10Web: Хостинг платформа „до ключ“, която осигурява скорост, WordPress инструменти и отзивчива поддръжка за поддържане на бизнес приходите

TL; DR: 10Web предлага интегрирана платформа, която позволява на предприемачите да изграждат и публикуват WordPress сайт за минути. А управляваният хостинг, задвижван от Google Cloud, гарантира, че тези уебсайтове са бързи, мащабируеми и сигурни. Най-новата актуализация на компанията – 10Web 2.0, осигурява средно време за зареждане на страницата от 1,5 секунди, което оптимизира преживяванията на посетителите и помага да ги превърнете в клиенти. Компанията взема решения за продукти въз основа на отзивите на клиентите с крайна цел за демократизиране на изграждането на уебсайтове за разработчици, маркетингови агенции и бизнес.


Времето за зареждане на уебстраница от две секунди или по-малко е Светият Граал на разработчиците на сайтове от поне 2016 г. През тази година Джон Мюлер от Google издаде рядък туитър, потвърждаващ този лимит като еталон, за да поддържа ниските проценти на отпадане.

Но едно проучване показва, че средното време за зареждане на страницата все още е над три секунди и че пъти по-дълги от това правят скоростите на отпадане да се покачват. Когато времето за зареждане достигне пет секунди, 38% от посетителите на сайта ще се откажат и ще напуснат.

10Web е хостинг компания, която се гордее със съкращаването на тези времена за своите клиенти. Компанията е разработила технология за оптимизиране на компонентите на сайта, които влияят върху работата и скоростта на уебсайта.

Неговото многофункционално портфолио от услуги за изграждане, хостинг и публикуване на уебсайтове на WordPress позволява на бизнеса да създаде онлайн присъствие за минути. И най-новата актуализация на платформата, 10Web 2.0, осигурява средно време за зареждане на страницата от 1,5 секунди.

Снимка на 10Web маркетинг директор Аракс Налбандян и скрийншоти от графики

10Web маркетинг директор Аракс Налбандян говори с нас за това как домакинът с пълна услуга помага на предприемачите.

„Преди тази актуализация, разработчиците и създателите на сайтове можеха да прекарат дни, седмици, понякога дори месеци, оптимизирайки сайтовете си, за да постигнат по-бързо време за зареждане и висок рейтинг на Google PageSpeed“, каза Аракс Налбандян, 10 маркетинг директор на WebWeb. „Сега те могат да получат това автоматично, така че бързо да увеличат клиентската си база и приходи.“

Бързото време за зареждане на страниците не само поддържа ниските проценти на отпадане, но също така играе съществена роля за повишаване на трафика на сайта и увеличаване на процента на реализация. Времето за зареждане също е критичен компонент от оценката на Google PageSpeed ​​на сайта. Ако резултатът на страницата за скорост на уебсайта е нисък, има малка вероятност той да се появи на първата страница с резултати от търсенето.

Средното време за зареждане на всички уебсайтове, класиращи се на първата страница от резултатите от търсенето с Google, е три секунди. Ето защо 10Web оптимизирането гарантира резултат от 95+ Google PageSpeed ​​за уебсайтове на WordPress, създадени и хоствани на неговата платформа.

Предоставяне на предприемачи с надеждно, лесно за използване WordPress решение

10Web поддържа хиляди уебсайтове и има повече от десетилетие опит в разработката на WordPress. Клиентите варират от малки фирми и блогъри до предприятия.

Преди няколко години мениджърският екип на 10Web започна да чува за проблеми, които клиентите му изпитват по време на процеса на изграждане на сайт. Тези клиенти казаха, че трябва да купят няколко различни типа софтуер за хостинг на WordPress, шаблони, теми и плъгини. Но понякога инструментите на различни доставчици не работеха гладко заедно – или бяха несъвместими.

„Установихме, че тези клиенти са изправени пред проблеми с възможности и се умориха да говорят с различни екипи за поддръжка за различни продукти“, каза Аракс. „И така, решихме да създадем платформа, която да съчетава всичко. Досега това е единствената платформа на нашия пазар, която осигурява хостинг, изграждане на уебсайт и управление на сайта. “

Екранна снимка на 10Web метрично сравнение

10Web 2.0 помага на бизнеса, като предоставя средно време за зареждане от 1,5 секунди и високи резултати на Google PageSpeed.

Стартирала през април, новата 10Web платформа хоства около 10 000 бизнес уебсайтове. Той има за цел да помогне за преодоляване на препятствията на WordPress, като предоставя всички основни неща, необходими за изграждането на здрав, бърз, сигурен и добре проектиран уебсайт само за няколко часа.

Платформата включва собствен оптимизиран конструктор на сайтове с масив от шаблони, джунджурии и разширения. Потребителите могат да създадат сайт бързо, отчасти поради интерфейса за плъзгане и пускане, базиран на Elementor, така че не се изисква кодиране. Създателят на страници на Elementor WordPress е създаден за професионалисти и се предлага на повече от 50 езика.

10-те уеб приспособления за създаване на уеб сайтове позволяват на бизнеса да персонализира лога и тагове и дори да публикува съдържание. Решението включва също и усъвършенстван редактор за челен интерфейс с богат избор от предварително проектирани шаблони, които да помогнат за бързото стартиране и работа на сайтовете. Уебсайтовете също са отзивчиви, атрактивни, удобни за мобилни устройства и оптимизирани за скорост.

„Уеб разработчиците и маркетинговите агенции може да се наложи да създадат много уебсайтове за кратък период“, каза Аракс. „За да направят това, те биха могли да прекарат твърде много време, като работят на различни платформи. Използването на нашата платформа прави тази сграда проста и лесна. Усъвършенстването на работните процеси им спестява време и пари – и техните клиенти също са по-щастливи. “

Бързият управляван хостинг и достъпни услуги помагат на бизнеса да расте

10Web предлага това, което според него са съществените компоненти за ефективен уебсайт. Сред тях са управлявания хостинг в Google Cloud, SEO услуги, анализи и отлична поддръжка на клиенти.

Управляваният хостинг на WordPress на компанията се захранва от Google Cloud, което прави уебсайтовете изключително бързи, мащабируеми и сигурни. Google Cloud предлага 99,9% време за работа на 10Web клиенти и използва центрове за данни на четири континента, което помага да се намали времето за пренос на данни между сървъри и крайни потребители. Други основни 10Web услуги включват безплатен SSL сертификат, безплатен оптимизатор на изображения и безплатен тест за скорост на уебсайта.

“Процесът на качване на борда е прост”, каза Аракс. „Само с няколко кликвания потребителите могат автоматично да мигрират съществуващ сайт към нашата платформа. Само за няколко минути, в зависимост от размера на уебсайта, те могат да създадат ново, оптимизирано онлайн присъствие от своя избор на атрактивни, професионално изглеждащи шаблони. “

И потребителите могат да управляват всички свои WordPress сайтове от едно интуитивно табло за управление. След приключване на миграцията 10Web предлага еластично мащабиране, което безпроблемно осигурява допълнителни ресурси на уебсайта за внезапни скокове на трафика.

В интервю за PR Newswire, съоснователят на 10Web Арто Минасян заяви: „Всеки заслужава да има възможност да създаде надеждно и привлекателно онлайн присъствие, без да наема програмист.“

И 10Web възприема това отношение, като включва всички услуги в своите хостинг планове, независимо от ниво или цена. И осигурява същото ниво на висококачествена поддръжка на клиентите за всеки ред. Чрез своя портал за обслужване на 10Web Care клиентите чакат не повече от пет минути за отговор от обслужващия персонал и не повече от 24 часа, за да разрешат проблем..

10Web предлага висококачествена поддръжка и ангажимент за иновации

След като клиентите му виждат много по-бързо пъти за зареждане на страници, след като преживяват иновациите за оптимизация на 10Web 2.0, актуализацията събира много положителни отзиви.

Според Araks, около 80% от 10Web потребители в неговата Facebook общност съобщават, че сайтовете им сега се класират на първата страница от търсенията с Google и страниците се зареждат за по-малко от две секунди.

„Гледах прегледи на продукти и много хора се вълнуват от новата актуализация“, каза Аракс. „Чудесно е да си поговорим с тях и да разберем, че са ентусиазирани от това. Трябва да предоставите продукт на даден пазар и трябва да го насочите към това, което иска този пазар. Знаехме, че се нуждаят от тези подобрения и сега можем да видим, че са получили това, което поискаха, и се вълнуваме от това. “

В съответствие с философията си за демократизиране на изграждането на уебсайтове, 10Web се ​​ангажира с непрекъснато подобрение и взема решения за продукти въз основа на отзивите на клиентите, както и тенденциите на пазара. На неговия уебсайт има публична пътна карта на продуктите, за да могат всички да видят подобренията, по които работи компанията.

Както при актуализацията на 2.0, целта на 10Web е да опрости всичко за бизнеса, който иска да изгради присъствие в мрежата, защото времето е нещо, което никой не може да произведе.

„Времето е най-скъпото нещо, което хората могат да прекарат“, каза Аракс. „Когато искат да отделят по-малко време да правят определени неща, всичко трябва да стане автоматизирано. Затова се опитваме да автоматизираме всичко възможно най-много. Това ще помогне на нашите клиенти да спечелят повече клиенти и приходи. “

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me