2018 Featured Expert CleverHost – Подобряване на споделения опит в хостинга чрез намиране на правилните технологии както за клиентите, така и за домакините

TL; DR: Изправяйки се срещу всичко от разрушителна кампания за груба сила на WordPress до сложното приложение на Node.js на разработчика, CleverHost издържа на разнообразните предизвикателства, често срещани в индустрията за споделен хостинг. Дерек Силва, избран за друг от нашите отличени експерти, откровено разгледа предизвикателствата, пред които е изправена хостинг компанията през 2017 г., заедно с вълнуващия й потенциал за растеж през 2018 г. За него продължават да царят подкрепа, сигурност, достъпност и гъвкавост. над ултраконкурентната сфера на споделения хостинг.


Изправени пред нападение от най-агресивната атака с груба сила WordPress експерти по сигурността в Wordfence някога са виждали, Пол, Алия и Чани смело се обединиха заедно.

Алия беше надвит, но Чани смело се държеше силен. Пол героично блокира уеб трафика от войнстващите IP адреси, което генерира нагоре 14 милиона атаки на час. След като Пол държеше да държи, администраторите на CleverHost бързо коригираха защитата си и отвърнаха нападателите.

Докато прахът се утаи, CleverHost предостави дарения и подкрепления на Пол, Алия и Чани – трите облачни сървъра, наречени на герои от франчайза на научната фантастика на Дюн. Тъй като доставчиците на споделен хостинг болезнено знаят, ограниченият технически опит може да изложи на риск клиентите и съответната инфраструктура.

Основателят на CleverHost и главният изпълнителен директор Дерек Силва, който продължава да чака с нетърпение, след като току-що отклони такава мащабна атака, е друг от нашите отличени експерти, които разглеждат навременните тенденции в индустрията за уеб хостинг. Нашата серия се проверява с най-добрите управлявани, WordPress, споделени и безплатни хостинг услуги, за да проектираме новостите в магазина за 2018 година.

Клиентът CleverHost, базиран в Канада, осигурява персонализиран подход за хостинг, като Дерек често се подписва за поддръжка на чата на живо от компанията.

„Много от това е за получаване на съобщението за компанията, какво правим добре, защо сме страхотни и защо те трябва да ни изберат“, каза той. „Тогава използваме всяка възможност, когато клиентите влязат на вратата, за да реинвестираме в компанията, за да намерим ефективност, подобрени инструменти за сигурност и нови начини за мащабиране.“

Помощ на клиентите да намерят правилните технологии и инструменти за своя бюджет

Наскоро Дерек прекара няколко часа в чат с потенциален клиент, старателно преглеждайки подробности, които биха помогнали на клиента да избере най-добрия хостинг план.

„За същото ниво на обслужване, по отношение на поддръжката и много подобен хардуер, те спестиха над 30%, преминавайки към CleverHost“, каза той. „Само като проведем добра дискусия за това, какво са имали и от какво всъщност се нуждаят, ние успяхме да им спестим малко пари и да увеличим приходите си в същото време.“

Вместо просто да подбиват конкуренцията, Derek и CleverHost обмислят атрибути като броя на уебсайтовете, количеството трафик и изискванията на контролния панел, за да определят кой маршрут е най-подходящ. Дори ако клиент мисли, че иска да се регистрира за най-горния неограничен план за услуги, CleverHost ще препоръча по-малка и по-евтина опция, ако такава съществува.

„Колкото и хубаво да е това от гледна точка на приходите, много по-добре е да ги имаме за по-дълго време в подходящия размер на плана, за разлика от самото вземане на пари“, каза Дерек. „Ако това означава, че ни плащат 38 долара (канадски) вместо 80 долара годишно, това е ОК. Считаме, че ще бъдат по-щастливи в дългосрочен план. Да се ​​надяваме, че ще насочат някои хора и ние ще изкараме парите другаде. “

CleverHost се придържа към силните си страни, когато поддържа различни езици

Много доставчици на споделен хостинг намират успех в предлагането на гъвкави, оптимизирани услуги, когато става дума за поддръжка на различни езици за програмиране и софтуер. CleverHost не се различава – с едно изключение.

Не е разработчик, Дерек има “страстна омраза към JavaScript.” Превъзходството при хостинг на приложения Node.js беше изключително тежък момент на средата за изпълнение.

„Ruby on Rails беше много по-лесно да заобичам главата си и да я подкрепям“, каза той. „PHP е лесно. Но няма чист начин просто да стартирате Node.js програма и да я оставите да работи. “

От всички клиенти на CleverHost само един управлява Node.js. Въпреки че споделеният хостинг всъщност не е целевият пазар за Node.js, Дерек признава, че CleverHost може да не е най-подходящото за разширяване на пазара.

„Ако искате да поемете по Node.js пътя, много по-скоро бих ви помогнал да намерите успех някъде другаде“, каза той.

Дерек и екипът на CleverHost редовно поддържат Python и Ruby приложения, заедно с предлагането на четири версии на PHP. Те започнаха да подкрепят MongoDB преди няколко месеца.

“На практика няма нищо, което да не сме готови да се научим да отговаряме на нуждите на клиентите”, каза той.

Следваща през 2018 г.: Страстта към криптовалутата отключва нови потоци от приходи

В края на 2017 г. братовчед поиска от Дерек да купи костюм на принцеса за дъщеря си и да го изпрати до него в Португалия. Разочарованията, които срещнаха, докато се опитваха да разберат как да изплатят Дерек, породиха вълнуващо ново начинание за CleverHost.

„Очевидно ще има допълнителни разходи, тъй като изпращам физическа стока от една страна в друга, но за да ми възстанови 60-те канадски долара, които похарчих, това щеше да му струва почти още 60 долара“, каза Дерек. „Това е нелепо, прекомерните такси, които плащате за изпращане на доста малки пари на приятели и семейство в друга държава от първия свят.“

Екранна снимка на фактурата на CleverHost за криптовалута

Наскоро CleverHost започна да приема плащания от 13 мрежи за криптовалута.

Оттам научи колко по-ефективна и достъпна би била да извърши обмена с криптовалута и реши да приложи знанията в хостинг бизнеса си. В допълнение към привличането на нов пул от клиенти, криптовалутата е по-достъпна за обработка.

„Сделките с кредитни карти ми струват 2,9% и 29 цента, докато доставчикът на плащания с криптовалута ни таксува половин процент“, каза Дерек. “В крайна сметка всички печелят.”

Новият протокол за плащане приема 13 вида криптовалути, включително Bitcoin, Bitcoin Cash, Dash и Litecoin. Използвайки CoinPayment, CleverHost стартира новата система към края на 2017 г. и вече привлече първия си клиент.

“Разбирам много за технологията и как тя работи, така че ми беше удобно да настроя това”, каза Дерек. „Наистина се надяваме, че това ще ни помогне да стимулираме някакъв растеж в тази общност, в която активно участвам и наистина страстна.“

Безплатни SSL сертификати и насърчаване на клиентите да обезопасят сайтовете си

След безпрецедентната групова атака на WordPress през декември, Дерек заяви, че CleverHost ще прекара голяма част от 2018 г. в обучение на клиентите как да играят активни роли в защитата на собствените си уебсайтове. Компанията започва собствениците на сайтове да стартират по правилния път, като включват безплатни SSL сертификати с всеки споделен хостинг план

Въпреки че CleverHost внедрява защитната стена на уеб приложението ModSecurity и има мерки за предотвратяване на атаки срещу входни страници в WordPress и .xmlrc файлове, Дерек заяви, че вероятно ще препоръча други системи за управление на съдържанието като част от това, което нарича подход „сигурност чрез неизвестност“..

С WordPress захранване на почти 30% от мрежата, популярната платформа е обща цел. Дерек, който ръководи няколко блога на WordPress, заяви, че няма да спре клиентите да използват CMS. Вместо това той иска да имат пълното разбиране на услугите и изискванията на всяка опция – подобно на избора на правилния хостинг план.

„Ако купувате кола, не трябва просто да я вземете и да отидете“, каза той. „Трябва поне да хвърлите бегъл поглед и всъщност да научите какво правят всички елегантни копчета и сензорен екран. Трябва да предприемете същия подход с вашия уебсайт. “

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me