към една от най-новите характеристики на линията Predator: проследяване на очите. “Нищо не е по-добро от клавиатура и мишка, хайде”, каза той. „Аз бях взривен от това.“

Със съвместима игра и монитор, като Predator Z1, потребителите могат да преместват курсора, просто като гледат част от екрана. Камерата на играта следва погледа ви към края на екрана, като се насочва, за да потопи потребителите в ситуацията. Функцията е особено полезна при стрелба от първо лице.

„Без проследяване на очите забелязвате другия герой, виждате го, превеждате информацията в ръката си, за да местите мишката и гледате курсора“, каза Ерик. “С проследяване на очите, веднага щом видите движението, вашето око се привлича към този знак и курсорът е точно там.”

6. Механичната клавиатура за лаптоп дава същият тактилен опит на работния плот

Геймърите често харчат между 100 и 300 долара за устойчива външна клавиатура с премиум превключватели, според Ерик. Механизмите под отделните клавиши реагират по-бързо и често идват с добавена функционалност, като персонализирано подсветка.

„Не е имало много лаптопи, които да са включили това, защото е доста трудно да се направи в такова затворено пространство“, каза Ерик, добавяйки, че Predator 21 X направи космическата жертва, за да включи специалната функция. „Това е компромис, но без съмнение геймърите предпочитат тактилното усещане, сила и надеждност на тези отделни превключватели зад клавишите.“

На хоризонта: HDR показва и достига до основните геймъри

След успеха на мониторите с извит екран, Acer търси да включи още една функция, придобиваща сцепление в телевизорите. Компанията представи ранен прототип на HDR – или висок динамичен обхват – монитор на CES за 2017 г. HDR прави черните по-тъмни, а цветовете по-живи и естествени, каза Ерик, който има HDR телевизор у дома.

„Това прави съдържанието да изглежда по-истинско и живо“, каза той. Acer показа на участниците в CES един и същ клип един до друг на стандартен монитор и HDR прототипа. „Хората смятаха, че не-HDR мониторът е един от най-добрите на пазара и ние не бихме могли да се справим по-добре от това. Те видяха прототипите и казаха: „Какво мислихме? Това е невероятно. “”

Снимки на продукти на Acer Aspire V Nitro

Acer Aspire V Nitro беше актуализиран през 2017 г., за да включва повече графика и мощност на обработка.

В допълнение към напредъка на новите иновации, Ерик каза, че компанията обновява и реинвестира в своята линия Aspire V Nitro, която обслужва клиентите, търсещи представянето на продукти от висок клас Predator на по-достъпни цени. Двата нови лаптопа и десктоп с най-добрите графики и чипове за обработка, заедно със същите системи за проследяване и охлаждане на очите, открити в линия Predator, също дебютираха в CES. Устройствата ще се продават между 800 и 1400 долара.

„Ние осъзнаваме, че не всеки ще иска да излезе и да купи лаптоп за 9 000 долара“, каза Ерик. „Започнахме високо и работим надолу, що се отнася до игралния сегмент. Опитвайки се да постигнете максимални спецификации, функции и дизайн на нашите продукти като 21 X, ние се учим през целия процес и можем да приложим тези поуки към нашите по-масови решения. “

Екипът на Acer се вълнува да продължи да генерира представяне на хищник

За геймър като Ерик, работата в Acer „е като да бъдеш дете в магазин за бонбони“, каза той. „Започвам да работя върху нещата, за които съм страст, и е абсолютна радост да работя.“

Колаж от снимки на дизайнерския екип на Acer

Със седалище в Тайван, дизайнерският екип на Acer включва обратна връзка на потребителите и проучване на разработващи продукти.

Екипът на Acer е по-малък от повечето основни конкуренти, но Ерик каза, че прави компанията по-пъргава, гъвкава и лична. Той редовно се свързва с екипи в Сан Хосе, Европа и Тайван и взаимодейства с относително новата аудитория на компанията. Acer събира отзиви от клиенти чрез фокус групи и чрез спонсориране на събития и салони за игри на събития.

„Вече направихме подобрения въз основа на нашия собствен екип от хора, играещи с нашите продукти и дългосрочна обратна връзка от потребителите“, каза Ерик. „Те имат отворено съзнание, споделяме идеи и ги прилагаме.“

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map