2018. predstavljeni stručnjak CleverHost – Poboljšajte zajedničko iskustvo hostinga pronalaženjem pravih tehnologija i za kupce i za domaćine

TL; DR: Suočavajući se sa svime, od destruktivne WordPress brutalne kampanje do komplicirane aplikacije Node.js, programer CleverHost podnosi raznolike izazove uobičajene u industriji dijeljenih hostinga. Osnivan kao još jedan od naših istaknutih stručnjaka, osnivač i izvršni direktor Derek Silva otvoreno je pogledao izazove s kojima se njegova kompanija za hosting u 2017. godini suočila, kao i njegov uzbudljiv potencijal rasta u 2018. godini. Njemu i dalje vladaju podrška, sigurnost, pristupačnost i fleksibilnost. preko ultra-konkurentnog područja zajedničkog hostinga.


Suočeni s napadom od najagresivnijih brutalnih napada WordPress sigurnosni stručnjaci u Wordfenceu ikad su vidjeli da su Paul, Alia i Chani hrabro na okupu..

Alia je bio nadmoćan, ali Chani se hrabro držao jakog. Paul je herojski blokirao internetski promet s militantnih IP adresa, što je generiralo više od 14 milijuna napada na sat. Budući da se Paul odvažno držao, administratori CleverHosta brzo su prilagodili svoju obranu i odvratili napadače.

Kako se prašina slegla, CleverHost je dobavljao obroke i pojačanja Paulu, Aliji i Chaniju – tri tvrtke u oblaku nazvana po likovima iz franšize znanstvene fantastike Dune. Kako pružatelji usluga zajedničkog hostinga bolno znaju, ograničena tehnička stručnost može ugroziti kupce i dotičnu infrastrukturu.

Osnivač CleverHost i izvršni direktor Derek Silva, koji se i dalje raduje nakon što je upravo izbjegao ovako masivan napad, još je jedan od naših istaknutih stručnjaka koji se bave pravovremenim trendovima u industriji web hostinga. Naša serija se prijavljuje s najboljim upravljanim WordPressom, zajedničkim uslugama i besplatnim hosting uslugama kako bi projicirali novosti u prodaji za 2018. godinu.

CleverHost, sa sjedištem u Kanadi, nudi personalizirani pristup hostingu, a Derek se često prijavljuje za podršku tvrtke u chatu uživo.

“Mnogo toga se odnosi na dobivanje poruke o kompaniji, o tome što radimo dobro, zašto smo sjajni i zašto bi nas izabrali”, rekao je. “Tada koristimo svaku priliku kada nam klijenti dođu na vrata kako bismo ponovo uložili u kompaniju kako bi pronašli efikasnost, poboljšane sigurnosne alate i nove načine za skaliranje.”

Pomaganje kupcima u pronalaženju odgovarajuće tehnike i alata za njihov proračun

Derek je nedavno proveo nekoliko sati razgovarajući s potencijalnim kupcem, mukotrpno prenoseći detalje koji bi pomogli klijentu da odabere najbolji hosting plan.

“Za istu razinu usluge, u smislu podrške i vrlo sličnog hardvera, uštedjeli su više od 30% prelaskom na CleverHost”, rekao je. “Samo dobrom raspravom o tome što su imali i što im zapravo treba, uspjeli smo im uštedjeti nešto novca i istovremeno povećati naš prihod.”

Umjesto da jednostavno podrivaju konkurenciju, Derek i CleverHost uzimaju u obzir atribute poput broja web stranica, količine prometa i zahtjeva upravljačke ploče da bi odredili koji je put najbolji. Čak i ako klijent misli da se želi prijaviti za vrhunski neograničeni plan usluga, CleverHost će preporučiti manju i jeftiniju opciju ako postoji.

“Kao što bi to bilo iz perspektive prihoda, mi bismo ih radije imali duže vrijeme u planu prave veličine, za razliku od toga da samo uzimamo novac”, rekao je Derek. “Ako to znači da nam plaćaju 38 USD (kanadski) umjesto 80 USD godišnje, to je u redu. Smatramo da će oni biti dugoročno sretniji. Nadamo se da će oni uputiti neke ljude, a novac ćemo zaraditi drugdje. “

CleverHost se drži svojih snaga kada podržava razne jezike

Mnogi pružatelji usluga hostinga nude uspjeh u pružanju fleksibilnih i optimiziranih usluga kada je u pitanju podržavanje različitih programskih jezika i softvera. CleverHost se ne razlikuje – s jednom iznimkom.

Budući da nije programer, Derek ima “strasnu mržnju prema JavaScriptu”. Izvrsnost u hostingu Node.js aplikacija bila je posebno teška orah za vrijeme izvođenja.

“Ruby on Rails bilo je mnogo lakše dobiti glavu i pružiti podršku”, rekao je. “PHP je jednostavan. Ali ne postoji čisti način da jednostavno pokrenete program Node.js i ostavite ga da radi. “

Od svih korisnika CleverHosta, samo jedan pokreće Node.js. Iako dijeljeni hosting nije stvarno ciljno tržište za Node.js, Derek prepoznaje da CleverHost možda i nije najbolje pogodan za širenje tržišta.

“Ako želite krenuti putem Node.js, radije bih vam pomogao da pronađete uspjeh negdje drugdje”, rekao je.

Derek i CleverHost tim redovito podržavaju Python i Ruby aplikacije, zajedno s ponudom četiri verzije PHP-a. Počeli su podržavati MongoDB prije nekoliko mjeseci.

“Ne postoji gotovo ništa što nismo spremni naučiti udovoljiti potrebama kupaca,” rekao je.

Sljedeće u 2018. godini: Strast za kripto valutom otključava nove prihodove

Krajem 2017. rođak je zatražio od Dereka da kupi princeski kostim za njegovu kćer i da ga otpremi u Portugal. Frustracije s kojima su se susreli dok su pokušavali otkriti način vraćanja Dereka stvorili su novi uzbudljiv pothvat za CleverHost.

“Očito će biti dodatnih troškova dok šaljem fizičko dobro iz jedne države u drugu, ali kako bi mi nadoknadio 60 kanadskih dolara koje sam potrošio, to će ga koštati gotovo 60 dolara”, rekao je Derek. “To je smiješno, prekomjerne naknade koje plaćate za slanje prilično malih količina prijatelja i obitelji u drugu zemlju prvog svijeta.”

Snimak ekrana računa CleverHost za kripto valute

CleverHost je nedavno počeo prihvaćati plaćanja iz 13 mreža kriptovaluta.

Odatle je naučio koliko bi bilo učinkovitije i pristupačnije izvršiti razmjenu kripto valutama te je odlučio primijeniti znanje na svom hosting poslu. Osim privlačenja novog skupa kupaca, kripto valuta je pristupačnija za obradu.

“Transakcije s kreditnim karticama koštale su me 2,9% i 29 centi, dok nam pružatelj plaćanja kripto valute naplaćuje pola posto”, rekao je Derek. “Na kraju, svi pobjeđuju.”

Novi protokol plaćanja prihvaća 13 vrsta kriptovaluta, uključujući Bitcoin, Bitcoin Cash, Dash i Litecoin. Koristeći CoinPayment, CleverHost je novi sustav lansirao krajem 2017. godine i već je privukao svog prvog kupca.

“Mnogo razumijem u tehnologiju i kako ona djeluje, tako da mi je bilo ugodno postavljati”, rekao je Derek. “Mi se zaista nadamo da će nam to pomoći da potaknemo rast u toj zajednici, u koju sam aktivno uključen i zaljubljen u to.”

Besplatne SSL potvrde i poticanje kupaca da osiguraju svoje web lokacije

Nakon napada u decembru bez presedana na WordPress, Derek je rekao da će CleverHost veći dio 2018. godine provesti educirajući kupce o tome kako igrati aktivne uloge u zaštiti vlastitih web stranica. Tvrtka postaje vlasnici web mjesta započeli na pravom putu uključivanjem besplatnih SSL certifikata u svaki zajednički plan hostinga

Iako je CleverHost implementirao vatrozid web aplikacije ModSecurity i ima mjere za sprečavanje napada na WordPress stranice za prijavu i .xmlrc datoteke, Derek je rekao da će vjerovatno preporučiti druge sustave za upravljanje sadržajem kao dio onoga što naziva pristupom “sigurnost zbog nesigurnosti”..

S obzirom da WordPress napaja gotovo 30% weba, popularna platforma uobičajena je meta. Derek, koji vodi nekoliko blogova na WordPressu, rekao je da neće spriječiti kupce da koriste CMS. Umjesto toga, želi da oni u potpunosti razumiju usluge i zahtjeve svake opcije – baš kao što je odabir pravog hosting plana.

“Ako kupujete automobil, ne jednostavno ga nabavite i otiđite”, rekao je. “Trebate barem pogledati pažljivo i zapravo naučiti što sve ručno vrše gumbi i kontrole zaslona osjetljivog na dodir. Isto biste se trebali poslužiti i sa svojom web stranicom. “

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me